jävligt bra mamma... -.-

För ett tag sen var jag nästan gråtfärdig! Jag vaknade, gick in på instagram det första jag gjorde och ser allas bilder från gymnasierna som de gått in på. Jag ringer mamma för att be om lösenordet till sidan. ''Nej men det kommer inte jag ihåg utantill'' Då var jag inte glad. Jag har bett henne flera ggr om det jävla lösenordet men nej, självklart ska jag inte få det -.- 
Jag orkar inte vänta tills ikväll och jag ska ju inte ens sova hemma ikväll! Men smsade mamma nu att hon fick skicka det ikväll när hon kommer hem. Hon ska inte vara den som ser det först eftersom det är mig det gäller och jag vill se det själv så att jag få glädjeskrika sen ;)
Om en timme ska jag till Vallentuna och möta en kille så åker vi till Linn och in till stan sen. Då funderar jag på att lämna en grej till Hanna, men vi får se. 
Vi får se om det blir lika mkt gå som det blev igår. Haha först var jag hos tandläkaren, åkte till Hanna och fick vänta i kanske 30min innan hon ringde och sa att jag kunde komma till henne. Då åkte vi till stan för hon skulle klippa sig och sen var det meningen att vi skulle gå till nån strand och bada och köpa glass. Inget blev som det var tänkt. Vi gick runt i kanske 1 timme elr mer men gav upp när vi kom till Gallerian. Då hade vi redan gått runt hela stan :P
Jag ringde Kim för att kolla om hon visste nån bra strand. Det var väl Årsta men jag kände att vi inte orkade åka en timme till och hon sa att det bara fanns en brygga där. Så vi gick till donken och köpte glass och åkte sen hem. I mörby hittade vi en frisör men man behövde boka tid. Då åkte vi till Hanna och åkte ut på longboarden. 5 minuter senare ligger jag avsvimmad på marken. Bra vickan! Då gick vi in och gjorde middag när jag hade vaknat. Sen åkte vi ut igen och spelade sen badminton. Det var väl allt vi gjorde. 
Nu ska jag ringa Linn och kolla om jag kanske ska ta med mig bikini om de hade tänkt att dra nånstans och sola :)
Men vi hörs, måste fixa mig nu och sminka mig så pusss 
 
 
 
Det var inte ens hälften av alla bilder som Hanna tog på mig igår :D
Mer hinner jag inte lägga upp, gör det snart från Iphonen !

iPhone appen har inte funkat

Kollar på film nu med mamma. Jag vet, har inte bloggat på ett tag, men rubriken säger allt. Har inte gjort så mkt. Solade lite igår när vi kom fram. Idag har jag fixat ganska mkt hos Åsa. Mer har jag inte gjort. Men hinner inte blogga mer nu för vill kolla på filmen nu. Om det funkar bloggar jag ikväll :)


Nu har jag fått nog av skiten!

Jag har haft en bäst kväll men tyvärr skulle jag såklart få ett psykbryt på sl när jag skulle hem. Jag hade jätteont i magen och ville bara hem. Men så kommer bussen 22 över och jag var helt säker på att jag skulle missa den andra bussen. Men sitter på den andra bussen så hann iaf.
Men i morgon ska jag ringa några och kolla om jag kan börja ta körkort. Jag är trött att de inte kan passa tider som iaf jag lärde mig tidigt i skolan.
Ska snacka med mamma om det nu ikväll, hon säger nog inte emot eftersom vi har pratat om det förut :)
Fler bilder får ni i morgon !


Dålig uppdatering

Sry!
Särskilt när min statistik var jättebra för några dagar sen! Men jag har inte gjort nånting! Var hemma på fredagskvällen och åkte ut till landet på morgonen. Men eftersom att det regnade hela helgen så har jag inte kunnat sola alls :(
Men hade iaf Sune som jag kunde gosa med :)
Nu är jag hemma och har precis kollat på Jag saknar dig med mamma. Ska sova nu tror jag. Den här veckan kommer bli så chill!! Berättar vrf i morgon :)


RSS 2.0