På båten

Det här blir nog det enda inlägget för ikväll! Sitter i hytten nu och njuter av lyxen! Vi är på högsta hyttsplanet och har stort fönster ut mot vattnet :)
Ska äta runt 7 och sen är det väl lite uppträdanden och sen vid 9 ikväll ska jag kolla på film med några tror jag. Beachen är abonnerad från klockan 10 ikväll och det suger som fan -.-
Det är ju där man vill vara på kvällen! Men får väl vara där lite innan och ha det bra innan filmen ikväll. Kan ju faktiskt vara där i morgon också :)
Men ska fixa lite med mitt smink och sånt nu för kvällen! Bloggar när jag kommer till Sverige igen, puss!


Sune i Grekland

HAHA shit vad mycket drama det har varit ikväll känner jag!
Det spårade ut när jag kom hem från stan. 
Har haft det bäst med Jeffe igår och idag. Vi kollade på skräckfilmer mest. Men när vi kollade på The human centipede stängde vi av innan han skulle sy ihop dom :S
Idag tog vi mest bilder. Efter att Jeffe gått kom mamma en stund. Fick lite panik innan hon kom. Haha det var lite stökigt efter att Jeffe hade bankat sönder en polkagrisstång så det var polkagris överallt :D
Runt halv 5 åkte vi in mot stan för att titta på Sune i Grekland. Den var bäst, blev kär i slutet! Är det meningen att man ska gråta i Sune-filmer? nej... men det mesta påminde om när jag och Elin var i Cypern! Och slutet var EXAKT som när jag och Elin sa hejdå i Cypern! Vi båda grät, men sa att vi skulle träffas igen! Och det kommer att hända... så ni som sagt att vi inte kommer ses igen... fuck you :)
När jag kom duschade jag och kom in till mitt rum och såg tre julkort på min säng. Ett hade jag mina misstankar om vem det var ifrån, men trodde inte att det kunde vara sant! Att läsa orden ''från din pappa'' fick mig att få tårar i ögonen, börja skaka, må illa, rädsla, bli helt stum.. ALLT! Men jag var samtidigt glad på nåt sätt! Han skrev att han älskade mig och att han alltid gjort det.. det var bara en av sakerna han skrev och jag blev rörd! Men det som är skumt är att mamma inte pratat med pappa... aja... vi får se vad som händer! Jag hoppas iaf att jag får träffa honom 2013! Min dröm är ju om han är med på min 17 årsdag... faktiskt! Ska be mamma om det! Hon borde förstå och tycker att han borde få det, jag vill iaf det och det är min 17 årsfest!
I morgon åker jag till Åland vilket ska bli bäst! Jag ska inte göra nåt annat än att vara med mamma, festa, have a good time, skratta mycket och vara lycklig helt enkelt! Livet är så perfekt nu pga pappa!♥
Ni får bilder senare, ska kolla på film med mamma nu!
 

Lycka eller inte?

Fatta vad många tankar som går runt i mitt huvud nu! Jag skakar, är helt stum, gråter, ler och är lite rädd. Vet inte om mamma haft kontakt med pappa, vet inte om de har träffats, vet mamma ens om att jag fått kort från min pappa!?


En rolig kväll som jag kommer att minnas



Jag vill bara bort

Åh vad tråkigt det är i Stockholm just nu! Hela dagen har jag saknat Harry så mycket! 
Igårkväll var ingen höjdare... satt och grät framför ett sms som jag skickade till Jeffe igår hela natten. Jag gillar inte att jag ständigt saknar henne. Vi kan inte vara med varandra hela tiden och det förstår jag, så VARFÖR ska jag då sakna henne så jävla mycket?
Jag vill till min släkt i USA, inte vara här. Den jag mest vill till är Kai! Jag kommer aldrig glömma våran utgång förra året! Det var dock sommar då tror jag, men jag, Kai och hans två killkompisar hade det så bra! Den stunden med honom vill jag ha tillbaka! Funderar på att kanske åka dit i sommar om jag får. Vi ska iväg till Florida och göra en annan grej, men kan kanske åka tidigare till washington och sen åka till Florida och möta mamma där? Har inte diskuterat det här med mamma än men får se hur det blir. Jag ska ju utomlands om några dagar och jag har inte börjat packa än... känns bra men ska kanske börja ikväll eller i morgon om jag inte ska till William eller Jeffe. Hursomhelst måste jag till centrum för att hämta ut biobiljetter och ska även köpa lite kläder. Ska kolla med Hanna om hon vill komma med nu i morgon, så hejdå sålänge
Minnen! Kai och hans kompis Shaun
HAHA kommer ihåg den dagen som att det var igår xD

Världens längsta sms ...

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls!
Har typ bara tittat på mina julklappar och börjat packa lite. Kanske lite tidigt men vill vara klar i tid innan jag åker på lördag! 
Jag har ju också skypat med Julia och Ida i flera timmar XD
Jag och Ida spelade My little pony hela tiden samtidigt som vi var sociala mot Julia ;)
Nu har jag kollat på The last song med mamma och gråtit genom halva filmen. Dels för att den är så sorglig när de får reda på att deras pappa ska dö och sen för att en sång där påminner om alla minnen mellan mig och Jeffe :')
Hade tänkt att ha en sleepover för några, men tror inte jag kommer ha det nu. Vill ha pengar tills i helgen och vet ju inte om det kanske händer att jag sover hos Pernilla nåt med Lina och Matilda :)
Ska smsa Erik och Pernilla så puss sålänge :*

ska sluta vara så beroende av dig.

sitter fortfarande och skypar med Ida och Julia :)
Ida äter typ middag men hon kommer snart tillbaks :)
I morgon ska jag nog till en kille tror jag! Saknar honom såå jävla mkt! Men snackar med en söt tjej på fb så ska fortsätta med det nu så bye!
Vill tillbaks till sommaren12 då allt var så perfekt!
Och dan då fotot togs var för bra!

Julafton!

Har varit dåligt med bloggning, I know! Men det har varit så stressigt. Min julafton blev bättre än vad än vad jag hade förväntat mig! Jag och mamma vaknade väl runt 9 kanske och då tog vi fram alla julklappar till granen och började sen med maten. 
Lite efter 12 kom Malin, Henrik, Harry och Knut. Då var jag med båda Harry och Knut.
Vid 3 kom alla andra. Jag satt redan och kollade på Kalle anka då så jag var inte så social. Jag blev lite irriterad först för att mormor skulle snacka med mig hela tiden och fråga hur jag mådde hela jävla tiden...
Jag ville bara vara med Harry och Malin och kolla på Kalle anka liksom..
Efter en stund när vi tittat klart på kalla anka började vi äta och så. Jag hade det så grymt med Malin haha! Vi betedde oss som systrar, det var så jävla kul! Vi satt och garvade hela tiden åt en grej, haha asså shit vilken härlig känsla jag fick när vi höll på som vi gjorde! Alla säger hela tiden att vi är så lika vi två, så jag ser henne lite som en syster jag aldrig fick. Hon betyder mest i släkten, jag har det alltid så bäst när jag är med henne! 
Men nog om det där...
Efter middagen lekte jag en stund med Harry och sen när alla andra var klara med att tjocka i sig mat började vi öppna julklappar eftersom Harry snart skulle börja bli trött. Det tog ett tag kan jag säga... 
Harry fick typ som ett piano elr nåt sånt som han älskade! Han var fan värsta dj.en! Han var så cool ;)
Filmade när han lekte Sebastian Ingrosso och shit vad söt han var!! Det var seriöst likt!! :D
Aja, det jag fick var: dvd.n från deras up all night-tour, blinkade skosnören, massa små one direction posters,ricot och centrum, en resväska, kort på Harry och säkert mer som jag har glömt :D
Nu ska jag snart skypa med Julia, Ida och Becca :)
så bloggar senare ikväll antagligen :)
HAHAHAHA Henrik... mina kusiners pappa XD
min favoritbild från igår :')

En kväll att minnas!

Kom hem från Jeffe för en stund sen. Allt hände så snabbt igår. Ena sekunden sitter jag i sängen med datorn i knät, nästa är jag påväg till tåget för att åka hem till Jeffe och Ellinor! HAHA det började med att Jeffe och Ellinor ringde mig och sjöng tipp tapp på finska. Helt plötsligt försvann Jeffe och Ellinor sa att hon hade gått för att fråga om jag kunde sova hos henne igårnatt! Trodde aldrig att jag skulle få det för mamma men hon vet vad som ''hände'' mellan mig och Jeffe och min glimt i ögat av lycka tror jag övertalade henne lite ;)
Kom dit runt halv 11 och flummade vi, spelade my little pony på Jeffes mobil, tog bilder och sånt. Jeffe hade bråttom att få sin julklapp så gav henne den så fort jag kom till henne. Vi båda älskar ju filmen Rio så gav henne en gosedjursfågel som liknade Tyler Blu Gunnarsson xD
Men hon gillade den enormt så då blev jag glad. 
När vi vaknade snackade vi lite sen kollade vi på julkalendern tillsammans med Ellinor och gick och la oss sen igen. Vi blev efter några timmar väckta av Ellinor för att vi skulle till deras pappa. När vi kom dit gick vi upp och försökte fixa lite med Jeffes bilder men gick senare ut och hoppade ett tag. Filmen blev sämst och det är jag lite pissed för... 
Menmen, ska inte tänka på det nu. Måste städa allt inför i morgon. Antar att kussarna + Malin o Henrik kommer ganska tidigt i morgon, innan lunch så kommer inte orka göra nåt annat i morgon :)
 
saknat dig!!
 
 
Rio eller vad han skulle heta :D
 
 
HAHAHAHA
 
 
GOD JUL ALLA FRÅN OSS :D

Pratar med da girlzzz

Pratar i tele med Jeffe och Ellinor nu så bloggar senare :D
 

Läskigt bra dröm

Jag har haft en bra natt :)
Hihi drömde en sån läskigt bra dröm! Och det bästa är att den var om exakt det jag och Jeffe snackade om igår. Det var bra, men det var läskigt för den var så sann... som att jag och Jeffe verkligen träffades.. så fick en chock när jag vaknade själv i min säng ;)
Idag ska jag baka lite med mamma och göra andra saker med henne inför julafton! Bästa med den här julen.. är att jag kommer få det jag mest vill ha :') vet inte när men snart antar jag :)
Och kvällen igår var så magisk. Det som hände som jag alltid kommer minna.. jag stog och höll Knutte i famnen och Henrik satt med Harry i knät och alla andra runt bordet och kollade på Harrys julklapp. Det var en rapbok.. självklart från min morbror XD
Alla skrattade åt den, även Harry efter ett tag. Sedan vände jag ner blicken mot Knut och lilla killen ler mot mig :o
Tiden stod still ett tag kan jag säga! Åh haha jag blir så lycklig att ja äntligen fått kusiner som gör världen ljusare för mig, hur glad jag än är, blir jag ännu mer glad när jag är med dom. Jag och Harry kommer få det bäst på julafton!

Minijul hos moster

Är ganska trött nu men har haft det bäst! Efter att jag ätit lunch åkte jag in till stan för att möta upp moster vid onepiece affären. Vi hade lite problem med storlekarna men hittade tillsist en som passade mig.. men just den onepiecen jag ville ha fanns inte i den storleken. Blev ganska pissed off men vad skulle man göra?
När vi var klara med det åkte vi hem till henne för att lämna saker och jag gick till gallerian för att kolla lite i hollister butiken efter julklapp som jag ville ha. 
Efter ett tag kom Lotta och jag fick en t-shirt och ett linne. Ni får bilder på sakerna i morgon!
Jag åkte sedan hem till Lotta för att ta emot Harry och Knut. Senare kom alla andra, alltså mormor, mamma och Niklas. 
Vi satte oss och åt typ direkt och sen började vi öppna julklappar. Jag fick ju linnet och t-shirten, sen fick jag också parfym från Björn Borg och ett nytt iphoneskal. Jag var typ nöjd så eftersom jag får resten på måndag :)
Och Knutte gjorde min dag!! Jag gick iväg in till mosters sovrum och var ensam med Knut där. La Knut på mig och han somnade... sen jag! Kunde man få en bättre stund med lillebror? Han var så söt... han bara låg där! Jag ropade på Malin innan jag somnade att hon skulle komma och titta på sin son... några sekunder senare var alla där med sina kameror och fotade, sen kom Harry också och myste med oss en stund :')
♥Älskar mina kusiner♥
Nu sitter jag i sängen och smsar med Jeffe om att äntligen träffas... kanske!

Det låter som att vi kanske kommer träffas innan jul iaf... elr efter jul men snart :')
 
iphoneskalet :)
 
The Perfect Moment! ♥

Kväll med Ida

Försökte skriva ett inlägg från mobilen men det funkade inte -.-
Igår var jag iaf med Ida efter 2. När jag kom dit höll hon på och spelade sims så jag kollade på. 
Sen gick vi till centrum för att köpa julklappar. Vi gick runt och tittade lite och åt sen på donken och gick runt igen. Vi avslutade våran visit i centrum på chillbox. Sara och Ellen jobbade där just då så sa hej till dom och så :)
Ni ska inte tro att jag kom tomhänt därifrån heller... som vanligt är alltid jasom köper nåt. Men jag kunde inte låta bli! Ida tyckte också det var en bra idé att köpa det jag köpte XD
Så det blev en grej till Lisa och en grej till Jeffe. Grejen till Jeffe är faktiskt lite epic ;D
Idag skulle jag åkt till Pernilla och sova där med Lina och Matilda. Men när jag vaknade såg jag att Pernilla hade skrivit att hon var förkyld så vi hade först tänkt att bara åka dit och kolla på 2012 tillsammans men Matilda skrev också att hon var lite förkyld så det får bli en annan dag under lovet :)
Meningen var ju ''att vi skulle dö tillsammans'' men det var ju lite fail eftersom jorden skulle gått under 02.12 i natt ;)
Men vi lever så vi kommer träffas senare och ha kul och skratta lika mycket som vi skulle gjort i morgon. 
Krya på er Matilda och Pernilla! ♥
Älskar er och saknar er Pernilla, Matilda och Lina så mycket! Det var längesen vi gjorde nånting tillsammans alla tre och det måste vi göra snart! :*♥
Idag ska jag till stan och träffa moster och köpa julklapp till mig. Jag är superglad för jag ska få en grej som jag velat ha såååå länge! Ni får bild på det sen när vi kommer hem till min moster! Jag stannar antagligen hos henne hela dagen tills Malin, Henrik och mina kussar kommer om jag fortfarande får äta middag med dom om hon inte har avbokat min plats på restaurangen :/
Men ska ringa henne nu puss och hörs senare :*

Min Jennifer♥

OCH självklart tack för idag Becca! Du var så bäst ikväll! Du var med mig under det rätta tillfället, du vet vad jag snackar om :*
Just då visste jag inte vad jag skulle göra, tårarna bara kom men du var där och det kändes bättre! Och jag älskar dig också för att du alltid är på min sida, du lämnar mig aldrig! ♥

bästa tjejgänget ♥

Har varit med Emma W, Ronja, Lovisa, Nathalie och Susan hela dan :D
Jag har verkligen haft det bäst med dom och gjort nåt annat än att skrattat all day long xD
Efter lunch gick vi biblioteket för att Ronja skulle låna några böcker. Då satt jag och snackade lite med Nathalie tills de andra kom tillbaks. Det känns verkligen skönt att jag inte är lika ledsen längre! Tjejerna fick mig att le igen kan man säga :D
Efter skolan sa jag hejdå till girlzen för att handla lite julklappar till Ida, Lisa och Becca. Har inte handlat till Lisa än men ska fråga Becca sen när hon kommer vad Lisa mest vill ha! 
Ringde Ida när jag var i centrum men det skulle jag inte gjort. Det är klart att det alltid kommer finnas en del i mig som saknar Jeffe.
Nu vill jag bara att Wilma och Becca ska komma snart så att jag får tänka på¨annat innan jag åker hem till mammi. Åh kom på nu att jag måste köpa nåt till klassen också -.-
Aja, hejdå :*
Har inte tid att lägga upp bilder nu, Becca ringde mig nyss så ska gå ner nu puss

Emma Rösselharth♥

Du och jag föralltid, genom allt!♥
älskar dig så in i helvete, och du var bara för underbar idag! Utan dig vid min sida idag, hade jag nog inte orkat. Du betyder allt för mig och som sagt... tack för idag bästa du♥
När alla andra lämnade mig, var det du som stog kvar och fångade mig när jag var så nära slutet!
(hade ingen bild på dig och mig tyvärr)

Att vara med mina bästa! ♥

Nu har jag bara att vara med vänner på listan!
Idag efter skolan åkte jag till Matilda och var där ett tag. Det var typ det enda roliga. Provet gick väl okej...
I morgon ska jag träffa Julia, på onsdag ska jag träffa Lisa, torsdag ska jag träffa Ida, på förmiddagen på fredag ska jag träffa William och Marcus, sen ska jag in till stan då Malin, Henrik och mina två älsklingar har kommit till Stockholm för att säga hejdå till Lotta och Niklas och ha lite lilljul med dom :)
lördag eller söndag ska jag höra om Pernilla eller Lina kanske kan träffas (Y)
Sen är det julafton och alla kommer hem till mig och mamma (Y)
Det ska verkligen bli mysigt att få ha mina älsklingar hemma hos mig, jag kommer verkligen ha det bäst på måndag! 
Efter julafton kanske jag följer med till Sundsvall.. vi får se :)
Nu har jag precis skickat in en inlämningsuppgift men såg typ nu att vi ska ha en till inlämningsuppg. i sam??? -.-
peace

Mina två bebisar

Åh vad jag älskar Knut och Harry.De är båda så härliga att vara med! När vi kom hem till Malin o Henrik sov såklart Harry men mitt hjärta började slå extra fort när den stolta pappan kommer ut med Knutte! Så jag skyndade mig med att tvätta händerna och fick sen honom i min famn och 10min senare sov lillkillen i min famn! :')
Sötare finns inte! Det var så underbart och perfekt! Vi fikade bara lite och sen gick vi och sov allihopa. På lördagen drog jag, mamma, Knut och Malin till Drakborgen och var där nästan hela dan. Harry är så rolig att vara med! Min lilla bebis, kussen är stolt över dig ska du veta! Sedan åkte vi hem och åt middag efter ett tag och bara mös och tog det lugnt och kollade på Gäster med gester. HAHA för kul! Idag tog vi sovmorgon eftersom Harry gjorde det och bakade sen resten av tiden där.
Nu är jag påväg hem och är trött och vill bara hem till min tv. Bilder får ni senare :)
saknade du!!! <3
 

Påväääääg

Har suttit och läst en tråkig svenskabok i två timmar. Finns inget tråkigare än att läsa... orka liksom... det finns filmer! :)
Nu ska jag börja spela ett spel som jag laddade ner på mobilen igår som Jeffe sa att jag borde ha :D
Jag kommer vara framme runt 10. Skulle varit framme 21.30 men tror vi blir lite sena. Det var mycket kö i Stockholm och Uppsala så vi får se när jag kommer fram :)
Hoppas att min lilla Knut är vaken när jag kommer! Jag är verkligen taggad! Jag fattar knappt att jag ska träffa honom snart men det var ungefär samma sak med Harry. För de flesta var det större när Harry kom, men för mig är både Harry och Knut lika stora och de betyder lika mycket! :)

Lucia

Godmorgon alla. Idag är det Lucia... men jag är inte helt säker på om vi har nåt luciatåg i åva?
Igår var jag så sjukt lycklig! Jag kom hem med B i svenska talet, och jag kommer antagligen få ett C eller B på samhällsprovet :)
När jag kom hem hade jag fått biobiljetter från jobbet. Sen fick jag även reda på att vi ska fira jul hemma hos mig och mamma!! Jag blev så jävla glad! Har som sagt varit bortrest tre jular så när mamma sa att hon och Malin hade bestämt sig för att vara här hemma sken jag upp. Att ha Knut och Harry här hemma kommer bli så mysigt! Sen så hade ju jag och Malin namnsdag för några dagar sen. När jag fick grattis smset från henne blev jag också glad. Den enda i familjen jag aldrig varit irriterad på, alltid haft det så bra med och som jag kan lita på till 100%. Idag har vi franskaprov. Usch, har inte alls pluggat men det får gå som det går. Ikväll ska jag bara plugga svenska och ta det lugnt :)
Men jag måste gå och göra mig i ordning nu. Ska försöka tänka positivt idag trots franskan. Vi ska ha julbord idag i skolan så det blir gott ;)
 

Inget prov

Våran lärare var sjuk idag igen. Såg det när jag satt på tåget så jag gick bara upp till mig och nu gör jag inget särskilt. 
Juste.. som svar på din kommentar Emma, det var inte dig jag syftade på när jag skrev inlägget igår! Du vet mkt väl vem jag menade ♥
Nästa lektion är typ svenska tror jag så den måste jag gå på antar jag. Orkar inte men måste haha -.-
Ska titta runt på lite olika bloggar nu och sen gå om 20 min. Efter skolan hoppas jag att Jeffe kommer med mig hem och är med mig tills jag måste jobba. 
Puss
gammal bild... har ingen ny :)

Trött

Jag kunde verkligen inte somna igår. Jag låg och tänkte på hela tiden att om jag sover så kanske jag inser att allt mellan mig och Jeffe bara är en dröm?
Sen har jag också de bästa tränarna! Fredrik och Oscar är så bäst! Jag skrev på fb igår på vårat lags fb sida en massa grejer... de båda kommenterade att jag var välkommen tillbaka närsomhelst och jag fick komma och hälsa på närsomhelst! Jag kommer nog fortfarande spendera mkt tid i hallen tror jag :)
Idag ska jag till Lisa och vara där en stund och sen ska jag vidare till Lidingö för att äta middag med några i släkten. Nu ska jag kolla på lite andra bloggar så vi hööörs ;D
Köpte till Jeffe :)

''snälla skjut mig''

Då är den värsta dagen avklarad! Nu är det bara fredag kvar och sen kan jag äntligen få ha kul! Planerna för i morgon och helgen berättar jag senare. Jag kommer ha det så bäst :D
Ikväll ska jag in till stan och träffa Erik en stund och sen ska jag bara hem och njuta av att det jobbigaste är över. Sam-provet gick för bra..! Det var skitlätt så det var en skön men chockande känsla jag fick när jag läste frågorna på provet. Innan provet tänkte jag bara ''snälla kan ingen skjuta mig?'' men provet var så lätt så det är lugnt :D
Efter provet satte jag mig ner i soffan på 5.an med Mona och pratade lite. När Jonas sa att läraren hade skrivit att hon var sjuk blev både jag och Mona glada och flög upp och sånt. Haha skön känsla asså. Men kom på att jag hade Emmas saker i skåpet så bad henne komma ut och hämta sakerna. Trodde hon var på 2.an först så var där och letade först.
Nu om några timmar ska jag börja göra mig i ordning för kvällen med Erik så hörs senare :)
Jag är lycklig nu!

Till min älskade älskling!

 
Ikväll har du och jag gråtit tillsammans till den här låten! Du och jag föralltd!♥ Jag kommer aldrig släppa taget av dig min fina vän! Jag lovar, att på lördag då det bara är du och jag äntligen, kommer det dröja innan jag släpper taget om dig! Jag kommer lyssna på låten påväg till dig och minnas våran konversation ikväll och aldrig glömma den! Den här låten jag aldrig att tröttna på! 
jag älskar dig min finaste, bästa syster! ♥
 
 

Kaos i stockholm

Helt sjukt... imorse var tågen redan sena. Jag var iaf inte själv att komma sent idag i klassen! Men allt blev värre under dagen som alla redan vet. Runt lunch fick jag höra att alla tåg och bussar ställts in. Alla som behöver ta tåget eller bussarna hem drabbades av lite panik. Både jag och Johanna började direkt ringa om att få skjuts hem. Jag lyckades inte så bra med det...
Och så ringde mamma sen också och gjorde saken ännu värre när hon sa att jag inte fick gå på träningen. Jag har tänkt på det hela dagen och var taggad hela dan men tur (för mig) att den ställdes in. 
Jag fick gå runt 4 ungefär och var hemma 6. Det var så jobbigt att gå hem i 1 dm snö + piskande snö i ansiktet kan jag lova! Först skulle jag till Pernilla och vara där med henne, Lina och Matilda och plugga med dom och bara vara med dom, men nej, blev inte så tyvärr :/
Ikväll har jag tagit det lite lugnt med pluggandet. Jag var ganska trött och ledsen när jag kom hem pga den långa turen hem och det här med träningen. 
Men ska kanske plugga lite franska och sam snart, vi får se :)
Nu tittar jag på tv men ska kolla på lite one direction videos nu som alltid gör mig glad :)
Ska även ringa Jennifer snart ;)
jag efter att ha ramlat ett antal ggr i snön påvägen hem :(
 

Du + jag = bäst framtid

HEJ JAG ORKAR INTE MED SKOLAN LÄNGRE! Känns som att lärarna ger oss alla prov BARA för att plåga oss. Na läraren säger nya saker hela tiden som vi ska ha till provet. Va fan kan hon aldrig bli nöjd!? Och kan inte lärarna bara ge sig och fatta att vi vill ha lite fritid också!? Det har jag inte haft på hela veckan. Inte fören på torsdag kväll kan jag börja chilla lite. Men då har vi fortfarande ett prov kvar -.-
Aja, nu ska jag fortsätta med att smsa med Jennifer så hejdå. Ska plugga lite franska nu också :)
lml just nu asså!

RSS 2.0