Livet leker!

Jag är så lycklig just nu! Har ingen aning om vad som hänt med mig. Jag kanske  har släppt allt det jobbiga och gått vidare? Jag har fått veta det jag vill veta och fått förklaringar som betytt mkt för mig! Men det är bara pga bara Linnea N, Ida, Jennifer, Johanna, Becca Tove och Emma R som jag lyckats gå igenom allt! :)
Jag har haft så mycket stöd av mina vänner hela tiden, de har aldrig släppt min sida och jag hoppas att de aldrig gör det heller! De är vänner jag aldrig skulle kunna leva utan! 
ALLT har varit så bra hela veckan och helgen blir ännu bättre! Ska träffa Lisa i helgen så det blir bäst! :)
kvällens dansuppvisning 

Fredag!

Äntligen fredag!!
Måste iväg nu snart för att ta tåget mot roslags näsby :)
Ska kolla på Jeffes dansuppvisning ikväll och sen ska jag tillbaka hit, hämta mina saker och sen åka hem till mamma. I morgon vet jag inte vad som händer, ska kanske iväg och kolla på min kompis valpar som kommit :)
Har inte gjort så mkt idag. Åt på donken med Emma R, Tove och Lisa och hade sen idrott. Berättar mer om den när jag är hemma hos mamma, måste packa ihop allt så att jag bara kan dra hem sen så skriver när jag är hos mammi 
Puss <3
bild från igår på valparna :)

Godnatt

Har kommit hem från tjejmiddan för ett tag sen. Har glömt att fota så haha... har inte så många nya bilder. I morgon ska jag till skolan för att kolla på film och sen ska vi till Sollentuna på studiebesök. Orkar verkligen inte!! Så onödigt! Jaja har snackat med Hanna för en stund sen och aa... tacksam för att hon verkligen vill finnas för mig! :)
Ska kolla klart på Beck nu och sen sova. Puss o godnatt <3


Hej alla Vickans läsare!

Hej alla Vickans läsare! Jag och Vickan har bestämt oss för att vara lite osociala ett tag så jag bloggar så åt Vickan ;)
Vi har spelat Amnesia och slender i ett mörkt rum! :D snart så ska vi äta pasta utan något till. Vi hörs!


SA12♥

Vrf kan det inte alltid vara såhär i klassen? Idag har varit en heelt okej dag. Både Jessica och Emma W kom idag så det var najs! Efter skolan skulle vi åkt jag och Tove åkt in till stan men jag kände efter lunch att jah inte skulle orka det. Dels för att jag inte var redo att göra det vi skulle göra, vi skulle inte göra nåt skumt elr så men kan inte berätta här vrf jag inte ville in till stan ikväll. Den andra anledningen var för att jag började känna mig lite ledsen och nere efter lunch. Åt lunch med Susan, Nathalie, Jessica, Lovisa, Emma W och två av deras kompisar. Sen gick vi till biblioteket för att fixa med idrottsuppvärmningen och sen gick vi mot tibble. 
Uppvärmningen behöver vi inte snacka om... jag drog när Johannas grupp kört klart sitt nästan. Tårarna bara rann och jag orkade inte vara kvar. Men thank god att jag har vänner som finns för mig i klassen! Jag snackade en snabbis med Emma och sa vad det gällde. Sen när vi bytt om (jag, Lindsey, Emma W, Emma R, Jessica och Lovisa) gick jag med Jessica och Lovisa och snackade av mig lite om det här med pappa. Jag älskar verkligen att de vill finnas för mig när jag har det svårt! 
Ikväll ska mamma då laga nån kycklingrätt, hon köpte med sig ben&jerrys hem och sen har vi ju massa julmust! :D
Aja, ska be mamma börja med maten snart och blogga på min o Lisas blogg :)

Jag stannade hemma

Skulle dragit ut med Tove för några timmar sen men vi bestämde oss för att stanna. 
Vi får se om jag snackar med mamma om pappa ikväll. Jag vill verkligen ha ett svar på frågan nu! Jag har väntat på att få ett svar sen jag kanske var 12 elr nåt?
Sen så gör det ju saken så jävla mkt bättre när jag såg kommentarerna på ig. Och mitt liv som för en gångs skulle fått en vändning men så ska det hända en massa skit IGEN! 
Ta mig tillbaka!

Nu gör vi nya minnen

 
Tjejerna jag älskar och saknar!♥

Ikväll slipper jag gråta

Har kommit hem från jobbet nu och är helt slut. Det var jag redan efter första gymnastikträningen. Jag vet inte vad det var med ungarna idag? De var överallt, vägrade att lyssna, bråkade och knuffades hela tiden och sånt. Så både jag, Sanna och Erik sprang runt i hela hallen hela tiden och fick inte andas en minut. Det blev lite bättre vid andra passet men jag var så trött då så aa... det blev inte så seriöst direkt. 
Men innan jobbet åkte jag till Jennifer :)
Först sa hon att det inte funkade... jag blev ganska ledsen men efter ett tag så smsade hon mig att jag kunde komma iaf för hon skulle till sin pappa. Så mötte henne borta hos hennes mamma och sen gick vi tillsammans till ensta. Vid sista backen fick jag putta upp henne för att hon själv inte orkade gå. När vi kom fram så orkade vi inte göra så mkt. Vi fotade mest och jag visade även grej jag hade gjort för henne. Nej jag tänker inte ladda upp den. Jag har ingen anledning den här gången när jag kunde göra det personligen och haha nånting måste vi ha för oss själva :)
Det bästa var hennes reaktion, jag var jätterädd för visste inte vad hon skulle tro men det var onödigt ;)
påväg hem från ellagård ringde jag Malin och kollade hur hon, Knut, Harry och Henke mådde så snackade med henne ett tag.
Nu ska jag snart sova, är verkligen helt slut efter den här dan... hela våran klass har varit ganska flummig idag :D
 
 
 
 
 
dagens bilder

Jennifer ♥

Om du kan träffa mig i morgon, har jag en liten sak jag måste visa dig! 
Puss älskar dig ♥

Heldag hos bästa killen

Nu är det bara en sak som kan få mig att må helt bra. Jennifer! ♥
En heldag med William har inte varit helt fel! En bra dag med bara leenden och skratt :)
Jag råkade försova mig lite men det gjorde inte så mkt eftersom det inte blev så länge. När jag kom dit åt vi lunch direkt och sen gick vi ner och spela och prata fram till middan. Ingen av oss orkade göra nåt annat. Vi båda har varit sjuka och hostar fortfarande. 
Åt middag där och ringde sen Jeffe för att kolla om jag kunde komma förbi en stund men så blev det inte så fick skjuts till centrum iaf och gick upp till mig för att hämta min mössa och sen åkte jag hem till mamma. Hade tänkt att sova där i natt men vill inte sova själv när jag är lite ledsen, nere och så. 
Aja, ska kolla på williams lista nu och sen sova :)
 
 
 
Kände bara att jag behövde få skratta lite sista minutrarna och se ditt leende en sista gång :*

Inget är som vanligt längre

jag fattar inte vad jag tänkte med... hade jag aldrig släppt taget hade det aldrig slutat

William och Jennifer ♥

Jag är irriterad på mamma just nu som vanligt. Hade ju bestämt med Pernilla att vi skulle spela basket tillsammans men så blev det inte. Mamma ska som vanligt lägga sig i mitt liv. Jag är snart 17 och jag behöver ingen som bestämmer över mig längre. Hon säger att hon vill att jag bara ska må bra. Gör jag det när jag inte får träffa mina vänner? Nej. Jag orkar verkligen inte med NÅN i min släkt nu. Okej jo, mina två kussar såklart och Malin o Henrik och Nicke ska inte ta åt sig det här såklart. 
I morgon ska jag höra med både Jeffe och William om de kan träffa mig i morgon. Jag behöver en axel att gråta på om man säger så. Jag hade tänkt att snacka med mamma om pappa men nej.
Ta mig tillbaka.
 

Glädjen efter sorgen! ♥

Äntligen har andra kusinen kommit! Mamma kom in halv 8 och sa att han hade kommit! Jag tittar på min mobil och där var en bild skickad på lillebror :')
Jag blev jätteglad och studsade halvt upp ur sängen :D
Han var så otroligt och Malin var ganska trött och ville bara att han skulle komma ut och jag förstår henne! Jag har för mig att vi hade pratat om att komma upp den 10 december och hälsa på. Han var ursöt, men är inte direkt förvånad med tanke på att Harry är lika söt också :)
Idag ska jag ta en fika med Pernilla och sen ska jag på bio med mamma... aa vi får se hur det går. Jag ska antingen snacka med mamma idag elr i morgon. 

Svek

Känner mig verkligen sviken av ALLA nu. Alla förutom typ Kim, Tove och Becca. Då snackar jag inte om Kim i min klass, utan min tjejkompis/barndomsvän. Jag hade inte velat göra NÅT annat än att spåra ur med Tove ikväll och komma bort från allt! Just nu svarar inte ens Jeffe på mina sms och det gör mig ännu mer ledsen.

Tagga en lektion idag

Jag kommer bara vara med på naturkunskapen idag. Jag hade faktiskt velat åka skridskor, men jag fick inte för mamma. Så jag fick åka hem efter naturkunskapen. Hade Jeffe mått bättre hade jag kanske åkt till henne men nu lutar det mot att jag bara går hem till mig och sover lite så att jag orkar hela kvällen då jag ska på tjejmiddag. Jag hade inte tänkt att bli sjuk där här gången.
Jag hoppas faktiskt att killarna hinner komma en stund innan vi åker även om det är tjejmiddag. Jag har inte träffat varken Marcus elr Wille på flera veckor eftersom att det först var lov, sen blev jag sjuk och sen sjuk igen. Jag lovar att Wille vuxit som fan och förändrats som fan! 
Jag kommer nog inte äta lunch i skolan, vi får se hur jag mår helt enkelt. Men jag mår definitivt bättre än igår :)
Men nu ska jag kolla på lite andra bloggar och sen göra mig i ordning om 30 min kanske :)
Jag är typ glad igår... haha thanks to Amanda och Jeffe :D 
Pratade med både Jeffe och Amanda i tele igår och de båda lät bättre och det fick mig att le :)
 
 
 

Bildbomb ifrån helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb ifrån helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu laddar jag över dom! :D

Kom hem från Beccis för ett tag sen. Lovar att hon fick mig att le igen! Jag sov halvt på franskan när vi kollade på film. Ibland kan jag vara lagom envis. Jag hade först tänkt att åka hem efter samhällskunskapen, men tänkte har jag varit här hela dan kan jag lika gärna stanna 1,5 timma till. Vi hade ju glosor till idag vilka jag hade kollat på en gång. Jag sa till läraren att jag inte ville prata så mycket men vad gör jag... rabblar upp halva glosorna och skriver alla på tavlan utan problem. Jag blev ganska chockad men kul var det iaf :)
När vi slutade skyndade jag mig ner till bussen och åkte till Becca och var där i två minuter. Det är inte så smart om vi är med varandra när båda är sjuka så vi sa att vi skulle ses nån annan gång när vi båda mår bättre, jag hoppas på nästa vecka såklart! 
Sen så fick jag veta lite tråkiga nyheter om min kusse. Men det vill jag inte ta just nu. 
Nu ska jag ladda över bilderna ifrån helgen till datorn och sen till mitt egna usb minne :)
 

trött

Det här är sjukt! Att man inte kan få bli frisk förrän man måste till skolan. Jag är jättetrött och hostar mycket. Jag mår inte sämst av alla men jag tycker lite synd om mig för att jag måste vara i skolan. Det är mycket mer chill i grundskolan. De kan iaf ta det lite lugnt och behöver inte stressa iväg till skolan. Jag är orolig för Jeffe och vill göra nåt för henne men det kan jag inte. Det känns som att jag inte duger till nåt nu. 
Aja nu gick våran lärare och vi ska ha klassråd, jo bra det kommer att gå..?
 

Måste till skolan

Jag är chockad men den här gången är det jag själv som tvingar iväg mig till skolan. Mamma sa att jag inte behövde om jag mådde för dåligt. Men jag är rädd att jag inte ska få nåt studiebidrag om jag är borta för länge eller att jag ska halka efter för mycket. Men jag ska nog inte vara med hela dan. Funderar på att gå efter samhällskunskapen. Jag behövde stanna kvar i skolan för att äta. Haha jag har typ slutat äta halvt så mamma var ganska rak på sak att jag skulle äta i skolan. Men vrf jag slutat äta är bara för att jag har haft så ont i halsen hela tiden. 
Men igårkväll gjorde jag inte så mkt. Jag försökte skicka över bilderna till min mail från helgen men det gick inte så bra... jag blev fett ledsen eftersom jag skulle börja med filmen till Jeffe och där fanns några bilder som jag ville använda men kom på att jag redan hade skickat över dom som jag ville ha. 
Nu snackar jag i tele med och vet inte hur jag ska reagera på det hon säger... jag är skiträdd...!! 
Det känns som att jag borde åka till henne och tand om henne men vet inte hur det ska gå till eftersom att hon är sjukare än vad jag är. Menmen.. har inget mer att skriva 
mer bilder från helgen får ni kanske ikväll beroende på hur jag mår.. ska få usb minnet av Becca i eftermiddag, det var hon som fotade mest eftersom att hon hade systemkameran med sig :)

För att jag älskar dig! ♥

Varje gång jag får veta att du är ledsen, blir jag själv ledsen! När du är glad, är jag glad! ♥
Lova att aldrig lämna mig.. för jag älskar dig över hela mitt hjärta! ♥♥♥♥
 

Movietime

Har precis kollat på Trassel. Det onda i halsen är lite bättre men jag hostar som fan :S
Jag vill inte göra nåt annat än att åka till Jeffe men det går ju inte. Men jag måste erkänna att jag mår bättre och är piggare :)
Mamma skulle göra tomatsoppa ikväll med lite saker som det var år sen jag åt men som jag älskar :D
Och det är bra för min hals också :)
HAHA oj... jag sa nyss att jag skulle förbi Jeffe i morgon och bara tanken fick mig att le!! Jag ska till skolan i morgon så kan lika gärna åka förbi skarpäng, hämta usb minnet med bilderna från tjejmiddan och ge det till Jeffe som kommer vara hemma :)
Men ska fixa nåt och dricka och sen sätta på nån skräckfilm elr spela slender :D
 
haha döör!
 
 

lägga ut eller inte?

Har precis gjort en klart en film med Jeffe och mig. Den förklarar vissa saker. Jag vet inte om jag ska lägga ut den. Jag vill bara att du ska veta att allt förändrades på ett positivt sätt när jag lärde känna dig! Men det har hänt så mycket på sista tiden och jag vet inte om jag orkar så länge till? Men en sak kan jag säga: Att du är mitt allt bokstavligen och jag kan inte leva utan dig! ♥

skype med Ida

Sitter i sängen och videochattar med Ida. Hon fick mig nyss på bättre humör det hjärtat! Love you oavsett vad! ♥
Får se om det blir skola för mig i morgon. Det var några timmar sen min feber gick ner lite så vi får se. Känns bra att höra att mamma inte tänker tvinga iväg mig i morgon. Hon sa att OM jag skulle må för dåligt var det helt okej att stanna hemma. Och jag tror att vrf hon sa det var för att jag stannade kvar hela dan idag trots att jag vaknade med ont i halsen :)
Menmen... Ida är söt... haha har inget annat att säga. Sitter och kollar på mtv och det är kul ;)
 

Mår bättre

Jag verkar vara den som mår bäst utav alla. Jag är självklart ledsen för allt det här och skyller allt på mig. Det var inte mitt fel att alla blev sjuka, men det känns så :(
Alla säger att det var värt det, men ändå känns inget rätt. Jag kommer att gå till skolan imorgon men vill egentligen bara vara hemma och bara vara för mig själv. Alla vet vrf de blev sjuka och det hade inget med mig att göra elr så men jag klandrar mig själv ändå.
Nu har jag ätit middag men var egentligen inte sugen alls. JAJA har ingen lust att blogga nu.

Älskade Jennifer! ♥

Så är klar med Jeffes present från mig som hon ville ha. Det var det enda hon ville ha så... jag hade velat visa den för henne personligen men så blev det inte. 
Efter skolan åkte jag till skarpäng bara för att säga grattis till min sötnos personligen så stannade inte där så länge. Jag åkte hem och åt lite och pluggade lite. När jag kommer till tibble ringer Jeffe och säger att hon skulle ut med andra. Jag vet inte vad som flög i mig... jag blev helt förstörd och sa med gråten i halsen att det var okej. Jag hade längtat hela dan på att få komma till henne och få vara med henne hela kvällen. Såklart ser Sanna att jag gråtit så snäll som hon är frågar hon vad som hänt och hon sa att jag kunde gå om jag ville. Men jag behöver ju pengarna så stannade kvar. Men jag stack efter 5 min för att möta Tove. Det blev lite för mkt så smsade henne och frågade om vi kunde träffas, 5 min senare var hon hos mig och jag gjorde inget annat än att gråta. Det låter dramatiskt jag vet, men jag var verkligen heeelt förstörd. Sötisen hade köpt cola åt mig också och det var jag tacksam för kan jag lova! Efter kanske 15min gick jag in igen och jobbade klart hela passet. Efter jobbet åkte jag hem till mig en stund och plockade lite saker jag hade glömt där i helgen efter ett tag smsade Jeffe att jag kunde komma. Jag blev superglad och vi åt tårta och sånt :')
Nu kom jag hem för kanske 1,5 timmar sen och gjort klart filmen till Jennifer :)
Det var lite försent att börja med den men allt för Jennifer! ♥♥
Bilder från tjejmiddan får ni när jag fått usb minnet från Becca. Hon fotade mest eftersom min mobil användes till musik och hon hade med sig sin systemkamera. Men vissa bilder är lite för crazy för att lägga upp, haha vi spårade såklart så... xD
 
varsågod älski :*

Jag önskar dig iaf en bra födelsedag

Grattis på födelsedag Jennifer! <3


Tjejkvällen

Sitter på tåget in till stan för att bowla med Niklas och Linda och sen äta ute med dom :)
Jag är ganska trött men det är inte så konstigt eftersom jag verkligen hade det bäst igår! Jag kommer aldrig glömma den här kvällen med er alla som var med! Det var jag, Jeffe, Johanna, Ida, Amanda, Wilma, Julia, Emma, Elvira, Becca och Linnea :D
Jag och mamma åkte till centrum runt 4 för att fixa pizzorna. En timme senare var vi klara och mamma åkte hem och jag kunde chilla lite innan alla skulle komma :)
Så fort alla kom satte jag in pizzorna i ugnen och var sen med alla och snackade och så. Efter middag dansade, skrattade, spelade slender och massa andra galna saker. Vi gick alla upp till högsta våningen och fotade. Påvägen ner hade jag min mössa för mitt face eftersom jag tänkte skrämma några... det slutade med att jag ramlade i trappen vilket gjorde ont.
Menmen, allt fortsatte efter det och vi åt glass, flummade sönder! Vid 1 började jag pumpa upp madrasserna vilket jag fick göra ute och det var iskallt! Men fick värma mig hos Becca och Jeffe sen :)
Vid halv 5 sov alla. Vi vaknade vid 9 och alla var sega. Amanda hade fått feber den lilla stackaren men annars var allt bra på morgonen :)
När det bara var jag, Linnea och Wilma kvar gjorde vi inte så mkt. Vi pratade och städade mest
Men är framme vid östra nu så måste göra annat nu :)
Mer bilder får ni ikväll elr i morgon! :)


Äntligen lördag!

Äntligen lördag! Jag har verkligen längtat efter den här dan! 
Runt 4 ska mamma och jag åka till mig för att fixa maten. Haha undrar vad hon kommer säga när hon ser all läsk och sånt i kylen... xD
När jag vaknade imorse satte jag på datorn och spelade Slender ofc. Men det går lite bättre för mig! Jag sitter inte stel som en pinne och spelar längre och varje gång Slender kommer kommer det ingen reaktion. Kanske lite, men inte så mkt. Jag menar... nyss så stog Slender precis bakom mig när jag vände mig om när jag hade tagit en lapp och jag blev knappt rädd, det gillar jag ;)
Nu ska jag plugga lite franska eftersom jag ligger lite efter där och sen kolla vilken tid Amanda kommer. 
måste erkänna att jag saknar basketen liiite men jaja..

I morgon kommer bli bäst ♥

Nu ska jag snart sova. Men min dag har varit helt okej om man bortser från idrotten. 
Åt lunch med Emma R på donken och när vi slutade gick jag med henne en bit och gick sen hem till mig. Hade tänkt att sova där och fixa inför i morgon men jag blev typ deprimerad och ganska ledsen för en grej så åkte hem till mamma. Hon var självklart inte hemma och det var jag inte så glad över men vad skulle jag göra... jag tog en lång dusch och satte sen på en film och smsade med Tove om en grej.
Efter två timmar kanske kom mamma hem. Jag blev glad av att hon blev glad att jag var hemma innan henne. Det händer inte så ofta men ville bara vara med henne ikväll och snacka om några saker. 
Sen ringde jag Jeffe så pratade lite med henne och kände mig genast bättre :)
I morgon kommer bli bäst! Jag bjöd med Tove också. Det känns som att hon kanske behöver tänka på annat..!
Men det är inte säkert att hon kommer med, vi får se!
Nu ska jag stänga av datorn och smsa en kille och sen bara kolla på tv tills jag somnar :)
 

trött

Usch är inte alls på bra humör. Jag blev sur för en grej på idrotten och så...
Jag ska snart åka hem till mamma. Hoppas verkligen att hon är hemma. Jag vill verkligen inte vara ensam just nu. I morgon ska hon hjälpa mig med maten till tjejmiddan i morgon vilket kommer bli bäst! Aja, måste gå nu, ska ta ett tidigare tåg, vill inte sitta här helt själv. 
 
 
saknar er alla!

Stooooolt!

Ida om Inte så dålig dag
älskar dig med vickan! Du är BÄST!!♥♥♥
 
Nej du är bäst! ♥♥
 
Pratar lite med Wilma om slender... jag lyckades hitta 3 lappar och det är bra för att vara jag. Igår hittade jag bara 1 lapp hela tiden... det var lite epic på franskan så idag ska jag inte spela på hela dan. Asså i skolan. 
Men nog snackat om slender. Idag kommer bli en bra dag hoppas jag! Nu chattar jag med Simon och ska väl börja göra mig i ordning för skolan snart 
 

skype med Jennifer

Jeffe ville att jag skulle blogga så gör väl det då! Just nu sitter jag i sängen och skypar med sötaste och Ellinor! ♥
Har haft en ganska tråkig dag men det kanske ni fattar... den blir ännu tråkigare när man tänker på att alla andra är i skolan. Men ska fortsätta att skypa med Ellnor och Jeffe nu så puss 
lånade från Jeffes och Linneas blogg

Brevet från polisen :D

Efter en veckas lov vill man inget annat än att träffa sin klass igen (iaf jag)
Jag är inte förvånad över att jag blev sjuk... jag blir alltid det när jag som minst vill bli sjuk! Jag kommer nog inte att gå till skolan i morgon heller :/
Jag hatar verkligen det här, men vad ska man göra...?
Jag har inget nytt att berätta.. elr jo en gansak rolig sak som hände när mamma kom hem! hon hade köpt glass och cola åt mig och så säger hon helt plötsligt att jag hade fått brev från polisen... jaha säger jag och blir ganska stel! Men jag blev faktiskt glad över att jag fick svar från dom. Jag anmälde ju datorstölden så fick svar från det :)
De hade inte hittat den MEN jag kan få ersättning :D
Då kanske jag har en dator till jul iaf :)
Mamma ska ringa till nån brottsgrej i morgon och då får jag veta om jag får pengar för datorn eller inte, jag får antagligen nånting :)
Men nu ska jag snart skypa med Jeffe! Tjejen jag verkligen saknar mest! 
 
På lördag lovar jag att vara frisk och vara på topp för din, Linneas, Johannas, Idas och alla andras skull :*

Har nog aldrig varit såhär ledsen för en kompis

Jag är så trött! Det märker man lätt! Jag har haft det så roligt idag, Malin har varit på bra humör hela dan och Harry också. Då är allt nästan perfekt... men när jag fick bilderna från Jeffe på henne och Linnea när jag satt och fikade så brast allt. Då orkade jag inte mer så sprang därifrån. Mamma och Malin var ganska frågande när jag kom tillbaka eftersom de såg att jag hade varit ledsen -.-
Nu sitter jag utanför hemtex och väntar på mamma och Malin och sen ska vi åka hem. Aja, ska ringa Emma R nu, lovade att jag skulle ringa henne under lovet :)


Barnmorskan

Sitter i bilen påväg mot barnmorskan nu :)
Jag känner att "hemlängtan" växer mer och mer. Jag blir mer och mer irriterad på mamma som beter sig jättekonstigt mot mig och jag blir mer och mer ledsen över saknaden efter Jeffe. Jag orkar verkligen inte. Men i morgon åker jag hem och ska kanske åka förbi henne om jag orkar!
Vet inte vad vi ska göra ikväll, antagligen inget särskilt...
Nu har jag tråkigt och smsar med några så ska fortsätta med det nu..


Det är så många jag saknar hemma i täby

Hej jag är inte på bra humör. Nej men asså jag saknar så många i täby just nu! Emma R, Emma W, Jessica, Jeffe, Ida, Amanda S, Johanna Cederwall som btw fyller år idag så grattis bästa du!! <3
Så idag har jag varit ganska nere och tänkt på alla hela dan! Men nästa vecka ska jag ha tjejmiddag med Jeffe, Ida, Emma K, Johanna, Julia, Amanda S, Wilma och Becca :D
Elr jag hoppas att Amanda får eftersom att hennes pappa betalar resan :D<3
idag har vi ätit lunch med Malin eftersom det var hennes sista dag då hon går på mammaledighet nu :)
Annars har jag som vanligt busat massor med Harry och fällt några tårar för Jennifer :/
På söndag ska jag gå upp tidigt för att åka till henne, även om jag inte sovit så mkt den här veckan.


RSS 2.0