kan inte plugga

När jag går ut ur duschen har jag fått ett sms där det stog en sak som gjorde mig så ledsen! Det stod typ att Pernilla inte ville träffa mig längre. Jag vet inte vem det och vet nog inte veta iaf. Asså det var typ ''dolt'' elr okänt nr stog det när jag fick smset...? fast det här har hänt förut.. lovar att det säkert är nån som bara vill jävlas med mig
Aja, nu kan jag inte plugga. Vet inte om det är sant elr inte. Men om det är sant.. ska du veta att du betydde allt för mig och....
shit, nu måste jag skriva klart min text. Kan inte sitta här och tänka på det här nu
......

Åre

Idag var vi i backen hela dan. Efter lunch träffade vi några kompisar som jag inte träffat på flera år. När vi träffades tittade vi på när några hoppade vid svarta linjen. Haha, killarna hoppade utan tröjor xp... Sen åkte vi och sen åkte vi ner till nån after ski och bara satt och mös i solen. Jag, Astrid och Irma fotade och filmade massor. Ikväll ska vi se på en hopp tävling :) Längtar sjukt mycket! Sen vet jag inte vad som händer, vi får se.

släktträff i Åre - nej tack -.-

Påväg hem från Sundsvall. Haha, jag ska typ bara hem och vända. Jag ska till Åre senare. Jag ska åka dit på torsdag, men jag fattar inte vrf vi inte kunde åka idag så kanske mamma bara kunde komma in till tc så att vi kunde åka direkt dit? Aja.. först var det bara jag och mamma som skulle till Niklas. Sen ska mormor med och sen skulle tydligen Lotta med också. Jag börjar bli trött på det här! Hela släkten har ringt mig när jag varit i Sundsvall, varje dag nästan. Jag börjar tro att dom inte tror att jag kan vara själv nån annanstans än i Stockholm!? Jag är inte 5 år längre!!! Släkten har varit såhär sen Malin berätta att hon väntar barn. Det är ju nu man kan visa att man är stor och kan ta hand om sig själv och sin egna kusin -.-
Men nu ska jag ringa en person pch prata om det här, det är inte okej längre och jag orkar inte mer!

McDonalds

Första dan jag praoa på donken. Ibland blev det lite stressigt för att det var så många beställningar, men det blev till slut bra igen!
Vid 4 slutade jag och åkte till Pernilla. Där åt jag mat och sen åkte vi till matchen tsm med Hanna :) Vi mötte Åkersberga. Tyvärr förlorade vi. Sen åkte jag tillbaks till pernilla och åkte sen hem. Nu har jag ätit lite och ska sova. Är sjukt trött. Men innan ska jag läsa några bloggar.
Innan proen

jag ångrar mig

Nu ska jag vara ärlig. Jag ångrar mig över att jag byter skola. Det känns för konstigt. Det är en person som jag Verkligen inte klarar mig utan i klassen!!! Jag tänker på henne hela tiden! Okej, kanske inte hela tiden. Men ganska ofta. Jag har det ganska jobbigt just nu. Det här känns inte bra. Tror att jag måste träffa min nya klass så att jag inte sitter ledsen hemma varje kväll och tänker på min gamla klass. Klart att jag alltid kommer tänka på dom, men just nu gör det mig bara ledsen! Tänker inte på något annat just nu!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

godmorgon

ungefär vid 8 vaknade jag av att Victor ringde mig -.-
Sen kunde jag inte somna igen. Nu ska jag snart göra frukost och kanske spela Wii. Senare ska jag till stan med några i min ''gamla'' klass :)

rubrik

precis käkat. Snart ska vi typ fika. Tror nog att det blir en ganska chill lektion. Senare ska jag äta middag med några. Bloggar mer senare ♥

south park

En annan anledning till vrf jag byter skola är för att jag ska flytta snart. Jag ska flytta ungefär 100m från Pernilla, elr jag vet inte riktigt exakt, men nånting sånt tror jag att det är. Och det gör att det är mycket närmre till skarpäng också. Ni vet där jag bodde förut.
Nu ska jag titta på south park och sen ska man kanske sova?
bloggar mer i morgon..
ni får en från arkivet nu.

RSS 2.0