Du gjorde min dag♥

Idag var en chill dag. Vaknade lite för tidigt men hade inget emot det och satte på Vakna med NRJ och åt frukost framför det. 
Klassen skulle samlas 11 vid tibble då vi gick in och åt i CC och sen drog vi ut till tibblevallen. Några spelade fotboll och jag och några andra satt bara ner och pratade. Smidig som jag är ser jag att det läckt ut vätska från hallonen i hela påsen. Allt var täckt av hallon. Lyckat, ehm nej.
Tillsist körde alla catch the flag till vi fick åka hem. Det var helt okej, jag hade det iaf bra hela dagen :)
När jag kom hem klädde jag på mig springkläder och sprang samma runda som igår. Hade först planer på att dra till skarpäng men det blev inte så. 
Jag var jättetrött när jag kom hem så sov i en timme då mamma kom hem och jag fick ett samtal av en kompis jag inte pratat med på ett tag. Det lite ''roliga'' var att jag tidigare tänkte på vad som hänt mellan oss. 
Nu har jag suttit ett ganska långt tag och tittat på bilder vi tagit tillsammans, gamla sms mellan oss två och fått kämpa för att hålla tillbaks tårarna. 
Vi pratade länge om olika saker och ska förmodligen ses på fredag innan jag måste åka in till stan för att ta tåget mot Sundsvall. 
Vad ska jag göra nu då? don't know as usual. Får se om MTV vill funka ikväll, jag blir verkligen trött på att det är den enda kanalen som ska fucka upp men ingen annan, och jag som för det mesta tittar på MTV -.-

Träning!

Nu är äntligen alla prov klara! Så det betyder att jag kommer skriva mer nu :)
Idag var en ganska chill dag. Vi fick sluta efter lunch eftersom att först engelskan blev inställd och sen blev svenskan också inställd så jag åkte hem med Johanna, Lindsey och Elias. 
När jag kom hem satte jag på mig springkläder och drog och sprang från mig till centrum och tillbaks. Vet inte riktigt hur långt det är, ska titta i morgon men det tog ca 10-12 min att springa till centrum så det tog sammanlagt mellan 20-25min :)
Efter det körde jag lite styrka och sen åt jag lite mellis :)
Nu sitter jag och tittar på tv och är ganska nöjd med min insats. Det var ett tag jag sprang så tiden kommer att förändras om några veckor. 
Jag har bestämt att jag ska sluta med äta godis. Så idag drog jag till Ica innan jag drog ut på springrundan och köpte lite frukt. Jag köpt bullar och lite kakor men det är inte samma sak som godis. Sen får vi även se om jag äter dom i morgon eller ger dom till mamma :P
Vi ska ha klassdag i morgon, har ingen aning om vad vi ska göra. Vet bara var och när vi ska träffas. Jag vet inte om jag kanske drar till Alice först, don't know. 
Men nu ska jag göra annat, peace so long :*
 
Jävla dockstrumpor! Fattar helt ärligt inte hur jag kunde vara så liten :S
 
 
 

Sommar!

Älskar vädret just nu! I två dagar har jag bara solat. I fredags sov jag hos Lisa. Vi åt middag, hoppade studsmatta och tittade på GS. I lördags var vi båda ganska lata och åt frukost och la oss sen på studsmattan och solade och pratade sen massor till jag behövde gå till bussen. Jag skulle varit i Enebyberg men hamnade i Sollentuna nån timma senare. Thank god att Lotta kom efter ett tag. Jag fick anstränga mig för att hålla tårarna borta för det som hände innan. Jag stannade med henne hos kompisarna och nu ska vi äta lunch, peace


min franskagrupps lektioner♥

Hejhej :) För stunden mår jag helt okej.
Jag var lite ledsen innan mamma kom hem men nu är allt bra och jag sitter och tänker på i morgon. Det är dels fredag och sen ska jag sova hos Lisa på kvällen. 
Men nu till vad som hänt idag.. nothing. Dagen har varit helt okej, det har bara flytit på. 
Som vanligt spårar jag, Mona och Molly xD
Jag kommer inte ihåg nu men det var nåt jävligt roligt som hände. Jag minns att jag började garva skitmycket för nånting men minns inte vad (fiskminne)
När jag kom hem duschade jag och satte på En gång i Phuket och gjorde sen middag till lilla mig. I morgon är det vanlig dag i skolan. Ska hem, lämna skolsaker och ta med mig allt som ska med till Lisa och sen in till stan och träffa morbror en stund. Ska förbi hans jobb för att hämta en nyckel och så skjutsar han mig hem till honom och sen kan min och Lisas kväll börja. Jag ser verkligen fram emot i morgon eftersom Lisa alltid får mig att skratta och vi har alltid så roligt tillsammans :) Skulle ha klippt mig i morgon men det blir nog på söndag ist :)
Nu ska jag hitta ett klipp på youtube om mitt internet vill funka och skriva en sak till Molly... maybe och sen prata med Erik resten av kvällen. Han är min älskling, hans röst får mig alltid på bättre humör och jag sa att han verkligen skulle dyka upp på lördag. 1, jag klarar inte att bli sårad nu eftersom jag inte riktigt är mig själv 2, jag saknar honom♥
Men puss så länge :)
 
 
bättre DJ grupp finns inte
 
 
 
 

Bra dag :)

Idag har varit en helt okej dag. Vi har bara två lektioner på onsdagar, de är långa men det är ändå ganska skönt. Under naturen kom Mona in till våran lektion för att vi skulle fylla i en blankett. Då fick jag reda på att det var i morgon vi skulle ha franskaprovet. Trodde det var nästa vecka så jag fick lite smått panik. Men när jag kom hem kunde jag det mesta så det var bara att plugga in verben och sen var det klart. har ju hela dan på mig i morgon. Det enda negativa med provet är att jag inte kommer hinna prata med Molly så mycket i morgon. Vi har bara 10min mellan våran lektion innan och franskan och jag måste verkligen prata med henne om... vissa saker. 
När jag var klar med pluggandet hjälpte jag mamma med middan och nu ska jag titta runt på lite bloggar och sen titta på några filmer jag gjort i veckan, puss <3
Idag fick jag veta av mamma jag äntligen får förklara ett och annat för mina kompisar. Jag har länge velat snacka men det är nu det är på riktigt, det ska verkligen hända :'(
Lyckan som uppstog när man hittade den här bilden♥

Allt är så perfekt

Allt har vänt så fort. För ca två veckor sen var jag trött på allt, jag orkade inte med nånting. Jag hade ingen lust alls att vara i skolan. Jag var trött och utmattad, jag var ständigt sjuk. Det var plugg efter plugg när jag äntligen blev frisk. De enda stunderna jag ville vara i skolan var när jag och Molly hade lektion tillsammans, vilket vi bara har två ggr i veckan. Nu i efterhand märker jag hur mycket jag isolerade mig från mina vänner. Jag åkte direkt hem efter skolan och satt framför min dator och pluggade och sen titta på tv resten av kvällen. 
Men för några dagar sen ryckte jag upp mig. Sen var jag också i stan med Molly i lördags hela dan. Hon sa till mig att hon behövde träffas av olika anledningar och även jag så vi stöttade varandra. Jag fick veta en sak som även hon gått igenom och då kände jag mig inte ensam längre. Sen den dagen har allt förändrats. Dels har jag tänkt på det hon sa till mig när jag berättade en grej och sen det som kommer hända i början av sommarn som Erik fixat åt mig. Molly är verkligen den bästa vän jag har. Hon är verkligen systern från en annan mamma och kommer alltid att vara. Hon är nog den största anledningen till att allt funkat förra veckan och den här veckan. Om man bortser från mina kusiner som är familj, är du den viktigaste vännen för mig ♥
 
You're the reason to that smile

Det börjar lugna ner sig

Äntligen har jag tid att träffa kompisar. För ett tag mailade vissa lärare oss om uppgifter som vi inte skickat in. Hade inte en enda uppgift som inte var klar så jag kunde fokusera på naturen. Det gick faktiskt bra. Blev chockad när jag gav provet till Marlene att det såg jättebra ut, natur är inte mitt starkaste ämne men bara det går bra är jag nöjd :)
Nu har jag bara ett franskaprov och ett sos-prov eftersom jag klarade ekonomiprovet. 
Så nu börjar jag chilla lite. Varje jävla helg har jag suttit och pluggat och inte träffat så många kompisar men nu ska jag plugga ganska mycket i veckan så att jag kan sova hos Lisa på fredag och sen vara med Erik hela helgen. 
Mina planer är att jag ska klippa mig på fredag och handla shorts och sen till Lisa.
Då blir det säkert ett antal cykelturer till rösjön ;)
Igår fick jag sötaste samtalet från Malin... Harry sometimes xD
Malin sa att varje gång Sune skäller frågar han efter mig och säger ''Ecka'' för er som inte fattar ett skit så kallar Harry mig det eftersom han inte riktigt kan säga Vickan. Det gör mig så jävla glad, att han faktiskt kommer ihåg mig så mycket så att han hela tiden frågar efter mig. 
Nu ska jag hitta på nåt, kanske göra en film, don't know.
I'm outta here for the moment 
 
 

Mycket att göra

Det börjar närma sig sommarlov. I skolan börjar det lugna ner sig. Jag har ett prov i morgon som jag måste göra eftersom jag varit sjuk och sen är det bara ett prov men det är lätt så det är helt chill. Men det betyder inte att det börjar lugna ner sig helt. Eftersom det jag ska göra i början av lovet börjar närma sig måste jag fixa massa andra saker. I veckan ska jag försöka fixa nån tid hos nån professionell makeup-artist och sen ska jag klippa mig i helgen och kanske färga håret. Men inget av det här är bestämt. Erik och jag ska träffas i helgen och då får vi prata mer om det då :)
Jag ska även shoppa nya shorts, nya linnen och t-shirts. Jag har inget snyggt att ha på mig. Eller jo men vet inte
om jag vill ha det just då och sen behöver jag ändå nya kläder. 
Nu ska jag stänga av datorn och antingen sova eller titta på mtv ett tag :)
 

Grillkvällen

Hej alla! :)
Grillningen igår... blev inte riktigt som jag trodde. Jag stannade kvar hos Wille och Marcus för att äta middag. De ville att jag skulle stanna kvar för att bada, hoppa studsmatta, filma mm. Men jag kände att jag iaf skulle dra dit en stund men hade inte just då några planer på att dra tillbaka. 
Jag hade precis satt mig ner när jag hör några ropa på mig. Där satt Pernilla och sa att jag skulle komma. De som var där var Lina, Madde, Pernilla, Sofia L, Mikaela, Emilia, Ida T, Ida N, Malin, Emelie, Elin A-S och Johanna så jag var med dom en stor del av kvällen. När vi grillat klart drog vi ner till basketplanen och det var nog höjdpunkten under kvällen. Vi spelade mot ett antal killar i min ålder men kanske ca 40min senare. Då sa jag hejdå och hittade Nathalie, Susan och Martin. Vi gick för det mesta runt och bara pratade. Vi kom tillbaks och sen gick igen ett antal ggr. Det roliga var att Susan bara hade druckit vatten men ramlade och skrattade ganska mycket xD
Jag lyckades även tappa min mobil i gräset då det hade blivit mörkt. Jag får panik och springer till Emma och ber henne ringa till mig. Såklart skulle den vara på ljudlös och skärmen låg neråt. Varken jag eller Emma såg den först men sen såg jag nåt lysa lite smått i gräset och hittade den, thank god! Shit vad panik jag fick! 
Vid 12 tröttnade jag och fick med mig William så vi gick tillsammans till tåget och pratade om många saker. Det var ganska trevligt... ingen av oss var packade och det var skönt. Jag kommer ihåg förra festen... usch! Mådde så jävla illa hela vägen hem och dagen efter var inte roligare!
Och en till mindre positiv sak som kanske inte var det bästa med kvällen var att jag blev ledsen för en grej. Emma såg mig och frågade först vad som hade hänt och sen sa hon åt mig att jag kanske skulle sluta dricka vilket jag gjorde. En kvart senare var jag med Nathalie och Susan och efter ett tag var jag påväg hem med William så inget mer hände. 
Vad jag gjort kommer senare idag. Ska titta på lite nya kläder som jag måste ha innan sommaren! Peace <3
 
 
 

godmorgon?

Nu har jag precis vaknat. Haha nej men jag har lyckats sova i två timmar vilket var jätteskönt.
Huvudvärken är bättre men inte helt bra. 
Mamma kommer hem om ca en timme och då ska hon fixa middag åt mig så får vi se om jag får behålla den eller inte. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart. För två timmar sen trodde jag inte att jag skulle bli bra till på onsdag men vi får se, det känns lite bättre nu som sagt så vi får se.
Idag vaknade jag halv 10 och tittade klart på alla avsnitt av Den sista dokusåpan. Nu ska jag titta på lite ''bakom kulisserna'' av den och sen ringa mamma och säga att hon får skynda sig.
Puss så länge :)

Bilderna från valborg


RSS 2.0