Så bra gick det med det...

Koncentrationen på topp ikväll asså! Ehm nej -.-
Har försökt koncentrera mig i två timmar på fördjupningsuppgiften och nu ger jag upp. Har sammanlagt skrivit en sida bara och det har jag ångest över. Förstår inte... jag satsar på 3 sidor HA vilket jävla skämt!
Jag har ingen blogglust just nu bara. Asså fuck... det är inte så att jag mår särskilt dåligt längre men fick precis ett sms från en kompis som jag egentligen inte pratar med längre men jag känner igen mig i hennes situation i det mesta.
Har väl haft en hyfsad dag thanks to Lindsey, Ellen, Johanna och Ami :)
Under historian pratade vi om en grej som de fixat åt mig. Det var inte det muntraste ögonblicket men jag är glad att de faktiskt gjorde det här åt mig! :)
Efter skolan mådde jag superbra! Jag hade lillebror på minnet att han snart kommer till mig och så. Harry gör mig alltid glad, oavsett vad! Vad gjorde jag utan honom, Knut & min nuvarande klass?
Men men... har även pratat med Malin idag (kussarnas mamma + min närmsta moster) och det får mig på bättre humör också!
Nu ska jag svara på ****** sms och sen plocka ihop sakerna för i morgon. Vi ska simma i morgon med klassen så måste packa ner badkläder och sånt.
Så hej så länge. 
Ellens, Amis och Johannas söta sms till mig, de & Lindsey betyder så otroligt för mig!
 
Originalet
 

Godmorgon!

Hela kvällen igår var seg. Jag smsade lite med Ellen och Emma. Det var det enda jag gjortde. Ah och så skrev jag en sida på fördjupningen. Jag ska försöka bli klar med alla uppgifter innan sportlover är över. Jag kommer inte ha tid att sitta i timmar framför datorn efter lovet. Då kommer Harry vara här så då sitter jag max en timme med läxor och hemuppgifter och sen är jag med honom. Det är ganska lite I know men det får bli så. Kan ju iofs plugga när han gått och lagt sig beroende när han somnar. Men kommer inte orka plugga så jättesent eftersom jag kommer gå upp tidigare för att hinna ta upp Harry i sängen en stund på morgonen och bara ha de mysigt ett tag innan jag måste gå upp. Haha jag har alltid velat ha en lillebror så nu får jag känna lite hur det är i en vecka :)
Idag har jag bara två lektioner och sen slutar jag. Då ska jag skriva klart historia uppsatsen och sen börja på hemtentan. Kul liv jag har!
Men vill bara få allt klart så att jag kan fokusera på min lillkille sen och på lovet vill jag inte plugga för mycket. Jag ska vara hemma men ska iväg och träffa kompisar hela veckan. 
Nu ska jag hitta på nåy att göra innan jag måste gå så puss och hej :)
När jag gick förbi dagiset påväg hem från centrum igår var det enda jag såg is. Jag hade mina klackskor igår.. jag ramlade inte iaf men det var fortfarande liiite #bambipåhalisvarning för att det var så halt :S
 

Maxad lördag!

Bästa fredagen på länge!
Jag har haft ont i hela kroppen hela dan från igår och det blev extrajobbigt på idrotten när vi körde fystest. Jag körde med Emma. Man skulle vara två och två för att en skulle kunna ta tid eller räkna hur många av de övningar vi skulle göra som vi gjorde. Jag är rätt nöjd med mitt resultat. 
Efter skolan drog jag till William. Vi var båda ganska sega så vi spelade cod ett tag.
Men sen började vi göra annat. Efter ett tag åt vi middag och gick sen ut och skjöt lite soft airgun. Vi var ute ganska länge... jag i bara linne och Wille i en t-shirt. Bra där asså...! 
Sen åt vi lite glass och sen tittade vi på gladiatorerna. Såg även att Nathalie och Lovisa skulle komma i morgon på kvällen så då blev jag ganska glad :)
Runt halv 11 började jag dra mig mot bussen. Jag tänkte då att kvällen skulle bli heelt maxad om även Emma kunde komma. 5 minuter senare smsar hon mig att hon kommer :D
Så aa... jag blev helt ärligt glad som fan! 
Men innan kvällen ska jag först till Jeffe och vara lite med henne och hämta lite saker inför kvällen. Sen ska jag vidare till William då vi ska vara lekledare på Carros kalas på Nickis :D
Sen ska jag till mig och börja fixa i ordning allt! Så jävla maxat det kommer bli! Jag är jätteglad för allt det här som händer i morgon och inget kan förstöra min dag i morgon :)

Här är bilderna från Kungsberget och från idag ;)
 
 
 
 
 
 
 
Det där gick så bra! Haha det var skitkul :D
 
 
 
 
 
 

Pappa

Vet att du läser min blogg, så snälla hjälp mig! Jag får inte kontakta dig, mamma kan se på min räkning om jag smsar dig men snälla maila mig: [email protected]
Jag behöver verkligen hjälp, jag kan inte förklara här men snälla... din dotter behöver dig mer än någonsin nu! Jag tänker på dig varje dag och på hur mycket jag saknar dig!
Jag glömmer aldrig när jag som liten satt i ditt knä, jag har det på film och gråter lika mycket varje gång


En gång basketspelare, alltid basketspelare

Igår efter jobbet var jag i hallen. Jag var på vitas och rödas träning. Jag sa bara hej till dom eftersom de tränade och började sen skjuta lite vid sidan om vid  korgarna där. Efter träningen kom alla fram till mig så pratade vi lite mer. Efter ett tag kom Mats fram till mig. Jag blev skitglad av hans ord! Han sa att han tyckte att jag skulle komma tillbaka och sånt! Och att Mats säger det är stort haha!
Jag SKA övertala mamma att jag ska börja träna igen. Hon kan inte bestämma sånt tycker jag och jag har hela familjen på min sida, det vet jag!
Och pengarna jag fick av morfar för ett tag sen kommer jag inte använda till dator utan det blir till Hedemora lägret. Mamma kommer inte gå med att betala det så fine... då gör jag det själv då och det kan hon inte ha några åsikter om!
Nu smsar jag med Bea om i morgon. Om jag övertalat mamma ikväll blir det träning i morgon och har jag inte gjort det kommer jag att hälsa på iaf! :)
Hedemora kaoset i mitt ♥ åhhh kärlek!!! :D

I morgon är jag tillbaks

Var med på en lektion idag, sen åkte jag hem. Jag orkade inte vara kvar. 
Så när jag kom hem somnade jag direkt i några timmar och sen läste jag lite och kollade på tv tills mamma kom hem. Jag tittade på filmer från när jag var liten. Det mesta var från sjukhuset men även när jag var hemma och hemma hos pappa. Det var lite känslosamt att titta på filmerna då pappa var med men det var ändå härligt! :')
Nu har jag läst genom matten lite snabbt, känns som att jag kan det mesta ganska bra. 
Det ska bli skönt att få vara tillbaks i skolan i morgon. Jag har matteprov i morgon, ska jobba och vill träffa klassen i morgon så jag kommer till skolan i morgon oavsett hur ont i huvudet jag har (Y)
Nu ska jag sätta på tv.n och titta om det är nåt bra på tv. Hej så länge!
 
jag och mamma när jag var liten :')

We are like ''this''

Har haft en ganska normal dag. Glömde mitt lunchkort hemma så det blev en bounty, en twix och och lite powerking till lunch. Fick iaf komma in i matsalen så jag fick sitta med mina vänner :)
Efter skolan stannade jag i skolan ett tag med Susanna, Alice och Denise för att göra matteläxan. Det blev plugg såklart men vi flummade också såklart! Haha härligare gäng finns inte! Jag glömde allt jobbigt som hände igår.
Sen så är Ellen, Lindsey och Johanna för roliga! De köper jämt te och tycker det var så dyrt så de har köpt en vattenkokare som de har i skolan :D
Så Ellen frågade om jag ville ha lite te. Hade inget att ha téet i för den var hemma. Men i morgon tar jag med mig en. Men ska köpa en annan i morgon. Det är mammas och vill helst inte använda hennes. Den är från New York och mamma är ganska rädd om den så ska köpa en egen i morgon efter skolan. Sen ska jag hem och plugga matte :)
Men nu ska jag sova så godnatt! :)
För coolt! Jag och Alice ska garnaterat åka till grönan i sommar och åka den tillsammans! :D
 

Jag är lyckligast med dig!

Kvällen igår kommer jag aldrig glömma! Du är så perfekt för mig! Love U ! :*<3
(och alla andra som ger mig blickar när jag säger att min bästavän är lite yngre... sluta med det! Jennifer är mitt allt och bara acceptera det)


kvällen jag aldrig glömmer

Igår åkte jag då tidigt till centrum för att spänna min tandställning. På tåget träffade jag Veronika. Hur jävla längesen som helst vi träffades! Vi pratade och pratade till jag behövde gå av vid tibble.Sen gick jag till mig och läste lite i en bok som vi måste läst ut i slutet av fabruari  och sen gick jag och la mig ett tag. Sen ringde Jeffe och så kom hon efter ett tag :)
Vi gjorde inte så mycket i början... haha halv 4 ungefär somnade Jeffe XD
Vid 7 började jag sätta igång musiken och då började Jeffe skrika på mig att jag skulle komma till henne och vara med henne ett tag. Lite innan melodifestivalen satte jag igång med middan. Så åt vi middag framför mello och mös och tjockade i oss massa saker. När mello var slut gick vi och la oss och pratade till 2 ....
vid 9 väcker Jeffe mig med sin blixt på kameran.. jag blev inte glad kan jag säga! Men efter ett tag gick jag upp och vi åt frukost. Efter ett tag kom Ellinor och det var då kaoset började haha. Nej men vi åt lunch och så. Jag går till min mobil för att byta låt på spotify.. så hör jag hur Jeffe skriker ''NEJ MEN ELLINOR!! Då ligger det pepsi över hela duken! Så vi bestämde att den bästa sättet att få den ren så fort som möjligt var att duscha den med varmt vatten och tvål :D
Vi stog där ganska länge hahahaha! Men nu tror jag att den är ren annars får jag göra det en gång till :)
Nu sitter jag hemma i sängen och fryser och ska titta på Underemployed som börjar snart och sen ska jag titta på William spetz och lite på youtube och sen ska jag sova :)
 
fråga inte mig... :D

Skitdatorn som snart åker ut genom fönstret

Hej allihopa! :D
Hade en vanlig dag i skolan. Vi körde boxercise på idrotten och det var ganska jobbigt. Jag körde med Lovisa nästan hela lektionen så lektionen var helt ok asså!
Sen åkte jag hem men sen ringde en person mig och ba: vi måste prata, möt mig på donken. Jaha.. satte mig på tåget tillbaks och så pratade vi lite och sen köpte jag handskar som jag ska i Kungsberget! Dom är för snygga!!
Men nu sitter jag i sängen och kollar på MTV samtidigt som jag smsar med Susanna, Alice och Denise :D
Det blev ett mobilinlägg eftersom mitt internet på skitskoldatorn inte vill funka 😠😠
Här är lite bilder på min lilla bebis! <33


RSS 2.0