är jättetrött så det blir kort

Det har varit kaos hela kvällen och har inte orkat åka hem. Var på träning och tog en mycket senare buss. Ringde mamma efter träningen men inget svar. Föreställde mig det värsta men det behövdes egentligen inte.
Orkar inte berätta vad som hänt. Mina närmaste kompisar och några i laget vet och de är de enda som behöver veta. Är verkligen glad att jag har så många vänner som finns när man behöver dom!
Har fortfarande inte fått tag på Becca så får väl prata med henne i morgon. Men tack Becca! Dig vet man att man kan lita på vad som än händer! Tack för att du fanns för mig ikväll och älskar dig med över hela mitt hjärta ♥
Nu måste jag sova, är trött så orkar inte mer ikväll.
I morgon ska jag bara ha det kul och inte tänka på ikväll och sen blir det middag hos William, ska se om jag kan dra hem till Becca en kortis men får se :)

Hon bevisade just att hon älskar henne mer än mig.

Förlåt men orkar inte blogga nu. Så fort jag kom hem började jag och mamma om allt det här med bråket och mamma sa en ganska taskig sak som har med rubriken att göra så orkar inte nu.

Äntligen!

Mamma väckte mig 6 imorse med sång och gosaker till frukost och presenter :)
Och Wille var bara för söt! Fick present igår med mig eftersom att han inte kommer på lördag. Älskade den, men den var för liten så måste kolla om han har kvittot kvar så att jag bara kan byta till ett litet större datafodral. Älskade verkligen det, men ska ringa honom efter skolan ♥
Nu måste jag göra mig i ordning, ljuset blev inte bra idag så ni får bilder efter skolan :)


Hinner bara det här: Tack Hanna ♥

På eftermiddan var enda gången jag inte behövde fejka mitt leende! Tack Hanna ♥
Men allt är över nu, tack för att du finns, verkligen! ♥
Återigen gjorde du min dag ♥

Räcker tydligen inte med skolan.

Det räcker tydligen inte med med tjaffs i skolan. Är så jävla sur på några i familjen. Känner mig bara sviken. Det här är anledningen till det som hände hemma hos Wille igår hände och vrf jag aldrig är hemma längre. Så ikväll ska jag till kompisar och mysa framför melodifestivalen och sen får vi se vad som händer.
Ska börja göra mig i ordning nu. Har pluggat i 2 timmar på kemin. *stolt*

Måste bli bättre

Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag hos Lisa efter skolan och åkte med henne på träningen. Sen åkte jeg hem och åkte själv på träning. Den var helt okej, blev tacklad rakt in i ryggen så vilade en stund och en blev bättre sen. Idag på lunchen drog jag hem till Lisa med Becca och Lisa. Vi gjorde inget särskilt, skrattade så att vi glömde att äta lunch. Sen gick vi tillsammans tillbaks till skolan.
Nu kom mamma precis in med bullar och jag kollar på 112 på liv och död.
Ska fortsätta nu för det är ganska spännande just nu så skriver senare

Kaos resa hem

Resan hem var ganska random. Blandning mellan tårar och asgarv om man säger så. Träffade kompisar på bussen så lite kul hade man iaf. Men efter att ha pratat med både Lisa och Hanna kändes allt helt tomt. Ingen att vända mig till. Kändes som att jag stog forever alone i en tunnel typ och visste inte vad jag skulle göra elr gå.
Menmen.. några personer ringde och efter alla samtal bestämde jag mig. Så har nu berättat allt för Lisa. Som det verkar nu så är allt lugnt. Pratade till exempel med Becca och aa.. hon fick mig att må så mycket bättre! Verkligen, det fick mig att ändra inställning om det här på måndag. Snällare chey finns inte! Och det bevisade också att jag kan lite på henne till 100 % och eftersom att Lisa ungefär sa samma sak så är jag inte så orolig längre.
Idag ska det åkas skidor! Tagga! Ska möta Cajsa och de andra vid mörby vid 10 i morgon och så åker vi tillsammans dit med bilen. Vi skulle åkt till Romme, som en lite för tidig födelsepresent till mig men aa, det blir inte av bara så vi åker till väsjöbacken istället :)
Som sagt... du är mitt allt och utan dig... ett liv utan dig... kan inte ens tänka på det ! ♥
Kommer inte ens på några ord som jag kan beskriva hur mkt du betyder för mig! ♥
Dig kan man lita på till 100%


Haha Harry såg så sjukt söt ut där! Det värsta var när han vände blicken mot mig och sträckte upp armarna mot mig och hade ansiktsuttrycket som inte går att motstå! Så tog upp honom och hade det mys. Sötare finns inte :')

Becca <3

Smsar fortfarande med Becca. Har pratat med ganska många på mobilen om en enda grej. Lite ledsen att pojkvännen inte svarade för att för en timme sen rann tårarna bara ner. Och då var det seriöst bara han som jag kände att jag kunde prata med men hade fel. "Äkta vänner ställer upp för varandra och finns där för varandra, annars är man inte vänner om man inte finns där när den andra vill prata ut<3" Sant Becca, tack du är seriöst Beccis! <333
Dig kan man lita på till 100% helt säkert! <3


På bussen

Har suttit här ett tag nu. Smsar med fina Beccis och lyssnar på musik och väntar på att Hanna ri ger upp snart! Hoppas att den mesta snön är borta i Stockholm nu för är framme om "några" timmar. Har haft det grymt i Sundsvall!
Ingen sovmorgon men har varit härligt ändå :)
Ska snart äta middag och fortsätta smsa med Becca.
Vad jag gjort i Sundsvall berättar jag när jag är piggare och då kommer även bilder :)


RSS 2.0