Lever livet

Jag är verkligen så lycklig nu! Vet inte vad det tagit åt mig men jag mår såå bra här! :D
Det som antagligen gör mig mest glad för stunden är att Female DJ Revolution börjat gilla och kommentera mina bilder på ig, det gör mig så glad!
Märkte det först idag att de hade kommenterat en bild och jag blev helt till mig, no kidding! Men som att man inte skulle bli glad över att ens favoritgrupp börjar gilla ens bilder på insta ;)
Nu kan jag inte sova, det är kanske inte så kul men jag kan inte sluta le, det sista jag behöver för att kunna dö lycklig är att få se dem spela och maybe träffa dom :D (omg!!!)
Men nu måste jag försöka sova, puss :*
 

My boyz

Jag hittade skönaste videon från en kväll när vi var ganska många hos Wille som hade en liten sleep-over. Det var jag, Wille, Kristoffer, Mackan och Adam. I början av filmen sitter Kristoffer och spelar xbox... nån sekund senare kastar vi kuddar och mjukisdjur på varandra och i samband med kuddkriget hände det andra roliga saker, skriver inte dem för ni kommer antagligen bara tycka det är konstigt men fan vad kul vi hade :D
För ett tag sen ringde Malin mig om i morgon. De skulle vara här runt lunch vilket betyder att jag får sovmorgon och hinner packa det sista... har inte orkat göra så mycket idag. Just nu smsar jag med Becca och lyssnar på musik. Vet inte vad jag ska göra nu, finns inte så mycket att göra eftersom allt är i Sundsvall, även min fotboll haha :P
(det här skulle laddats upp för några dagar sen) 

Female DJ Revolution

Ett steg närmare att kunna dö lycklig!! Ni förstår inte min lycka just nu, OMG!!


My boyz

Jag hittade skönaste videon från en kväll när vi var ganska många hos Wille som hade en liten sleep-over. Det var jag, Wille, Kristoffer, Mackan och Adam. I början av filmen sitter Kristoffer och spelar xbox... nån sekund senare kastar vi kuddar och mjukisdjur på varandra och i samband med kuddkriget hände det andra roliga saker, skriver inte dem för ni kommer antagligen bara tycka det är konstigt men fan vad kul vi hade :D
För ett tag sen ringde Malin mig om i morgon. De skulle vara här runt lunch vilket betyder att jag får sovmorgon och hinner packa det sista... har inte orkat göra så mycket idag. Just nu smsar jag med Becca och lyssnar på musik. Vet inte vad jag ska göra nu, finns inte så mycket att göra eftersom allt är i Sundsvall, även min fotboll haha :P
miss you :*
 

Saknar er

Av nån anledning känns det tomt idag. William och Marcus har varit på landet i kanske 2 veckor och de ska vara där i två veckor till. Hade tänkt att åka till dem i måndags men det blev inte så eftersom jag ska till Sumdsvall på torsdag och det är en massa saker jag måste fixa innan. För stunden vill jag bara vara med Wille och Marcus, det var alldeles för längesen vi sågs och jag saknar dom enormt. Men veckan innan jag ska till Kreta kommer jag vara med dom en hel vecka och kommer nog sova där så ofta det går även om jag kommer bo 10-15min ifrån dom. 
I morgon måste jag gå upp vid 10 antar jag eftersom en stylist ska komma till mig, orkar inte men vad gör man?
Sen ska jag packa, spela och sova resten av dagen. För på torsdag kommer jag behöva sitta i bil 5 timmar med två småkillar bredvid mig och det kan nog bli ganska mycket skrik I guess så måste verkligen vara utvilad.
Men ska spela minecraft och sen höra av mig till Becca om nästa vecka, puss <3
Kristoffer och William förra sommaren :)
 
 

That moment!

Hej alla!
Just nu händer inte så mycket. Ska vara hemma i två dagar för att verkligen vila upp mig. Det har varit lite väl mycket i helgen. Jag älskar att vara med kusinerna men var helt slut när jag kom hem. 
 
Midsommar var den bästa på länge. Jag gick upp till Niklas när jag hade ätit och killarna somnat. De höll på och grilla och det var ganska roligt att titta på... inte direkt några mästergrillare ;)
Jag satt vid Niklas, Linda, Karin och Magnus och bara snackade en massa och efter ett tag var alla ganska borta men jag hade det skitbra. Vid 01 tände Magnus bastun och det såg inte ut att gå så bra xD
Jag gick till Malin (Fredriks/kaparns syrra) och pratade med henne och hade en liten mysstund med Sune. Vid 2 satt vi fortfarande kvar och de andra började plocka undan allt och en halvtimma senare sov jag. Helt otroligt att jag lyckades sova efter all kaffe mm. 
 
Nu ska jag titta vad Kim skrev till mig, hon frågade mig förut om vi skulle ses i helgen en sista gång men jag är såklart i Sundsvall då vilket inte är så roligt eftersom jag verkligen vill träffa henne en sista gång :)
Aja, vi får se.. måste läsa hennes sms nu så puss så länge <3
 
 
 
mys med Sune♥
 

Jag är tillbaka

Det blev ett kortare avbrott än vad jag trodde. 
Det hände en massa skit på samma gång men det jobbigaste var nog när Malin tog upp Linnea när vi åt middag första kvällen. För er som inte vet vem jag pratar om är det en kompis som har landställe på grannön där vi har vårat där vi oftast hittat på saker, vi var ofta med varandra där ute och åkte ständigt över till varandra men saker förändrades och nu ses vi nästan aldrig. Sånt händer när man växer upp helt enkelt. Så det som jag blev så förstörd av var att vi kom fram till att vi inte skulle hinna ses innan jag flyttar och det var väl minst ett år sen jag träffade henne, som sagt sånt händer, man växer upp, allt förändras men jag hade svårt att komma över det, och speciellt då eftersom jag var ute på landet där jag för det mesta var med henne. 
Förutom att jag gick in i väggen så jävla hårt hade jag en bra midsommar :)
Först gick jag upp lite tidigare för att gå med Harry och klä midsomamrstången. När vi kom tillbaks åt vi lunch, Nicke och hans kompisar kom så gick till dom ett tag och sen gick vi till midsommarfirandet och jag dansade inte.
De enda jag kände som var där var väl Markus, Emmy och några killar så nej, inte i år. 
Jag tar midsommarkvällen senare, det var så mycket som hände, hade det skitbra men måste göra mig i ordning för att åka till stan snart så peace så länge :)
 
 
inte helt fel att få 500kr så fort man kommer till landet :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slutar att blogga.

Allt händer på samma gång. Jag funderar på att ta en paus från bloggen ett tag pga det här. Jag är ledsen för många saker men mest för det här med Linnea. Det är ingen jag kan göra åt det, allt är annorlunda nu men ändå kan jag inte sluta sakna henne.


Så fort allt lugnar ner sig, kommer tankarna på dig, hur mycket jag egentligen saknar dig

Jag blev jätteglad när kusinerna, Malin och Henrik kom och allt var bra, jag och Malin pratade massor, jag och Harry gick ner till stranden och kastade sten och jag bara mös av tanken att jag hade honom själv i några minuter. Men så fort allt lugnat ner sig... det var inte roligt.
Vet inte vrf men frågade om Linnea skulle skulle vara ute och vet inte vad som hände då. Önskade bara att du var här just då/ nu!<3


Jag blev glad av att träffa dig idag <3


Landet snart

Hejhej!
Idag har jag varit uppe sen 06.30. Eller... mammas mobil ringde 05.20 och innan hon åkte började hon snacka med mig som var lagom nyvaken så fattade knappt vad hon sa och somnade direkt efter att hon gått men ''behövde'' gå upp halv 7 som sagt. Det var säsongsavslutning på Vakna med NRJ och det har gått rykten om att Izza, Martin och Jakob skulle sluta men i slutet av programmet sa de att de skulle vara tillbaka 5 augusti i radio och en vecka senare i tv. Ja okej jag älskar det programmet. Det är en bra start på morgonen tycker jag. Skulle egentligen ut och sprungit med Becca och hennes kompis men jag hann inte. Skulle behöva åka hem från täby, duscha, äta lunch och packa på bara några timmar så det blev inte av idag men jag ska tvinga med mig Becca när jag kommer till täby igen.
Om nån timma ska jag gå till bussen för att åka till landet. Jag vill åka dit fast ändå inte. Det är lite saker jag stör mig på när jag är där ute men säger inte det här. Kussarna är iofs ute så jag kommer ha och göra. 
Jag har för stunden ingen aning om vad som kommer att hända ikväll, släktingarna från USA är på landet så kommer väl mest vara med dom, hitta på nåt när småboysen somnat I guess :)
Jag får se hur uppdateringen blir på landet. Ska verkligen försöka att skriva minst ett inlägg varje dag, mest med bilder antar jag.
 

Centrum med mammi

Det blev lite ändrade planer så drar till centrum för att först sätta in pengar på kortet och sen ska det fikas med mamma :)
Det är så otroligt skönt ute idag så hoppas alla har en skön dag, puss <3


Dag i täby

Idag har inget särskilt hänt, har sovit ganska dåligt i natt så var trött när jag ''vaknade''
Jag skulle tydligen vara hos Lina kl. 9 vilket var lite för tidigt för mig men det var bara att dra iväg eftersom jag verkligen ville träffa dem :)
När jag kom dit väntade vi ett tag på Pernilla och när hon kommit spelade vi krocket och fotboll och drog sen och badade. 
Nu pratar jag med Linnea och Jeffe som är ute på nån ö utan mig. Jag blev tillfrågad igårnatt om jag ville komma med men det funkade tydligen inte för mamma eftersom jag ska till landet, Inte vet jag vrf menmen...
marschmallows för er som inte fattar det
 
 

Sjuk innan avslutningen

Jag är inte förvånad att jag blev dålig igår. Nu får ni inte tro att jag skolkar, haha det gör jag verkligen inte. Jag gick hem efter lunch igår och somnade direkt när jag kom hem. Jag mådde lite bättre då men helt 100 var jag inte. Jag trodde att jag kunde gå till skolan idag men nepp. Vaknade med enormt halsont och hostade ännu mer än igår.
I morgon har vi ledigt, hur skönt hur som helst. Planen är att jag, tillsammans med Susanna och Denise ska till Alice och bada. Kom nyss på att jag inte har nån aning om var min bikini är, snälla säg att den är kvar i lägenheten. Vet nån som kommer dampa på mamma isåfall, för inte har jag lagt ner den i nån flyttlåda. 
Ikväll ska jag vara uppe sent och titta på tv så länge jag orkar. 
Har inte så mycket annat att berätta... måndagen var bara deppig. Jag mådde skit och det var sista franskalektionen= en evighet till jag får träffa Molly igen.
Menmen.. nu ska jag hitta på nåt, spela nåt maybe, puss
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg det ut när jag och Lisa kom hem 3 på morgonen, myyys om du frågar mig :D ;)
 
 
 
 

Dina blickar

Om du bara kunde sluta titta på mig. Du och jag... vi hade nåt speciellt för 11 månader sen, men allt förändrades efter våran första utekväll tillsammans.
Jag känner hur den olyckliga kärleken sakta kommer tillbaks pga dina blickar. För ett tag sen hade jag släppt dig, accepterat att det aldrig skulle bli vi men dina blickar dödar mig sakta. Jag gillar det inte, men känslorna för dig har kommit tillbaks


Kan det bara bli fredag?

Jag vill bara ha fredag!
Jag har längtat och längtat efter den här dagen skitlänge! I tisdags när jag var hos Becca insåg jag hur mycket jag saknat henne, och hon gjorde min dag. 
På fredag ska jag, Becca och Lisa ha en äkta tjejkväll. Det kommer bli hur mys som helst! Om det inte är för kallt ska vi väl dra ner till rösjön och ha de bäst, äta  och dricka gott och sen sover vi hos Becca. 
Mamma åker till Sundsvall utan mig och sover där så jag kan göra vad jag vill göra i morgon! Kan komma hem 6 på morgonen om jag vill :D
I morgon ska jag hjälpa till med att bära flyttkartonger eftersom släpet kommer att åka i morgon till Sundsvall och sen ska jag på festival med Julia. 
Nu ska jag spela lite på datorn och smsa med gruppchatten tills jag börjar bli trött och sen bara titta på tv och smsa om de fortfarande är vakna då :)
 
haha märkte nu vad bra linnet passade till just den kavajen :o

RSS 2.0