härligt, men ändå inte

Nu är jag på landet, så kan blogga om de dagarna som varit nu :)
I måndags sov jag hos Lisa. Hahaha, så sjuukt rolig kväll!! Vi höll på med madrassen som jag sov på. Typ att en skulle vara under madrassen och den andra över och sen åka ner för den. Det slutade med att Lisa slog i huvet i hennes fläkt xD hahahahaha, bäääääst!
På tisdan skulle jag åkt till Johan efter lunch. Men åkte till Pernilla en stund ist. Kände verkligen att jag behövde träffa henne. Snäll som hon är som jag sa förut, hon slängde i nästan alla mina kläder. inte min mobil iaf!
Men jag var nära på att putta i henne eftersom att hon puttade i mig. Men då hade mobilen varit död nu. För hon hade den i fickan på hennes badshorts ...
Sen så började jag bråka med Johan. Pernilla och hennes lillebror tog min mobil. Och aa... då dampade jag seriöst loss på Johan. Jag funderade på att sticka hem ist. Men åkte hem till hnm och pratade med honom lite.  jag säger inte vad det gällde, en sak mellan mig och Johan (och Pernilla) Men jag e fortfarande ganska sur på hnm. Men ni som läser det här, säg inget till Johan. Jag hörde att några hade pratat med honom och frågat om vi var tsm förra året bara för att jag skrev att jag var med honom ganska mkt. Och det var vi inte, man kan vara hos killar utan att man e tsm med dom?
Aja. På onsdan mådde jag inte alls bra. Så jag åkte hem ganska tidigt. Jag tror att jag hade varit för varm och inte druckit något på hela dan. Det var så sjukt varmt i Johans rum, och drack typ inget :P När jag kom ut i solen blev det värre.
Jag skriver om idag lite senare och lite annat om t.e.x vad jag menade med rubriken. Det blev lite långt, sry.

gammal bild, men har inte lagt in de nya än


-.-

Igår kom jag på att jag inte kommer träffa min sötis på flera veckor :(
det kommer inte att gå! känner redan nu att jag måste träffa henne och jag var med henne för mindre än 24h sen...
fy fan. Ursäkta men det känns inte bra alls!
älskar dej mest pernilla <3
Snart ska jag kanske till Lisa B om hon svarar på fb. Hennes mobil funkar inte, så det går inte att ringa henne -.-
men aja, ska väcka johan nu som fortfarande sover?

saknar dej så mkt!!

Jag gjorde fel

Har precis bråkat med Pernilla så är ganske nere just nu. Det var jag som gjorde fel så jag är ganska ledsen på mig sjäv just nu. Så aaa, har inte så stor lust att blogga nu. Ska kolla om Pernilla har svarar på mitt sms. Antagligen så har hon inte det för hon vill inte ens prata med mig

RSS 2.0