Jag kunde inte få det bättre

Jag har haft det så bra idag! Jag, mamma och Harry tog en promenad till Ica för att handla lite. När vi var klara lämnade vi Harry hos Malin och sen gick vi hem till oss. Jag gick lite efter och stöter på grannen som är i min ålder så har redan börjat skaffa vänner, det känns jätteskönt men det är klart att saknaden efter mina närmaste alltid kommer finnas där. Ni vet själva vilka ni är, ni kommer alltid betyda mest, oavsett hur många vänner jag lyckas få här <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min bästa♥

De senaste dagarna har jag mest jobbat. Börjat 9 och slutat de flesta dagarna. Två dagar fick jag gå tidigare så då passade jag på att vara med Becca. Båda kvällarna har varit mysiga. I onsdags var sista gången och satte vi oss vid fontänen som vanligt och bara pratade. Det kändes llite mer på riktigt då, det var sista gången jag såg henne innan jag åkte hem eftersom hon skulle till Åre och dum som jag är anmälde jag mig inte som ledare på Årelägret. Men jag har bekanta som är ledare på Årelägret och sen finns ju ig ;)
Jag åker till Stockholm i morgon en snabbis för att jobba måndag, tisdag och onsdag och jag bor hos William och mackan så den enda jag hade tänkt att träffa är Cornelia och eventuellt Lisa. 
Skulle också säga att jag kanske byter blogg, vet inte riktigt än men är en aning trött på blogg.se.
tröjan jag köpt :)
 

Jag är patetisk!

 Jag och shopping... borde nog börja tänka på vad jag gör med mina pengar. För ett tag sen handlade jag på Hollister för 600kr och för ett tag sen fick jag kontakt med Cornelia och 5min senare var jag 200kr fattigare. 
Jag köpte en sån sjukt snygg tröja av henne, jag kunde inte hålla mig. Har inte fått den än men ska träffa henne nästa vecka och ge henne pengarna och sen är den min :)
 
Resan igår var så jävla jobbig, fyfan. Det började redan när jag klev på tåget från Viggby. Orkar itne berätta allt, men det var först trångt med två resväskor på tåget, krångligt att få av och på dem, det var kontroller vid tc så att jag behövde krångla upp busskortet en extra gång och sen var det kaos när vi skulle gå på tåget och hitta våra platser. Som lite extra fick jag jobbig huvudvärk som inte ville ge sig förrän kanske en timma. Vi bestämde oss för att ta en taxi hem, vi var båda jättetrötta på allt släpande så det var skönt. Jag var så lycklig när jag kom hem. Jag har ju bara varit här när vi var på visningen och det var en sån sjukt lättnad! Jag har fått det ''lilla'' rummet men här får det plats minst tre luftmadrasser. Sen har jag också eftermiddagssol och kvällssol vid mina fönster så det var ganska mysigt och kunna stå och titta ut på kvällen. Det är också skönt att inte behöva vakna 6 med solen i ansiktet.
Vad jag gjort de senaste kommer senare. Ska hitta på nåt att göra innan jag och mamma ska ut med Malin, Henke och boysen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kläderna från hollister
 
 

Att jobba hos sina närmaste killkompisar...

det är inte helt fel. Jag går dit med ett leende på läpparna varje dag. Det blir bara bättre och bättre. Jag var mycket piggare idag och då kan jag hitta på mer saker. Imorse var jag med Marcus och spelade med honom men hann inte spela så länge eftersom Carro drog upp. I morgon hade jag tänkt att bada med killarna och Carro. Har inte velat göra det eftersom jag varit så förkyld men mår mycket bättre nu så i morgon om det är fint väder kör vi bad :)
När jag hade tänkt att gå frågade Marcus mig om jag kunde stanna ett tag till så stannade kvar i kanske 40min innan jag gick för att träffa Becca. Blev lika glad som vanligt av att se henne ♥
Vi var ute hela tiden och bara pratade om olika saker. Jag hatar mer och mer att se henne gå. Jag ville verkligen inte att hon skulle gå, om hon bara kunde stannat.. <3
 
 
 
 
 
 
 
 

dålig dag

Okej, ja jag har haft en dålig dag bara. Jag vaknade med enormt halsont och ville bara sova vidare även om Harry var så söt när han kom in till mig i morse :)
Alla var trötta så det blev lite tjafsigt... jag hade inget att göra med allt som hände idag vilket var skönt men det hände saker som jag störde mig på... man kan säga att jag är trött på att bli behandlad som ett litet barn när jag fyller 18 nästa år. Så jag blev lite irriterad på en person men sa inget. 
Annars har jag haft det toppenbra på landet! Jag, Malin, Henrik, mamma, Knut och Harry åkte över till sandön för att bada. Det var så skönt att det bara var vi och ingen annan som störde. Alla vi kommer få det jättebra om tre veckor :)
Jag mår mycket bättre nu, vilket är skönt. När jag fick lite medicin och middag blev jag mycket piggare och kan se fram emot i morgon då jag ska till William, som jag har längtat om man ska vara ärlig!
Nu ska jag snart titta på Victorias födelsedagsfirande och sen ska jag nog sova... tror jag ;)
 

Sämst

Orkar verkligen inte. Har lyckats bli förkyld. Och det är samma person som smittat Knut som smittat mig, kan det vara så jävla svårt att hålla sig borta från oss om man vet att man är sjuk!?
Jag blir så jävla trött... att det ska hända precis nu när jag ska jobba i morgon och äntligen träffa Wille och Marcus. Jag blir bara irriterad, som sagt... ska det vara så svårt att hålla sig borta!? jag ska först till centrum för att köpa ny laddare och sen ta en lång, varm dusch och sedan krypa ner i soffan med te. Jag ska jobba i morgon men det värsta av allt... jag kommer inte kunna träffa Becca. Jag från skillnad till vissa andra har karaktär och kan hålla mig borta från kompisar och andra när jag är sjuk även om jag saknar dom jättemycket!
Nu är jag snart i Vaxholm och ska ta bussen hem. Jag är trött som ni märker.. har längtat så mycket efter den här veckan, skulle träffat Molly i veckan men nu blir ju det skitbra... eller inte.
Aja, nu ska jag göra annat, peace så länge <3


Förra inlägget

Det förra inlägg handlade självklart enbart om mina barndomsvänner! Jag kommer självklart fortsätta träffa Jennifer, Becca, Lisa, Ida, Johanna, Linnea N, Alice, Susanna, Denise, Emma... okej listan är lång men ni fattar poängen. De barndomsvänner betyder så mycket och att de faktiskt "stannar" visar hur bra vänner vi är och de är de jag känt längst. Igår innan min mobil dog fick jag ett sms från Kim som gjorde min dag <3
Sen hade jag fått svar från Molly så ska försöka ringa henne när jag skrivit klart det här.
Idag var det lite fest för Harry och Ken. Jag köpte en bil och en motorcykel till Harry och man vet att det var ett lyckat köp när även Henrik börjar leka med det xD
Nu måste jag ringa Molly och sen tillbaks till festen
kram


Allt har förändrats

Jag och Molly har ingen kontakt längre, jag och Linnea har ingen kontakt längre, de enda jag har kvar är Kim, William och Mackan, ni är mina vänner föralltid, oavsett vad <3
Allt har förändrats.


Mot Vaxholm!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till Vaxholm med mamma och Lotta. Sen ikväll får vi lite gäster och det blir mys :)
Allt flyter på, det händer inte så mycket just nu. Jag var med Jeffe onsdag till torsdag och med Becca från torsdag till fredag så jag ska inte klaga på att jag haft tråkigt direkt. Mamma fyllde år i torsdags så vi gick ut och åt med några. 
Men nu måste jag börja göra mig i ordning, jag lägger ut bilder senare, puss <3
 

Morgondagen♥

I morgon kommer det bara hända bra saker... hela veckan som är kvar kommer bli perfekt!
Jag saknar både Wille och Marcus jättemycket men de kommer hem snart, de kommer vara hemma när jag kommer hem från Eskilstuna och då ska jag vara där hela veckan :)
Men i morgon verkligen bli perfekt! Mamma fyller år och sen kommer Becca också och det längtar jag verkligen efter, finns inte ord för hur mycket jag saknat henne :*
Idag var jag först med Jennifer ett tag och sen gick jag till centrum x2 för att köpa present till Harry och sen till mamma + några enstaka saker till mig själv :)
Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och ska nog gå och lägga mig, börjar bli lite småtrött så godnatt <3
 
 

Awkward!

Tju!
Jag har varit upptagen med massor i Sundsvall, det är bara drf jag inte bloggat. Det var lite speciellt den här gången, jag kände mig som en i familjen där uppe. Jag och Henrik hade snacket om alkohol och festande vilket inte var som jag trodde, jag trodde jag var körd när frågan om min första fylla kom upp men han hade inga kommentarer alls. Och nu vet jag helt säkert att jag inte behöver tagga ner på festandet... för går nåt snett kan jag bara ringa Malin eller Henrik :)
Allt har förändrats som sagt... jag är verkligen närmare både Malin och Henke nu :)
Idag har jag varit hos mäklaren med mamma vilket slutade så awkward! Fick fan verkligen inte försöka att inte garva! Vi började i slutet när alla pappren var påskrivna prata om flyttstädningen som skulle varit klar men som inte alls hade bokats :D
Jag kände verkligen hur dat awkward moment uppkom och jag höll på att börja garva! Tydligen skulle mäklaren bokat städningen men hon hade glömt bort det och då blev det hett! Haha nej men man kände verkligen irritationen :D
Både köparna av våran lägenhet och mamma tyckte det var mäklarens fel som hade glömt bort det. Mamma hade sagt till för ett tag sen men inte tagit upp det igen och då är det klart att man som mäklare kan glömma bort sånt eftersom hon har massa andra saker att tänka på. Jag tycker synd om mäklaren, när hon var snäll och fixade en akutstädning fick hon bara sura miner från de tre som köpt lägenheten. Jag tycker det var både mammas och Annas (mäklaren) fel... det kan inte vara så lätt att komma ihåg allt som mäklare hela tiden. Så ja, jag tyckte faktiskt synd om Anna, hon gjorde fan allt för att försöka fixa det men så blev de andra bara sura. Menmen... nu har det hänt och det är inget man kan göra åt det. Nu ska jag smsa Kim om att träffas i veckan
Peace :)


RSS 2.0