desperat efter pengar!

Jag måste verkligen ha en ny dator! Jag saknar verkligen alla filmer... och inte minst mina och Jeffes filmer! Så jag måste verkligen skaffa mig flera jobb! Så om nån av mina vänner vet nåt bra jobb, snälla hör av er till mig!

Alla minnen med Jennifer är borta

JAHA. FUCK YOU DIN LILLA BITCH SOM TOG MINA BÄSTA MINNEN MED MIN ÄLSKLING FÖR GOTT! FÖR I HELVETE!


Jag har de bästa och finaste vännerna

Skulle ha sovit för flera timmar sen men började smsa med alla i gruppchatten för några timmar sen så jag stannar uppe med Jeffe, Wilma och Becca som är de enda som är uppe nu :)
Men när de ska sova ska jag också sova såklart!
Men nu skulle tydligen Jeffe sova så kanske borde göra det samma med tanke på att jag ska upp halv 6 ?
Vi får se :)

Hemma

Har varit en helt okej dag. Kommer inte ihåg så mkt men har inte gjort så mkt. Vi hade ingen franska idag vilket var skönt eftersom jag var så otaggad. Så jag åkte till skarpäng men gick aldrig av eftersom Jeffe, Johanna och Julia gick på bussen. Så jag, Johanna och Jeffe gick av vid centrum och gick tillsammans en bit men jag gick upp till min lägenhet för att fixa lite inför i morgon. Det kommer bli bäst! Jag ska köpa såååå mkt godsaker... tacos, läsk, ben&jerrys ! Och så skulle Jeffe kanske ta med sig chips också :D Men nu ska jag snart sova, vi har gaaalen sovmorgon i morgon så det är skönt :)
 
jag menar det verkligen när jag säger att jag älskar dej mest!♥
 
 
 
 

Godmorgon

Vaknade för kanske en timme sen och ätit frukost. 
Dagen igår då.. haha trodde verkligen jag skulle orka. Jag visste inte hur trött jag skulle vara vid 2 elr så. Men vi hade ingen svenska vilket blev lite mer chill så jag gick ju till planen med några och sen började naturkunskapen... 
Vi kollade på film i början då läraren var borta. Oj vad många som tittade på den... några typ sov, jag var nära på att somna men höll mig vaken.
Sen så var det träning på kvällen. Jag var inte alls taggad och var jättetrött eftersom att jag fick stressa i mig maten och inte hann sova nånting. Efter träningen åkte jag hem med Hanna och när jag sen sitter på bussen ringer mormor. Jag blev så jävla irriterad.. asså vafan! Det är lite smått barnsligt... det är som bråket mellan Hanna och Lisa för nåt år sen men mellan två i familjen. HAHA jag pallar verkligen inte. Jag har det så jävla bra just nu, det kan inte bli bättre i skolan just nu men då ska man gå runt och vara ledsna för andra i släkten. Nej säger jag bara. Jag får tydligen inte vara ledsen för mina vänner när de har det jobbigt (det kom upp när vi var och åt tillsammans några i släkten i söndags) så vrf skulle jag vara ledsen nu för? Jag sa det till mormor och DÅ säger hon att jag får känna medkänsla för mina vänner men det kunde hon inte sagt när det kom upp i söndags nejnej. Så vi skulle typ fika i täby på lördag och prata om det. Jag känner att jag bara vill åka upp till min favoritkille och vara med honom nu. Även om jag måste gå upp tidigt som fan på söndag är jag glad för det, då får jag mer tid med Harry! 
Men dom här dagarna som är kvar ska jag bara försöka vara glad och tänka positivt på allt för då går tiden fortare och jag sitter fortare på bussen till Sundsvall :)
på fredag ska vi ha det bäst Jeffe!

Bäst dag!

Haha även om vi gick till 5 idag så har dan faktiskt varit så bra. Haha efter lunch hände en sån random grej... det går runt en kille i sån här röd morphgrej elr vad fan det e och går till Lovisa, Jessica, Emma, Nathalie och Susan :D
HAHA såg så roligt ut :D
Men sen kom han till mig, Ellen och Johanna... jag satt bara kvar ett tag med dom. Gick sen ut med Emma och alla och så satte vi oss på nån konstgräsplan och snackade om fredag.
Jag vet verkligen inte hur jag ska göra... jag kommer antagligen inte att åka till skarpäng på morgonen. Och verkligen inte om jag ska till David på kvällen med några från klassen. Jag ska antingen hem till David elr hem till Jeffe. Ska jag till David måste jag hem, lämna saker... kanske sova en snabbis och sen åka till lägenheten vid täby för att fixa lite saker och sen kanske Emma W och några kommer till mig så åker vi kanske tsm till David, men det är inget som är bestämt ännu :)
Känns som vad jag än gör blir det fel... är jag hos David kommer jag vara seg på matchen och kommer kanske inte orka.. åker jag hem till Jeffe måste jag dra ganska tidigt.. elr det beror på om hon ska vara hos sin mamma elr pappa...
 
 
 
vet inte vrf bilden blev så liten men du är mitt liv! ♥

Känslan när man får nya vänner ♥

Så bra jag har haft det i helgen! 
I fredags hade vi ledigt så jag åkte till skaropäng och var där hela dan. Gick hem till Ida och sen åkte jag hem till Wille då Ida hade träning.
I lördags var det Cybertown som gällde med bästa tjejerna och Tobbe såklart :D
Vi som körde var jag, Jeffe, Johanna, Julia, Ebba, Hanna, Amanda, Lydia, Mickis, Wilma, Becca, Emma, Elvira och Tobbe :D
Vi alla hade det jättebra! Amanda kom 1.a så haha hon var skitbra! ♥
När vi hade spelat de två spelen gick vi till nån pizzeria och åt där, sjöng för Becca och Wilma och bara hade det bäst! 
Efter ett tag åkte alla hem. Alla förutom Johanna och Jeffe som fick skjuts hem tog tåget till mörby och sen bussen som var sen som vanligt. När vi kom till skarpäng gick jag, Lydia, Wilma, Julia, Becca, Amanda och Elvira för att köpa ben&jerrys och lite godis. 
Sen sa vi hejdå till Lydia och Julia och jag, Wilma, Amanda och Elvira gick hem till Wilma och spårade hela kvällen. Vi skrattade tills vi inte kunde andas, sjöng singstar, tjockade i oss chips och massa andra saker! Becca kom förbi en stund runt 9 kanske. 
Runt 3 somnade alla. 
Vaknade tidigt av Puffen (Wilmas katt) 
och då var typ Amanda och Elvira vakna redan. Vi åt ben&jerrys och chokladkaka till frukost... nyttigt som fan jag vet! 
Vid 4 gick vi till Elvira en kortis och jag sa hejdå till Amanda när de skulle åka in till centralen för att säga hejdå till Amanda... jag var lite ledsen att jag inte kunde komma med men Amanda sa att jag skulle komma till henne nångång, vilket jag kommer att göra så snart som möjligt hoppas jag! Mamma sa att jag inte behövde betala biljetterna till henne så då blev jag glad! Ibland kan min mamma vara så förstående. Sen jag berättade en grej för henne har allt blivit jättebra mellan oss vilket jag är enormt glad för! 
 
 
 

Börja dansa eller inte?

Jag har tänkt ganska mkt hela kvällen på om jag ska börja dansa eller inte. Det som är lite synd är jag då måste sluta på basketen. Det betyder inga fler Hedemora-läger, kommer kanske inte träffa Pernilla elr Hanna så mkt då... 
Men det positiva är att jag får träffa Jennifer och Johanna mer eftersom jag hade tänkt att börja i deras grupp eftersom de ville att jag skulle göra det. Det var flera år sen jag slutade med dansen... jag var säkert 9, 10 år när jag slutade :P 
och jag har tittat på filmen med Johanna och Jeffe när de dansade efter idrotten och jag filmade... dom är typ jätteduktiga och så kommer jag dit och inte dansat på 5 år :P
Jag har inte sagt nåt till mamma än eftersom jag inte bestämt mig helt än (om jag nånsin kommer göra det)
Men det lutar mer mot att jag vill börja dansa igen... jag vet att Sofia S har börjat dansa igen så kanske också borde göra det... ? 
Asså åhhh Jeffe och Johanna... har aldrig haft så mkt bestlutsångest i mitt liv! :/♥
 

Stannade hemma idag

Har varit hemma nästan hela dan förutom att jag drog iväg till och jobbade såklart. Jag mådde dåligt imorse med huvudvärk och sånt. Jag var så ledsen igår och det kanske var en liten del av anledningen till vrf jag var hemma också. Det var så jävla mkt igår, jag var ledsen för det här med Jennifer, släkten och aa.. sånt stuff. Men jag snackade med mamma om allt så då mådde jag lite bättre iaf. Hon och Malin är nog dom enda som fattar hur jag egentligen mår.. -.-
Sen fick jag ju reda på en grej om Erik också idag när jag var påväg mot jobbet. Då snackar jag inte om Erik som jag jobbar med, utan killen som jag gillade för några timmar sen men inte längre. Men Julia kom till jobbet så kändes lite bättre då. Haha fick inte åka hem själv så fick skjuts hem och det var sjukt skönt! 
Smsade med Jeffe hela vägen hem och då kändes allt helt okej. Ska träffa henne och alla andra i hennes klass på fredag då vi inte har nån skola. Jag var inte helt säker eftersom Erik skulle till Stockholm, men nu skiter jag i att träffa honom. Ska vara med mina bästa hela dan och bara ha det bäst helt enkelt ♥

Tiesto ska det vara

Nu ska jag typ sova. Jag snackade med mamma om det jag skrev i inlägget innan direkt efter. Jag är så trött på att ingen i släkten bryr sig om mig längre. Jag är supersvag just nu... ni vet vrf... och jag orkar bara inte.
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på tiesto och ska väl kolla lite på tv och sen sova :)


inte fan bryr jag min om matten just denna stund

Jag blir så jävla fucking ledsen. Alla tjatar om matten hela tiden. Ingen fattar vad som egentligen händer. Ingen som vet om att min finaste vän har det jobbigt, och jag gråter varje dag av den anledningen. Som idag när jag träffade mormor för att fika med henne och mamma... så sitter hon och tjatar om den jävla fucking matten när jag halvt gråter. 
Den enda som förstår mig är mamma. Det är jag sjukt glad för. Men endå... ingen bryr sig om hur jag mår... bara skolan går bra så ska tydligen all jävla skit vara helt okej! Det kan jag säga er att det för i helvete inte är! Jag har inte träffat min älskling på flera veckor, killen jag gillar bor 20000000 mil ifrån mig, ingen i familjen bryr sig om mig... bara hur skolan går. 
Som sagt så har jag fikat med några men jag ångrar att jag följde med. Det var självklart kul att träffa Ida och så... men resten var bara skit. 
 
 

Min kväll

Vilken bra kväll jag haft! Det är helt sjukt!
Efter skolan skyndade jag mig till Jennifer. Köpte lite kakor på vägen som vi kunde äta medan hon gjorde sina läxor klart. 
När läxorna var klara fixade vi lite middag och satte oss sen i soffan och fotade lite. Sen var det middag och sen gick jag och Jeffe in i hennes rum och tog det bara lugnt och fixade det riktigt mys. Typ första gången som verkligen känt mig älskad på riktigt kändes det som! Jag ville inte släppa taget om henne och hon ville inte heller att jag skulle åka hem. Den här kvällen kommer jag alltid att minnas! Allt var så perfekt... tills jag behövde släppa taget om henne vid tåget. Ingen rolig stund alls.
Men det sköna var att mamma inte var irriterad och inte skrek på mig det första hon gjorde när jag kom. Det har hänt och det var det sista jag behövde!
 
 
Jag ville bara inte släppa taget! 
 
 
 

Då är vi tillbaka igen

Det känns som att jag gjort nåt mot Hanna igen. Hon svarar inte på mina sms och inte när jag ringer heller. Vad har jag gjort!? Igår orkade jag inte mer. Jag åkte till träningen för att träffa Hanna och då var hon inte ens där. Det var lite synd men fick veta att hon pluggade. Men efter det spårade allt ur. Varför just jag?


Det spelar ingen roll längre

Fuck this.

trött tjej

Jag orkar verkligen inte! Just nu går vi igenom nåt om vrf man ville ha så mkt mark runt östersjön... kul 
Det tog mig två timmar att somna igår! Jag kunde verkligen inte sluta tänka på en grej som har med Jennifer och göra! Jag saknade henne nåt så sjukt igår! :O
Så när jag vaknade imorse var jag inte så glad och ville egentligen stanna hemma.
 

I could have you layin in my arms the whole night

Idag blev jag väckt tidigt av Fredrik. Så jag åkte hem ganska tidigt och smsade Jeffe och kollade om jag kunde dra till henne. Gjorde min tråk matte och tog sen tåget till henne. När jag kom dit var Emma där så vi skulle tydligen gå direkt till Bergtorp för att hon hade träning. Vi satt utanför och väntade ett tag tills Wilhelmina kom :)
Efter en stund gick jag och Jennifer till Hägernäs för att träffa Hanna. Hon var upptagen så vi köpte bara ben&jerrys och en cola och drog sen hem till Jennifer. Där gjorde vi inget annat än att tjocka i oss glass och mysa. Snälla ta mig tillbaka! Både jag och Jennifer blev jättetrötta så vi låg bara i hennes säng, men täcket över oss eftersom vi var lite frusna efter att varit ute ett tag och höll om varandra. Jag har seriöst aldrig känt att det varit så jobbigt att lämna en kompis famn som det var då! Jag kände mig helt drogad påvägen hem och ville bara tillbaka till Jennifer. Jag menar... jag var trött, det var kallt, det blåste och jag saknade min bästa vän! 
Sen var inte mamma på bästa humär heller så det gjorde bara saken ännu värre -.-
Juste... lasdome spelet... det var skitkul och allt gick så jävla bra! Det var extra najs att Hanna kom med också :)
Efter spelet drog vi till donken och åt där. Jag och Hanna gick direkt efter för hon frös typ mkt och hade kanske feber och hon skulle vidare till Emma och jag skulle till Fredrik. 
 
 
 
 

Alla videosar

Ida om För trött
HAHA Louis is da bäst!! Kan du lägga upp redigeringen av när vi kastar bollar på varandra ♥♥
Klart jag kan! ♥♥
Igår hade vi då fotografering med lagen. Jag spelar ju i två lag så fick fotas två ggr. Men innan var jag hos Jennifer som sagt. Påväg hem ringde jag Kim. Då menar jag inte Kim i våran klass, utan min barndomsvän. Får se om jag kanske träffar henne i morgon innan laserdome som kommer bli bäääst! Hanna kommer ju med så det blir grymt! 
Idag hade vi bara historia och sen slutade vi. Fick veta att Elin var vid tibblevallen så efter att ha suttit kvar med Emma r i skolan ett tag gick jag dit och var med henne :)
Efter det gick jag med henne till bussen men åkte sen till skarpäng och träffade mina buddys där och åkte till täby med Johanna och Jennifer en stund innan jag åkte till william. Vi gjorde inget särskilt, pratade, skrattade och sånt som vi alltid gör. Åkte hem ganska tidigt eftersom jag fick sån huvudvärk efter ett tag. Åt middag där iaf så tidigt blev det väl kanske inte.
När jag kom hem satte jag mig och redigerade en film som jag lägger ut nu :)
Älskar dej! ♥
 
  

För trött

Jag var för trött igår för att blogga. Och jag var knappt hemma igår. Hade franska prov igår men stressade genom heöa skiten för att hinna göra matten med Emma W, Alice, Denise och Jessica. Men när jag smsade Emma var de redan klara o.O
När jag kom hem packade jag ihop sakerna för fotograferingen och gick till tåget för att åka till Jennifer för att vara där innan jag behövde åka till hallen. 
Jag och Jeffe mös först lite med läsk framför Rio och sen tog vi ut hennes lilla hamster och mös med den och jag kände mig som Louis Tomlinson som alltid gör nåt speciellt i varje video ;)
Sen gick vi ut och hoppade och filmade. Jag ska sätta igång med att redigera den när jag kommer hem ikväll. Efter skolan ska jag se om jag stannar kvar i skolan med Fredrik och Nils för att göra klart en idrottsgrej skitfort och sen bara dra nånstans... antingen till skarpäng eller till Wille om han kommit hem. 
Fotograferingen gick väl okej men det var lite kaos med lapparna som man skulle lämnat in... jag ska sätta mig med det ikväll eller nåt så att mamma får skriva under dom så att jag får båda bilderna för båda lagen :)
det här skickade Jeffe till mig när jag skulle ha prov... alla i hennes klass tog det skitlugnt hemma och skickade massa chill bilder när de satt i soffan och åt glass elr godis och sånt... fml känsla
 
 
såå söt :*
 
 
 
Nu måste jag göra mig i ordning till skolan, see ya

Bästa kvällen!

Kan livet bli bättre just nu!?
Träningen var awesome med mkt garv! Efter träningen hände fan det bästa! Jag och Hanna står i duschen... och allt släcks! ALLT verkligen! Hanna får panik och jag behöver springa ut i handduk så att lamporna tänds för att Hanna står och skriker av rädsla :'D
Sen vågade vi knappt gå ut ur duscharna men jag fortsatte att skrämma Hanna sen :D
Fick skjuts till bussen av henne och berättade om lördan. Det kommer bli fucking bäst! Hon smsade mig nyss att det funka så awesoooome! Tjejen gjorde nyss min dag! :)
Lyckligtjej.se! Jag och några i klassen ska till stan och göra en grej så jag ringde Ami och kollade om hon redan hade bokat men det hade hon inte så hon kan följa med :)


I just kept smiling!

Jag hatar att gå runt och le när man vet att en av sina bästa vänner inte gör nåt mer än att vara ledsen! Men seriöst vilken dag! Mattetestet gick som det gick. När jag fick det framför mig blev jag bara irriterad och jag blev skitnervös när jag fick reda på vem det var som skulle rätta det. Inte det att jag tror på henne men fick en känsla från min gamla klass att alla skulle veta mitt urusla resultat efter ett tag. Så det var absolut inte att jag inte trodde på henne men jag har blivit rätt sviken förut när det gäller sånt här så hoppas alla förstår mig! Efter skolan snackade jag snabbt med Camilla om en grej och sen gick jag, Lovisa, Jessica, Susan, Nathalie och Emma W till donken och åt glass och snackade :) När Susan sa att hon behövde dra sa även jag hejdå till Emma, Jessica och Lovisa och gick till tåget med Susan och Nathalie. Nu har jag ätit middag och pluggat lite franska och ska snabbt byta om till träningen. Hade tänkt att åka till träningen med Hanna men fattar inte vrf hon inte svarar på mina sms... aja får ta det ikväll när vi ses. Måste verkligen dra nu så bilderna från idag lovar jag att ni får när jag kommer hem ikväll!

Har aldrig varit så rädd att förlora nån som jag är ikväll

Du vet själv vem du är! Jag grät så fort jag såg bilden. Tårarna bara rinner. Dom tar aldrig slut! Jag är så rädd för att förlora dig nu! Du har hjälpt mig mkt, oavsett vad! 
Att se dig må så här, är verkligen inte det jag vill!
Jag stannar uppe hela natten bara för dig ikväll! Så du kan ringa när du vill, oavsett om klockan är 4 på morgonen eller 8 på morgonen! Jag finns alltid för dig!
 

Jennifer Pihl ♥

Shit vilken jävla bra kväll! 
Första passet på jobbet var ganska segt men ändå okej. Andra passet var seriöst för bra! Jag, Sebbe, Erik och Karin var kanske inte helt seriösa ;)
Sebbe blev inlåst i förrådet där alla redskap stod, Erik blev mosad av alla barn och Sebbe under tunnmattorna, jag blev fast vid tjockmattorna då Sebbe hade satt en tunnmatta över mig och satte sig på den så att jag inte kunde komma ut :D
Det här var nog första gången jag gick ifrån jobbet och log! Vi gjorde inget annat än att skratta! 
Sen tog jag bussen till täby och tog tåget ill Viggbyholm för att möta Hanna. Vi hann inte snacka så mkt om det vi skulle snacka om, men vi hade iofs snackat om det på mkt på telefon. Inte det värsta men det som hände i helgen i helgen. Vi ska försöka ses nån annan gång i veckan hoppas jag. 
När jag kom hem smsade jag Jeffe. Bättre, sötare, snällare, bäst tjejkompis går inte att hitta! Nu för en stund sen när vi smsade kollade jag samtidigt på filmen med henne och Ida när de dansade vid bussen innan vi skulle till grönan och fick fan tårar i ögonen för att jag kände mig så jävla älskad när vi höll på att smsa som vi gjorde ikväll!
 
 
 

Skolan

Vi har lite paus från lektionen nu så har precis varit ute och snackat med några. Ska ringa Hanna på lunchen om imorse. Jag hatar verkligen att jag inte sett henne på snart en vecka! Så jävla jobbigt...
Men iaf, vi börjar nu så jag skriver om vad hände imorse senare kanske... efter att jag snackat med Hanna. 
gammal bild på mig och Lina..

RSS 2.0