halv 4 igen

lovar att jag kommer somna vid halv 4 igen.. eftersom att mina kompisar väcker mig så fort man vaknar...
Idag har jag pratat med Isabel. Det ska bli kul att träffa henne igen efter alla år. Just nu pratar jag med August och Amanda och drogar en låt. Har inte så mycket att skriva, bloggar mer i morgon..
arkivet eftersom att jag inte har några bilder på den här datorn...

Ingen mat?!

Vi har SO nu. Men jag hittar inte min nyckel och aa.. har verkligen ingen aning om var den kan vara. Så drf kan inte jag jobba med frågorna som vi skulle gjort. Men sitter och tittar på lite videos på youtube om vulkaner iaf. Asså det är det vi håller på med nu.
När vi kom till maten säger dom att vi inte får äta för det fanns tydligen ingen mat kvar! Elr jo, det fanns köttfärssås.
MEN VEM BLI MÄTT PÅ DET OCH SALLAD?!
sjukt irriterande -.- men man hade inget val. Får äta extra mycket till middag innan träningen ikväll.
en ful bild på mig som Linnea tog när jag snackade med Lisa. B J U D E R !

samtal halv 4...

Ska prata med Martin halv 4. Vet inte hur länge vi håller på. Hoppas jag hinner hem innan min buss kommer. För man ska ju hem också, så bussarna är säkert sena och så händer det säkert nåt på vägen som gör att man måste vänta i 28362 timmar -.-
Men får se .... Jag måste fixa lite för i morgon också. Har ingen aning vad jag ska ha på mig på kvällen elr nånting. Så får se om jag ens kommer till träningen av den anledningen..
Men ska göra nåt kul nu innan vi nörjar!
bloggar mer sen ♥

Alla har studiedag!

Känns som om att alla har det förutom våran skola. Men idag är det nog den jobbigaste dan på hela veckan. Vi har letkioner ända fram till lunch med 5 minuter som vi hämtar våra böcker som vi ska ha till nästa lektion. Men somnade ganska tidigt igår, så jag kanske orkar hela dan utan att bli för trött..
Vi börjar om 20 minuter ungefär, så ska gå till andra huset snart.
profilbilden på fb..

Tisdag

Lite mer om vad jag gjorde idag. Som jag sa lånade vi böcker och jag träffade Pernilla i skarpäng. Men när Lisa gick förbi oss sa Pernilla såhär: Är det där Stefi? jag höll på att garva ihjäl! nej, men det var lite kul..! Sen så såg Lisa när jag stog bredvid Pernilla. Och hon såg ju självklart att Pernilla är myyycket längre än mig. Så både Lisa och Gabriella retade mig hela vägen tillbaks till skolan.. Snälla kompisar man har va? Sen så skulle jag åkt till Pernilla, men det blev inte så. Men jag kände mig lite taskig när jag bara dissade Johanna som väntade på bussen. Elr jag dissade henne inte, men det kändes bara lite taskigt! Men eftersom att jag inte skulle till Pernilla så åkte jag hem ist och ska ju åt andra hållet när jag åker hem. Nu sitter jag hemma och taggar till Desperate housewifes som är ikväll!!!! :)
haha oj.. bjuder!

fick panik!

I morse när jag skulle gå till skolan märkte jag att nyckeln inte var den brukar vara. Jag springer runt och letar efter den tills det är 2 minuter kvar tills bussen går. Då ger jag upp ovh springer till bussen, fast missar den. Sen när man kommer till skolan tittar man om den sitter i låset, det gör den inte. Av nån anledning tittar jag upp mot fönstret. Då är det nån snäll person som lagt upp min nyckel där! :) Så det var lite tur.
Men har inte så mycket att prata om.. När vi ska till skarpäng kanske man träffar Pernilla om hon inte har lektion när vi kommer.
har säkert lagt den här innan..

stan.

Idag har jag varit i stan med mamma. Jag hade ju namnsdag igår, så drf åkte jag och mamma in till stan och käka på nåt ställe där de hade god mat. Sen så åkte vi hem till morfar. Vi käka middag där och sen så tittade vi på alla bilder från Thailand som han tagit. Sen åkte vi hem efter några timmar. Jag vet inte vrf, men jag har alltid älskat utsikten från hans lägenhet! Man ser typ över halva täby ;o kanske inte, men det känns så. Har gillat den sen jag var liten :P
Men nu sitter jag och lyssnar på musik. Missade solsidan, men ska kolla på den på nätet snart, ska göra lite på uppsatsen först som antingen ska vara klar ikväll elr i morgon?
gammal bild på mig och Cicci ♥

Myyyyyyys :)

Förlåt för att jag inte bloggad nåt igår kväll. Men mina kompisar som jag sov hos fredag till lördag höll mig upppe till 4 på morgonen -.- de slängde vatten på varandra vid 1.00, de började flumma och skrika vid 3 typ och sen så snackade dom bara och ville hålla mig vaken ! men efter ett tag sonmade även dom, sen väckte de mig tidigt -.-
Men de började spela tv-spel och jag pallade inte. Så jag satte mig vid datorn och snackade lite med Pernilla. Sen så åt vi frukost. Sen spelade jag tv-spel iaf, men sen åt vi lunch och jag fick skjuts till matchen som täby vit spelade. haha, vi vann med 62-17 typ tror jag. Men laget som de mötte började tjaffsa mitt i matchen med varandra, men vi gjorde många mål när de höll på så! Efter matchen var jag en liiten stund med laget och stack sen till William o Marcus. Men vi gjorde inte så mycket, tittade på tv och käka lite. Men han var lite sjuk när jag kom, så vi kunde inte riktigt röja runt och springa runt som vi ibland gör :P Men han blev lite piggare när jag kom. Sen åt vi middag och började tänka på om vi kanske skulle titta på Meldifestivalen tsm, men nejnej, vi skulle tydligen titta på den hemma! Men Anders kom hem lite senare och frågade om vi ville titta på den hos William. Jag och William började skrika att vi ville det. Så det gjorde vi :) Efter det lekte vi med katterna. Vi filmade när katterna jagade en laserpenna som vi hitta. Den tänker jag nog lägga in :)
Men ska snart åka iväg och göra en sak, sen ska jag till stan och aa, vet inte vad som händer sen.
Så det var ganska mysigt igår!
även fast Iphoto inte funkar tänker jag ändå lägga in bilder, det är tråkigt att läsa ett inlägg/blogg om man aldrig har bilder :P

Inte så säker längre ''/

DU av alla trodde jag inte! Du betydde allt. Trodde aldrig det här om dig.

varje gång jag ser ditt namn

blir jag ledsen, varje gång jag ser ditt namn påminner mig om de dåliga sakerna. Mitt liv som var dåligt, hur allt bara rasade av en enda liten sak.
Tja! nu pratar jag med Anna i telefon. Tänk att det ska vara så svårt att komma till vissa kompisar ibland -.-
Men idag har det inte hänt så mycket, fått reda på när jag ska möta Annicka innan musikalen.. men aa, ska lägga in hennes nr nu, om jag inte har det..?
Ses senare alla söta <3

RSS 2.0