Jobb

Tjuuuu!
Hemma från le jobb nu. Det är en tjej där som ser precis ut som Jennifer, jag skojar inte! Så söt! 
Jag ser verkligen Jennifer i hela henne, hennes leende, ögon, skratt ALLT :*
Men så får hon mig såklart att sakna Jennifer nåt så otroligt, men det är inte långt tills vi ses, överlycklig! 
Nu ska jag kika Lisa och Becca, peace!
 

Frågan jag ställer mig..

Frågan jag ställer mig nu är varför jag var så orolig när Mikka slutade... 
Den dagen jag började misstänka allt gick jag direkt hem i tårar för att prata med mamma för jag visste inte vad jag skulle göra. Jag hade en hel hög med killar att vara med men fortfarande visste jag inte vad jag skulle göra. Hon sa att jag skulle börja prata med de andra tjejerna, lättare sagt än gjort tänkte jag.
Två dagar senare sitter jag mellan båda och pratar för fullt... utan att ha gjort nånting. Marie sa till mig: hade vi sett dig ensam hade vi garanterat börjat prata med dig. Och de orden var sanning. Jag kom från Stockholm utan några vänner alls, ängslig så in i helvete pga tankarna att jag inte skulle få nån vän alls. Så sitter jag här idag, med pojkvän, ett basketlag som inte kan bli bättre, en hel klass som är helt underbar och två tjejkompisar som jag varit med i några dagar och fan om dom slutar säger jag bara, räcker med att min bästavän slutat men ändå mår jag så pass bra, tack vare basketlaget, klassen, familjen, släkten :)
 

Lycka till!

I'm back, for real this time.
Det har varit lite halvt jobbigt för mig i skolan ett tag. Saker har förändrats... för det mesta är jag med Nathalie och Marie nu. Det har varit kurator samt lärare inblandade så jag har haft folk att prata med och så har även jag och Marie pratat en hel del så allt är okej nu och förhoppningsvis fortsätter det att rulla på så :)
Nu ska jag duscha för andra gången idag... så blir det när man har feber :/
Vi får se om det blir nån skola för mig i morgon. Jag ska egentligen vara hemma i morgon av olika anledningar men vill inte missa så mycket av hygienen så vi får se. Men hej så länge :)
sorry för osminkade bilder men inte nödvändigt när man e sjuk
 

Nu börjar det kännas okej igen

Det har hänt mycket på sista tiden som gjort att jag inte orkat blogga eller överhuvudtaget orkat sitta vid datorn. 
Fick för ett tag sen reda på att Mikka inte kommer fortsätta i våran klass. Då försvann drömmen att få dra till Cypern med sin bästavän i 3.an men jaja. Jag har gråtit så mycket de senaste dagarna och nu orkar jag inte mer. Det är självklart att jag kommer sakna henne men vi kommer förhoppningsvis kunnas ses iaf.
Som vanligt var jag ensam tjej på idrotten. Men Marie kom dit så vi pratade lite innan och efter idrotten när vi satt i gymmet med Johan, Joel och Carl.
Åt lunch med Marie och sen gick vi till matten då Nathalie kom. Jag satt med Carl, Johan och Nathalie och snackade bort lektionen men orkade inte bry mig eftersom jag mått så dåligt i skolan fram till nu och äntligen inte behövde fejka mitt leende. 
 
 

Inget att göra

Återigen har jag inget att göra på svenskalektionen. Vi ska bli klara med en berättelse/novell och blev klar igår så finslipade den lite och skickade in den nyss så jag fick göra vad jag ville. Michaela är inte i skolan idag heller så nu har jag inget att göra eftersom alla andra jobbar.. -.-
blir lite bilder från första sommarlovskvällen med de bästa <3

Ångrar det aldrig

TJOTJO!
Min dag har varit lite kaos, iaf under förmiddagen till 2 på eftermiddagen. Så idag har jag inte gjort mer än att smsat med Julia. 
När jag väl kom hem efter mycket irritation pga olika saker fick jah tag på Michaela och vi redde ut lite saker och pratade i en evighet... okej jag har inte gjort annat än att prata med olika i mobilen sen jag kom hem, så kul har jag haft det. 
I morgon har vi lång sovmorgon men ska ändå gå upp runt 10 för att lite senare möta Michaela och Julia på stan och sen äta lunch där. Sen har vi två lektioner och då kan en rolig kväll börja :)♥
Det är verkligen nu allt är som bäst, jag känner verkligen att jag kommit långt, jag menar... för ca en månad sen satt jag bara hemma och grät och saknade mina vänner i Sthlm och det är klart att jag saknar dom nu, alltid men jag har verkligen hamnat i en bra klass, jag har fått de bästa vännerna man kan få och det bästa laget som jag snart kommer in i, jag ångrar inte att jag flyttade :)
 
 
Här kommer vi stå laga mat snart ;D

RSS 2.0