den lilla ''hemlängtan''

Nu var det tre dagar sen jag träffade Michaela och saknar henne enormt. Men ses vi inte i morgon ses vi ju på måndag (Y)
Sen saknar jag mina vänner i Sthlm mycket just nu. Becca spammade mig på snapchat förut, haha de verkar ha det ganska bra på Gotland xD
Tidigare idag sa mamma att vi inte skulle kunna åka till Stockholm den 14.e och jag fick damp. Nej men jag blev en aning sur eftersom jag saknar mina vänner...!
Vi pratade lite om det idag men aa... vi kom inte fram till nåt direkt. Hon tyckte att jag skulle åka ner på höstlovet men hade tänkt att åka till Varberg då men vi får se helt enkelt. 
Idag kirrade jag middag vilket blev lyckat. 
Nu ska jag spela ett spel som jag Michaela sa att jag skulle ladda ner så peace!
asså jag smälter
 
 

Världens bästa <3

Idag hade vi lite teori på idrotten och sen gick jag och klassen iväg till norra för att grilla och bara ha det chill. Jag hade köpt med mic massor av cola och Johan choklad. Vi kom dit alldeles för tidigt så vi satt och pratade ett tag sen gick jag, Michaela och Johan iväg ett tag men var tillbaka efter 5min igen eftersom det var massa småbarn ivägen när Michaela ville åka på nån kana eller nåt. Efter ett tag började vi spela kubb och sedan hamnade vi vid grillen och grillade hamburgare. Fick även samtal från Molly. Det fick mig verkligen att känna efter hur mycket jag verkligen saknar henne. Hon är en av de få jag verkligen tänker kräva att komma när jag fyller 18. Nej men jag hoppas verkligen att hon kan komma. 
MEN ALDRIG ATT JAG GÅR UPP FÖR DE TRAPPORNA UPP TILL NORRA IGEN!!!! 208 trappsteg, endast uppåt var även jobbigt för mig. 
När vi var klara och spelat kubb färdigt fick vi gå hem så jag, Michaela och Johan hamnade på stan och både jag och Michaela kom självklart från stan med nya kläder, inte förvånad! och sen kom en av Michaelas kompisar och vi drog till donken och jag gick hem efter det för att jag skulle på möte. Jag var inte på humör för mötet, har inte fått sova så mycket i natt så var supertrött och tänkte bara på tjejkompisarna som var på This is us. 
I morgon får vi se vad som händer, you never know xD
 
 
 
Kevin ;D
 
GODNATT!
 
 
 

Varje dag blir bättre!

Tjoo alla!
Allt blir bättre och bättre för var dag som går. Idag fick vi våra kockkläder och våra datorer. 
Annars har inte så mycket annat hänt. Vi hade lite teori om livsmedel och hygien vilket var helt okej. Vi har humor i klassen som ibland kan spåra lite men det är bara roligt. 
När vi fått våra datorer fick vi gå hem så gick en bit med några killar ifrån klassen och nu är jag hemma och pratar ned en kille i klassen och ska på träning om några timmar... kulkul! men det ska bli skönt att träffa Hanna ikväll så jag ska inte klaga. 
Men nu ska jag ta nåt innan träning och fortsätta att med det jag skrev innan :)
alla kunde logga in på datorerna.. förutom jag, ofc!
 
 
 
 

trötter

Hej alla!
Så idag var våran första riktiga dag i skolan. Vi åt lunch i skolan idag och sen gick vi ner till stan till New Yorker och köpte matchande tröjor. Vi hade tänkt att köpa en varsin tröja där det stog ''Dear school, I hate you ;)'' men det blev en annan tröja, hon fick en blå och jag en rosa och så hade vi dom resten av dagen. Jag och Michaela blev sedan en aning trötta under engelskalektionen så vi gjorde inget annat än att garva hela lektionen. Vi fick en uppgift men när vi båda var klara med den spårade allt. Vi fick sluta tidigare så vi gick ner stan igen och hamnade på Max en stund innan jag behövde gå hem eftersom Malin och Henrik skulle komma på middag. Jag var ganska trött så var inte så social men ska försöka vara piggare på lördag. 
I morgon har jag ings särskilda planer... Michaela skulle vara med några av hennes vänner så det blir väl träning för mig, jag sa även halvt till Hanna att jag skulle träna så får väl dra mig dit och sen drar jag nog ut på en springrunda. Men nu ska jag spela One more night, PEACE!
 

Härlig dag

Nu börjar det likna nåt. I klassen går det en tjej som också är 96.a så jag är för det mesta med henne. När vi fick 15min att göra vad vi ville så vi gick ner till baksidan och dels lyssnade på musik och pratade lite med några killar i klassen. 
Våra mentorer har i två dagar tjatat om frånvaron, so annoying! Jag har redan hört det där men måste de prata om det hela tiden... vi har liksom fattat att de är hårda med den men det var de i Åva också så orkar inte höra mer om det där. 
Vi som behövde stanna kvar igår fick gå tidigare. Vi tänkte först äta i skolan eftersom vår ena mentor sa att vi skulle äta där men varken jag eller Michaela hade nån lust att äta skolmaten så vi gick till max, ja det var onyttigt men bättre än skolmaten säkert, godare iaf. Sen gick vi till stan och jag köpte stödstrumpa och fodral som man har på armen när man springer vilket betyder att jag måste ut och springa snart och sluta lata mig. Sedan gick vi ner till hamnen och bara pratade och gick efter ett tag lite spontant till Lidl och köpte bröd så att vi kunde mata ankorna och alla andra fåglar med nåt. Följde efter några timmar med henne till navet där hon skulle bli hämtad och sa hejdå. 
Nu funderar jag faktiskt på att dra ut och springa, orkar inte sitta vid datorn eller vid tv.n hela tiden. 
Peace!
 

Det kan inte bli bättre för stunden

För ett tag träffade jag min klass för första gången då det var hur stelt som helst men idag var det så perfekt! Jag ska inte skriva för mycket detaljer men jag hade det jättebra idag! Vi fick för det mesta en massa information om allt. Det är mycket mer regler pga all hygien och sånt nu men vi kommer fortfarande ha det bra. Jag vill som sagt inte berätta för mycket om vänner eftersom vi bara gått en dag tillsammans men jag lovar att jag har det bra här :)
 

Äntligen!

Hejhej!
De flesta vet vad jag gjorde igår och jag har inga kommentarer om det just nu. Det var bra men tjejen jag verkligen hoppades på att hon skulle vara där kom inte och då blev jag ganska neggo om jag ska vara ärlig. Men jag ska vänta några dagar innan jag bestämmer mig helt. 
När jag var påväg hem från kusinerna fick jag ett sms av en person jag inte pratat med på hela sommaren pga olika anledningar så i morgon ska jag förmodligen träffa henne vilket även betyder att jag måste gå upp i tid i morgon. 
Nu ska jag nog sätta på en film, blir nog Battleship I guess :)
 

Varför jag åkte till Varberg

Det tog mig 3 timmar att hitta biljetter men 5minuter att bestämma att jag skulle dit. Allt blev väldigt spontant, bestämde mig på tisdagsförmiddagen och tidigt på onsdag morgon åkte jag. Resan från Stockholm till Göteborg var jätteseg men fick bästa välkomnandet av både Tilde och Noel (syskonen) och Ann, deras mamma :)
Vi började med att äta lunch och sen började vi åka. Det var några år sen jag var på Liseberg och fick inte åka så mycket sist jag var där men nu så! Vi började med Uppsvinget som vi lyckades få upp Noel i, och sen Balder, Lisebergsbanan, Spin Rock mm. Vi åkte i princip allt som var roligt. När det blivit eftermiddag åkte jag, Tilde och Noel Kållorado och som vanligt var det jag som blev blötast, no kidding! Det kom en enorm vattenstråle rakt i ansiktet på mig och alla började skratta, även de som vi inte kände som satt mittemot oss. Jag tror även att Ann fick sig ett ganska gott skratt eftersom hon såg allt..!
Tilde lyckades även få upp mig i Atmosfear... trodde aldrig att jag skulle våga det men jag har tre vittnen på att jag faktiskt åkte den ;)
Efter några timmar var det dags för middag och sen åkte vi Flumride en gång och jag blev blötast igen. Mina byxor blev mest blöta så det såg lite fel ut men det var ganska mörkt så man såg inte så mycket. På kvällen fick vi med oss Ann i Kållorado och så åkte alla uppsvinget tillsammans en sista gång innan vi åkte hem vid 11 :)
När vi kom hem möts jag av deras pappa Niklas och det blev lite känslomässigt för lilla mig då... att ha en pappa som kramar om en så fort man kommer hem kändes inte fel. (Jag kände bara så eftersom jag själv inte träffat min pappa på ett antal år) Jag blev så glad och så sa Ann också att jag verkligen skulle känna mig som hemma och inte som en vanlig gäst vilket också gjorde mig glad. 
De dagarna jag var hos dem badade vi vid simstadion, badade i havet och tittade på bio. Det bästa som hände hemma var att jag och Tilde satte på Scream 4 ringde Ann upp oss... alla som har sett de, iaf början av filmen förstår varför vi blev så sjukt rädda! 
Sista kvällen hade jag, Tilde och Ann en liten tjejkväll ett tag innan Noel kom hem från sitt kalas vilket var supermysigt. Senare när Noel komit hem drog vi ut och spelade basket ett tag och sen gick vi in och tittade på olika youtube-klipp.
 
Hemrese-dagen gjorde vi inte så mycket, hängde mest i stan tills vi behövde åka till stationen. Så fort tåget kom började allt kaos. Berättar inte allt som hände i detta inlägg men det kommer förmodligen upp i morgon, har aldrig varit med om nåt värre -.-
Men fick veta att Tilde och Noel blev jätteledsna i bilen påväg hem från stationen för att de saknade mig så mycket. Även om de var ledsna är det skönt att man är saknad. Nu ska jag spara ihop pengar så att jag så fort som möjligt. Jag smsade med Ann på resan om lite olika saker och även hennes ord gjorde mig glad :)
 
 
det funkade inte att lägga upp fler bilder just nu -.-

Mina planer

I morgon bitti drar lilla jag till Gbg! Så härligt!
Det tog mig 2-3 timmar att hitta bra biljetter utan en massa stopp mitt i natten mm. 
Tanken var först att jag hade tänkt åka till Trine men det blev för dyrt. Sen gick tankarna att jag kanske skulle åka till Stockholm ett tag men så blev det inte heller eftersom jag bara kunde bo hos Jeffe ett tag och skulle inte orka åka runt så mycket och bo hos olika så hörde av mig till Tilde för att fråga om jag kunde komma förbi några dagar. Det har blivit så perfekt alltihop! 
Så i morgon, sjukt tidigt, ska jag till Stockholm och byter tåg där till Gbg. Tar sedan en taxi till Liseberg och möter henne, Noel och hennes föräldrar där. Kommer bli awesome! För er som inte fattar vem Tilde och Noel är, är det dem jag lärde känna de sista dagarna på Kreta. Vi åkte sån här bananbåt tillsammans med Sandy och spelade biljard med killarna från upplands väsby mm. Jag är supertaggad trots att det blir en väldigt tidig morgon i morgon, vi kommer få det så grymt!
Peace så länge :*
 
 
 

Jobb och musik!

Gokväll alla.
I natt var första natten i min nya säng vilket resulterade att jag gick upp halv 11. Har halvt sovit på golvet hela tiden här, eller på en madrass som är 1cm tunn så njöt ganska mycket imorse kan man säga. 
När jag kom upp gjorde jag mig i ordning direkt för att gå upp till återvinningsstationen med ton av kartonger vilket tog ett tag och det var en aning varmt också -.-
Sen blev det lunch och sen chill hemma hela dagen. Jag har som sagt inte så mycket att göra här uppe. Jag har en liten plan men måste snacka med mamma i morgon isåfall. Kan inte säga vad det är än för vet att några i släkten läser min blogg och de tycker nog att jag överdriver då men ska titta på biljetter ikväll, hur mycket det kostar och så. Berättar kanske senare ikväll vad jag hade tänkt göra men först måste jag kolla så att jag har råd :)
Idag har jag även gått igenom Kristina Gern's remixrar på Soundcloud, en av dem var såå tung, love it :D
Men nu ska jag titta på priset på det jag hade tänkt att göra och titta på Simpsons, hehe vi fick igång min tv idag också. 
Hej så länge :*
 
 
det här blev man så enormt glad för :')
 

Kreta 2013

Första intrycket var helt underbart! Vi fick väskorna uppburna till vårat rum och sedan bar det direkt ner till poolerna.
Vi gjorde inte så mycket då. Jag hade inte kunnat sova någonting på hela natten så jag somnade i solstolen efter 5 min. På fredagen var vi vid poolen som dagen innan men jag var utvilad så då blev det aktiviteter. Det blev vattenpolo med Astrid och Sebbe och på eftermiddagen var det beach volley med Trine och Sebbe. Då kände jag inte Trine överhuvudtaget så det var lite stelt när jag kom. Men sen kom Sebbe med ett annat gäng som var i min ålder och då körde vi igång. På lördagen var det dags för utflykt. Vi drog till Limnoupolis som är en vattenpark i Chania då Trine var den reseledaren som åkte med. Först åkte jag och mamma de lite mildare kanorna i vattenlandet och sen började jag åka de lite ''läskigare'' Den vita var min favorit, 90 grader ner :D
Vid lunch kom Trine fram till mig och frågade om jag ville vara med lite senare på tävling. Det slutade med att det bara var jag och Trine, hon fick ingen annan med sig och då kände jag verkligen att semestern kunde börja på riktigt! Vi åkte alla möjliga saker enda fram till 3 då hon behövde torka lite, hon åkte med sina jobbkläder på så jag förstod att hon inte ville sitta jätteblöt i bussen påvägen hem. När vi kom till Avra (hotellet jag bodde på) sa vi hejdå ordentligt och sa att vi skulle hitta på nåt nästa dag. Det gjorde vi också men hon jobbade jämt med småbarnen och sen på måndagen blev hon sjuk. Hann iaf träffa henne en snabbis innan hon skulle vara med på minidiscot. Kan säga att jag var en ganska stolt vän till henne då ;)
På måndagen efter lunch saknade jag Trine så frågade Sebbe var hon var då han sa att hon hade gått hem eftersom hon mådde dåligt. Det var den kvällen hon skulle vara med på filmkvällen och vi skulle få lite tid att prata lite och ta igen så jag blev ganska ledsen. Jag blev genast rädd för att jag inte skulle hinna träffa henne innan jag skulle åka hem. I tisdags var jag med på de flesta aktiviteter då Evelina hade de flesta.Då frågade jag henne om hon visste om när Trine skulle komma tillbaks, visade sig att hon skulle vara med på en utflykt och sen vara ledig på onsdagen och jag skulle hem på torsdagen. Men Evelina var snäll och frågade om hon skulle hälsa nåt till henne eftersom hon skulle träffa henne senare den kvällen.
Hade lärt känna Tilde då så var tillsammans med henne hela onsdagen och körde biljard med några svenska killar som körde så oseriöst men det gjorde allt roligare. 
På torsdagen behövde vi gå upp 6 men jag sov knappt nånting, jag var ganska orolig för att jag inte skulle hinna säga hejdå till Trine om jag ska vara ärlig.
15 minuter innan bussen tappade jag hoppet att Trine skulle komma som Evelina sa men så kom hon när bussen kom till hotellet. Fatta min lycka, när hon såg mig ställde hon sig med armarna öppna och jag gick fram till henne och kramade henne. Trine hade antagligen hört min hälsning, det såg jag direkt och det gjorde mig så glad! En bättre vän än henne går inte att hitta, vän för livet! Det gjorde mig superglad att hon faktiskt kom så jag var lycklig den stunden :)
Det var min Kretaresa, blev lite långt inlägg men allt behövde ju komma med :)
Jag och Trine ♥
 
 

RSS 2.0