Pratat med Becca hela dagen

Sitter och pratar med Becca nu och försöker få Becca att säga något som hon vägrar att säga. För några timmar sen åkte morfar iväg till min kompis Linnea. Jo det  kändes skitbra! Jag fick inte följa med eftersom att Malin och Henrik inte åkte in till stan. Och så fick jag höra av mormor att morfar hade sagt att Linnea kanske skulle åka hem i morgon. Jag brydde mig inte om det då eftersom jaginte trodde på det. Men frågade morfar när jag kom tillbaks och då lät det ganska säkert. Men jag fick inte ens följa med när morfar frågade. När jag sa emot mamma blev jag skitirriterad och kände hur tårarna kom när jag skrek till mamma att hon skulle åka hem i morgon. Mamma sket bara i det och jag träffar Malin, Henrik och Harry oftare än vad jag träffar Linnea även om hon bor i Stockholm. Det är lite sorgligt enligt mig men sånt är livet. 
an halvtimme senare sa jag att jag skulle gå ner till bryggan för att hjälpa morfar innan han skulle åka. Då börjar mamma återigen säga att jag inte skulle hänga med. Då pallade jag inte mer och bad henne ge upp. Ville bara att hon skulle låta mig vara ifred. Trodde att det var sista gången jag såg Linnea då jag sa hejdå i söndags elr vad det nu var. Vi ses som sagt inte så ofta och att vi inte träffas mer än på somrarna är jag väl inte superlycklig över menmen... 
När jag såg morfar åka iväg ringde jag Becca för att tänka på annat. Efter ett tag ringde Linnea. Haha hörde först inte att detv var hon men hon sa att Nat hade sagt att hon skulle ringa mig för att berätta att hon inte skulle åka hem i morgon! Jag lovar att jag sken upp! Och så kom Harry hem då så jag kunde inte låta bli att le då jag tog honom och jag fick sötaste leendet tillbaks! Mer perfekt kunde det inte bli. 
Nu har vi ätit middag och snart nångång ikväll ska jag och Nicke iväg någonstans med båten för att hämta en person :)
Ska ringa Becca igen och det är 5.e försöket att få prata med henne ostört ;)
Nu ska jag göra annat fram tills Niklas kommer och säger till att det är dags.
 

Jag har inget liv

Jag är uttråkad, har inget att göra och tråkar sönder helt enkelt. Har väntat hela dagen på att Linnea ska svara på mitt sms men tror inte hon kommer göra det så jag fattar inte vrf jag ligger i solen och kollar på mobilen var tredje minut -.- Aja, ska väl smsa Hanna och kolla vad hon gör. I eftermiddag ska alla till Grinda och äta där. Sen får vi se vad som händer. Kanske åker till Linnea elr så kommer hon till mig men det beror på om Linnea tänker svara.


Du fick mig att le igen

Jag grät varje dag, i flera månader. Tittade på bilder och kom ihåg hur roligt och hur bäst vi hade. Jag fick stöd från de flesta av mina vänner, men du var den enda som kunde få mig att känna mig glad igen! Du var det enda som saknades i mitt liv. Nu vet jag att jag kan lita på dig till 100% efter det vi pratade om. Du fick mig att vilja leva igen!


Iphonen funkar igen!

Tack till Sophie! Allt funkar igen. Jag har kunnat ringa, smsa och sånt. Har precis skypat med Sophie. Hon skulle starta om datorn så snart ringer hon igen. Nu chattar jag med Jennifer och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska för en låt för att göra en grej till en person innan hon åker utomlands om några timmar så bråttom är det. Drf dygnar jag för att fixa med den saken och prata med kompisar hela natten. Måste iväg tidigt i morgon för att fixa en sak i stan. orkar inte men har inget val. Om jag gör det i morgon är det överstökat sen. Men ska börja nu så hejdå 
Bilderna från idag
 
Matilda ♥
 
 
 
kan fortfarande inte fatta att jag börjar där i höst! :o
 
den här personen skypar jag med nu och ska vara social mot henne nu! Hoppas att vi kan träffas på lördag söta du!

Iphonen död!

Orkar inte med Iphonen just nu. När jag var påväg hem och hade klivit av tåget så dog mobilen bara. Jag hade 89% kvar på batteriet! Skulle ringt Hanna imorse men fick så bråttom eftersom att Lina och Matilda skulle kommit hit. Aja, har fått tag på Hanna nu iaf, även om jag inte vill prata om det som jag skulle pratat med henne om nu när mamma är hemma kanske jag inte har nåt val. 
Men bilderna från kvällen hos sötaste och på min nya crush kan ni få ;)
Bilderna från igår går såklart inte att lägga in men ska till täby IGEN i morgon för att kolla vad fan dom kan göra åt det här. 
 
 
 
Kristoffer till höger och William till vänster
 
 
De här var då på William och Kristoffer. Alla som läst min och Lisas blogg vet redan att jag har en crush på honom. Jag har inga bilder på hans ansikte men lovar er, han är snygg! ;)
Jag har en film med honom från när vi tre sprutade vatten på varandra men får se om jag lägger ut den... :P
 
 

Jag är smart!

Idag har jag sovit i nästan 10 timmar. Stolt! Nej men jag har haft så svårt att sova så det var skönt. Igår så försökte jag då hitta Saras nr. Det gick inte bra alls men jag hittade ett annat nr som jag smsade och han skulle säga till Sara att jag hört av mig. Ikväll ska jag till tibble för att möta Lisa där och sen åker vi hem till henne och så sover jag där. Bäst vi kommer få det! Har inte sett henne på hela lovet så det kommer bli mkt garv. 
Nu väntar jag på att mamma ska vakna och sen ska jag göra lunch tror jag :)
Och med tanke på saker jag saknar... Basketen och Hedemora som kommer bli en av de bästa! 

RSS 2.0