great jao

Gick upp runt 6 och var som en zombie... mamma skulle tjata på mig också om olika saker och det ska man inte göra när jag är trött klockan 6 på morgonen.
Lite efter 7 tog jag bussen till skarpäng! Jag var supertaggad för att träffa alla! 
När jag kom dit så sa jag hej till Becca en snabbis och sen kunde bästa dan börja! Drog och lämnade min jacka och min handväska i Matildas skåp. Var med dom en stund och sen gick jag till Jeffe och alla andra :)
Så jag med på Julias, Jennifers, Wilmas och Johannas lektioner nästan hela tiden. 
Sen åkte jag till åva för att ha en mattelektion och sen åkte jag till Pernilla. Vi snackade bara om massor av saker eftersom vi inte träffat varandra på ett tag. Sen spelade vi schack och sen biljard :D
Det var min dag. Nu ska jag kolla på tv. Bloggar kanske mer sen men vill gärna se det här :)
jag bara satte mig på Jeffe liksom XD
 

fått reda på massa saker

Har nog varit den tråkigaste men ändå den lugnaste söndagen antagligen. Har smsat massor med Becca och lite med Alice, Susanna och Denise :)
nu sitter jag ocg skrattar framför mtv :D
Det var ju även premiär på Underemployed ikväll och den serien är redan bra :)
I morgon har jag först franska helt forever alone fml... okej nej, jag har ju Molly och Mona som antagligen kommer att vara där.
Sen har jag även fått reda på massa saker. Roliga och positiva saker. Allt som mamma berättade för mig ikväll gjorde mig så glad! Jag berättar om vad hon sa till mig idag senare, nån annan gång :)
Sommar12♥

Lycka

Skoldagen har varit bäst som vanligt. Var äntligen med på idrotten. Jag har behövt göra massa tester hos läkaren varje gång men nu är det lite uppehåll. Sist jag var där skulle jag få lite mediciner utskrivna och sen skulle jag göra om alla tester. 
Idrottslektionen var sjukt jobbig! Vi hade kondition och styrketräningspass. V höll på nästan hela lektionen så alla var ganska slut efteråt. Efter skolan skulle jag till William på middag med massa andra men han var sjuk. Hoppas verkligen att han inte smittat mig :P
Jag har inte tid bli sjuk nu!
Så jag åkte hem ist. Jag gjorde lite av franskan och sen kollade på tv. I morgon måste jag göra klart historia uppgiften. Orkar inte men det måste göras!
Mamma kom hem med sushi och det gjorde min kväll! Sushi + jag = kärlek ;)
Nu ska jag kolla på tv och hitta på nåt kul senare :)
Så hej så länge!
 
mysfredag!

Dagen i bilder


ff ikväll!

Hej alla!
Nu är jag hemma från centrum. Dagen var bra, förutom när jah skulle stå framför hela klassen och redovisa ett litet arbete som jag, Ronja, Emma, Roger och Lovisa hade gjort. Ingen av oss ville gå upp, Ronja och Lovisa vägrade, Emma var hes och hade typ ont i halsen så jaha... alla tittade på mig så det var bara att gå upp. Jag hatar verkligen att snacka inför klassen. Men jaja, Emma stöttade mig lite både innan och efter så det hjälpte väl lite.
Efter skolan skulle jag stannat i skolan och gjort klart våran matteläxa med Emma, Denise, Ronja och Alice men det blev inte av. Nu sitter jag i soffan med musik i hörlurarna på hög nivå och smsar med Lisa, Julia och Emma. Ska sätta på tv.n nu istället och äta middag när jag blir hungrig. Mammi is not home tonight så det blir rätt skönt faktiskt... 
Men ska som sagt göra annat nu, så puss sålänge!
lite egoboost I know, men nu fick det bli så :)

När livet är som bäst

Det är bara att älska livet just nu! Det är även såklart bra i skolan och sånt såklart vilket gör allt ännu bättre!
Åt lunch i en evighet med Yaddi, haha shit vad vi åt XD
Sen hade jag matte med Emma, Petronella, Yaddi, Kim, William, Tove och några från ek. Sen när jag satt och väntade på att franskan skulle börja med William, Kim, Geir och några andra killar då en i min franskagrupp säger att vi inte skulle ha nån franska så jag stack iväg till Carros dagis och hämtade henne tidigare. Så var hemma hos henne med William och Anton till Anton drog och Wille åkte på träning med sin pappa. Vi kollade mest på roliga youtubefilmer, haha dog ibland av garv ;)
Åt middag där sen och var kvar med William och Marcus en stund, smsade lite med Julia till jag fick skjuts till bussen. 
Så nu är jag hemma och ska typ sova snart tror jag. Så fort jag smsat klart med alla haha :)
Uppskattar alla som finns för mig just nu, Julia, Johanna, Erik och alla som vet vad som hänt :')
Och att vara med min klass får mig också att tänka på annat och att bara ha det bra! Jag gillar inte att jag måste skippa idrotten för att åka till läkaren, dels för att jag har skippat så många lektioner, och jag vill faktiskt satsa på idrotten de här åren, och jag gillar ju att sporta och så och för det andra så får jag mindre tid med klassen innan helgen :( 
Lovar att de säkert kommer spela basket i morgon :(
Då kommer jag seriöst bli ledsen!!! Aja, nu ska vi inte tänka på sånt, så godnatt alla!
I'm smiling and living my life, but you're not the reason anymore

Skitmatte

Shit vilken bra dag!! not! 
Åkte till skolan runt halv 11 för att sitta i kulan och plugga matte. Kulan är för er som inte vet det som några rum där man kan plugga och så. Men när jag kom till skolan jag att jag hade glömt miniräknaren så åkte hem ''snabbt'' och åkte tillbaks och började plugga. När jag kom in till kulan ser jag att Elias, några andra killar och Yaddi sitter och pluggar så satte mig hos dom och började plugga på matten som de andra. 
Och så 5min innan provet kommer Emmas kompis och säger att de diskuterar att man kan behöva gå om om man inte klarar matten. Jag blir skitnervös och börjar skaka och jag säger att jag kommer behöva gå om. Men så kommer Denise med sin kommentar: Vi kan gå om tillsammans! Haha har man inte bra kompisar som försöker lugna ner en eller vad? :)
10 min kvar på provet och jag kände bara hur tårarna började komma. Ville bara skita i allt, men jag kan kontrollera mig själv... 
Och jag var inte taggad på att jobba bland massa småungar såklart efteråt, ville bara hem och gråta och vara för mig själv... och ja faktiskt ringa min pappa men nej, så blev det inte. 
Pratade med Sanna, huvudledaren på gympan som går i 3.an på gymnasiet och hon sa att det var ganska lugnt. Och jag tror på henne, hon är en sån som man verkligen kan lita på och alltid finns för en och det uppskattar jag, även om vi bara jobbar med varandra. 
Påvägen hem smsade jag med Johanna och även hon är bara för snäll och bra! Hon smsade mig nyss att det gick bra för henne på natur-provet så nu får väl jag gå in och kolla vad jag fick på matteprovet. Hej STORT F och en massa meddelanden från min mentor!!!!!!! Det tror jag att jag kommer att mötas av när jag går in på vklass snart!! Wehoo!!! ehm... nej!
Är verkligen glad att jag har dig, vare sig jag har det svårt eller inte!♥
 

Nej Oscar... Nej..

Fick nyss reda på att Oscar, våran tränare har slutat träna oss.. seriöst vad dåligt... Han var den bästa tränaren man kunde ha...
Ikväll kör vi då. Efter skolan går jag hem till mig och sen tar jag bussen till bergtorp.
Men innan det är det skola. Vi har bara två lektioner idag, men vi slutar ändå 5. Vi ska bara titta på film sista lektionen tror jag så det blir skönt. Orkar ändå inte göra nåt annat.
Men jag ser så mycket fram emot ikväll, det blir bäst att träffa laget igen! <3
Jag antar att jag måste förbi andra, hela laget också! Men det får bli... nångång, ska höra med Pernilla när och vilken tid hon har träning senare :)
Men är vid Tibble snart så bloggar efter skolan förmodligen!


Börja träna seriöst igen?

Saknar att vara i hallen, att hålla min basketboll, skjuta skott, träna med kompisar, känslan på matcherna när man vunnit! Känslan efter att jag spelade min sista match går inte beskriva. Det var så jävla roligt! Jag funderar på att börja småträna lite igen i smyg. Mamma vill ju inte att jag ska träna nåt, men det skiter jag faktiskt i. Basketen är vad jag lever för! Såhär svårt trodde jag inte det skulle vara att sluta. Det var inte jag som bestämde det, utan min mamma som jag hatar ganska mycket för att hon bestämmer sånt här. Det är mitt liv och jag borde få göra vad jag vill. Jag skulle kunna dricka och vara full 24/7 men nej det vill jag inte. Jag vill träna och må bra! 
Idag efter skolan vet jag inte vad som hände med mig... dröjde bara 5min från att jag kom hem och hade klätt på mig joggingbyxor och tröja och en tunn jacka till att jag var ute och sprang. Sprang kanske 3-4km. Kanske inte så mycket, men det är en början. Och det är ju vinter också och sprang utan mössa och vantar så var nog bra att jag slutade efter 3 varv. Och la på 15 minuters styrka på det också. Så ska nog fortsätta såhär! Mitt mål är att vara ännu mer fit den här sommaren än vad jag var i Cypern förra sommaren. På torsdag ska jag hämta Carro och sen kanske jag följer med Wille till hallen, om hans föräldrar hunnit komma hem. 
Första dagen började med att jag kom sent till skolan. Men skyller på sl som vanligt. Hur korkad får man vara!? Det var typ nån som hade kört på nån bil och det skapade tydligen kaos i tågtrafiken. 
Men kom inte så mkt sent. Så dagen rullade på och jag hade det bra och det var skönt att träffa alla kompisar igen!
Det var min dag, bloggar senare! Puss <3

Elin Dahlstam♥

Du är den jag saknar mest just nu! I flera dagar har du varit i mina tankar!
Även om vi inte var tillsammans igår, gjorde du min nyårskväll! 
Allt, verkligen allt vi gjorde i Cypern kommer jag aldrig glömma! Filmerna kanske r borta, men vi har våra minnen kvar iaf! 
Jag var ganska deppig och så när vi kom till Cypern, Eller deppig är fel ord, allt kändes bara så eländigt..! Hade sån jävla mensvärk och låg alltid i poolen och kollade på alla andra hela tiden som hade nån att vara med. Kände mig lite ensam helt enkelt. 
Efter 2.a dan lärde jag iofs känna Ted.. men han var ju reseledare elr vad man nu ska säga på hotellet. Han skötte spelanden på playstation och allt sånt så var väl mest med honom när jag spelade. Elin satt bredvid mig och tittade när jag spelade, men kände inte henne då. Men 3.e dan kan man säga att Ted gjorde så att jag och Elin blefv vänner :)
Efter det gjorde vi det mesta tillsammans. Jag låg inte och tyckte synd om mig själv i solstolen och hade ont kan man säga. Vi var med varandra i högst 4 dagar, men det kändes som mer för allt vi gjorde! Vi spelade fotboll med Ted och några andra killar, spelade minigolf våran sista kväll. Det var nog den dagen vi gjorde mest. Haha vi hittade på så jävla mycket galna saker! Vi åt middag samtidigt, sen spelade vi minigolf, sen spelade vi schack en stund, och sen gick vi till baren och tog en drink och sen drog vi ut i några timmar.  Vi gick mest och kollade i affärer och snackade. När vi kom tillbaks var klockan kanske 12 på natten. Då drog vi först till stranden och var där ett tag och sen till fotbollsplanen och försökte klättra över staketet, vi skulle hämta nåt tror jag! Jag ramlade 2000 ggr och var allmänt oskillad men vi fick tag på det vi skulle hämta efter ett tag :D
Vi gick tillbaks till rummen (Elin bodde under mig) runt halv 2 tror jag. Nästa dag åt jag frukost och gick sen och letade efter Elin. Hittade henne 30 minuter innan vi skulle åka kanske, Eller hon kom till mig. Vi snackade hela tiden tills jag behövde åka. Så kramade henne och grät hela bussresan till flygplatsen. 

Jag skulle inte banga på att åka tillbaka till Cypern med dig, och bara göra om allt!♥

RSS 2.0