Tagg på livet

Hej alla!
Jag har inte hunnit blogga eller ens hunnit varit inne på datorn överhuvudtaget. Vi hade kusinerna från fredag till igår och det var så härligt. Knuten blir bara sötare då han börjat bli en liten koalabjörn på mig. Harry är så underbar på morgonen när han kommer in på morgonen och tar min kudde och vill ha täcket och sen bara ligger där och är allmänt gosig. 
I lördags åkte jag och mamma till birsta för att först gå på drakborgen med killarna och sen till donken för att äta lunch där vi stannade längre än väntat. Oscar Zia skulle komma så varför inte stanna tänkte jag. Fick hans nya singel fail, autograf + bilder. La ut bilden på fb och Malins kommentar på den... haha hon är rolig ibland xD
Igår kom Malin och Henrik på middag vilket var trevlig och när de gått började jag packa lite inför i morgon. Vid 8 gick jag ner till stan och mötte Julia och Mikka då vi skulle träffa Carl och några andra. Tanken var att jag skulle dra vid 10 men fick inte det för Mikka så gick halv 11 när de andra drog. Vi gjorde inget särskilt, vi var bara ute. Helt plötsligt springer Mikka iväg med min mobil och kommer tillbaks med Isak xD
Nu ska jag äta lunch och lite senare ska jag möta upp Julia och Mikka då de ska fixa en sak på mig, vad får ni se i morgon ;)
 
 
 
 

Jag har det bra nu

Det kan gärna går vara såhär hela tiden nu. Igår visste jag inte riktigt vad jag skulle tro.. kändes ett tag som att jag bara kunde lita på Mikka och Julia. Men fick svar från Marie idag så då blev allt lite bättre + Mikkas kommentar på insta fick mig att målite bättre. Jag kände mig jättesårad hela kvällen men allt har löst sig nu lagom till lovet. I morgon har vi skola som vanligt och sen är det lov. Det blir förmodligen hemmamys som vanligt eftersom det är idol och mamma skulle köpa thaimat till middag. Sen ska vi ha kusinerna här hela helgen för Malin o Henke ska iväg så det här blir nog en bra start på lovet och sen kommer jag äntligen få träffa Lisa!!!!!! Lycka!
 

Michaela, Becca, Lisa, Jeffe

Känns som att jag bara vill ha mina vänner runt mig nu. Thank god att kusinerna är hos mig nu och mamma stöttar mig jättemycket nu! <3
Mamma ville knappt lämna mitt rum ikväll när jag berättade vad som hade hänt. Jag var både arg och ledsen. Men det här kommer nog att lösa sig. Jag har mina riktiga vänner på min sida, det vet jag så behöver inte vara orolig direkt. Har pratat lite med Michaela om det och väntar på svar från Marie och i morgon ska jag prata med Becca och Lisa när jag mår lite bättre. Det här är en liten skitgrej bara som jag förmodligen kommer att komma över.... men inte utan mina vänner. 
 

förtjänar jag det här?

Jag gör inget annat än att hjälpa mina vänner och får vad jag av det i slutändan... en massa skit. 

18 årsdagen

Helt sjukt! Jag kom nyss på en skitbra sak som jag kanske ska fixa tills jag fyller 18. Vad det är jag planerar säger jag inte än men vet att det går att fixa för jag har läst om det för ett tag sen ;)
Om det går att fixa, med lokaler och allt kommer jag bli så jävla poppis här uppe, men vilka som får vara med får vi se ;)
Jag ska kolla runt lite hur man fixar allt och sen prata med mamma om det. Kosta vad det vill, jag får väl betala om det blir för dyrt, det kommer vara så värt det :D
Nu väntar jag på att lol ska ladda klart och sen ska jag nog sova, får spela i morgon istället :)
Peace :D
snälla ge mig den här sommaren tillbaks!
 

dag hos moster

Kom nyss hem från Malin, Henke och kussarna :)
Jag gillar att allt löser sig på samma gång. Om vi säger såhär, jag har fått kontakt med alla jag slutade prata med när det var så mycket som hände. Det har inte varit så lätt för en vecka sen och bara känslan när jag stog i telefon med Isak och garvade åt Mikka och Julia som höll på i löven, livet var som bäst då. Men som sagt, vi gjorde inte annat än att vi hamnade hos några killar efter en evighets gående. 
Ikväll ska jag prata med Ida, titta på det nya avsnittet av Williams lista 2, solsidan och sist GS med Lisa :)
Men ska höra av mig till Ida nu, peace! <3
söto nr 1 idag ♥
 

utekväll!!

Har precis kommit hem från att ha varit ute med Mikka och Julia :)
Satt hemma och tittade på film med mamma då Julia helt plötsligt frågade om jag ville med ut så det var bara att sminka om sig, byta kläder och gå ner till stan. Vi drog sen till några killar och bara var, vi gjorde inget särskilt. 
Like it or not men shit vad skönt det vara att tillbaka med dom tjejerna. Hade fan saknat när vi tre träffades tillsammans och nu har jag några som kan färga mitt hår. Nej men jag hade det bra ikväll. 
Nu kastar jag snart ut mobilen genom fönstret för snapchat dampar, Mikka hade skickat nåt där men kan inte se vad -.-
Men ska nog stänga av datorn nu för ska förmodligen träffa kussarna imorgon och måste vara någurlunda pigg då, godnatt <3
 
 

Livet flyter på

Jag ska inte klaga på mitt liv för stunden :)
Jag har börjat träffa mina vänner igen efter allt och det känns bra. I torsdags träffade jag Julia en snabbis efter skolan och sen åkte jag till träningen och märkte sen att ingen var där så jag svor en aning över min tränare som är riktigt dålig på att höra av sig om det inte är nån träning. Igår var jag med Isak, Marie och så stötte vi på Ellen och Carl också så vi fastnade utanför inn och pratade en bra stund men efter ett tag drog vi vidare och satte oss i gallerian och snackade. Fick även med mig chips och lite läsk till min söndag som kommer bli helt awesome :)
Men nu ska jag fixa lunch och sen höra av mig till lille Isak.
 
vadå mycket att prata om ?

Bästa Jennifer♥

 Du fick mig att le 5 sekunder efter att vi började prata med varandra ikväll. 
Det du sa fick mig att verkligen inse hur mycket jag saknar dig och ser fram emot att träffa dig när jag kommer till Stockholm! Jag kommer ihåg kvällen då jag gav dig Rio och den kvällen jag gav dig halsbandet... det var mina två mest perfekta kvällar! 
våra konstiga och knäppa stunder i skarpäng... åh vad jag saknar dem!♥
Att du liksom fanns i närheten av mig hela tiden och nu bor vi 5h ifrån varandra. 
Jag ska se till så att vi ses massor medan jag är i Stockholm ♥
bara du som kan lyckas med sånt
 
HAHAHA det minnet... xD
vill ha tillbaka oss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beslutsångest...

Av olika anledningar funderar jag på att boka om min biljett hem från Stockholm så att jag stannar lite längre. 
Tanken var att jag först skulle bo hos Jennifer och sen hos Lisa men började prata med Jennifer idag om allt och det känns som att jag borde stanna i Stockholm längre så att jag verkligen hinner träffa alla och har inget emot att bo hos Jeffe ett tag och få lite egen tid med henne och så + att jag kommer hinna träffa Ida och Becca mer än vad jag hade tänkt. 
Men det är en sak som bromsar mig lite just nu. Vad det är nämner jag inte här utan det räcker att Isak och en till vet. Jag ska prata med mamma om det i morgon så får vi se hur det blir. 
Nu ska jag stänga av datorn och snart sova tror jag... så fort Isak svarat på mitt sms så godnatt
 

lagom segt

Tjena alla!
Idag mår jag lite bättre men har förbjudit mig själv att prata tills i morgon. Får se hur det blir med det när mamma kommer hem men det känns ganska skönt nu iaf. Jag hoppas på att kunna gå till skolan i morgon. Jag visste att jag skulle behöva vara hemma idag men vi får se hur jag mår ikväll och imorgonbitti. 
Jag har säkert druckit 20 koppar te, no kidding, så det är förmodligen drf jag mår ganska bra nu men vi får se. 
Har precis tittat på Slither, en ganska äcklig film, men ska sätta på nån roligare film nu så hej så länge <3
det är jättekul att sitta sjuk hela dagarna och ta fula egobilder.... not

blir bara sjukare och sjukare

Åh vad trött jag är på att jämt bli sjuk. Har inte varit hemma en enda dag under skolan men idag orkade jag inte längre. Så det var ju bara mot min vilja att smsa Malin att jag int kunde ta hand om lillebror vilket gjorde mig lite irriterad eftersom Malin börjat tro på mig när det gäller att ta hand om killarna och hon hjälpte mig massor förra veckan även om hon kanske inte vet om vad jag gick igenom när jag var hos henne varje kväll. 
Menmen... det fanns inte mycket att göra. Jag åt lunch när jag kom hem och sov sen i 3h. Vi får se om jag går till skolan i morgon, hoppas det för det är inte roligt att ligga i sängen hela tiden när man vet att man har det så bra i skolan. Jag saknar Isak massor eftersom jag inte sett honom på hela helgen och han var sjuk igår.
Men jag går snart till doktorn med det här. Varje morgon i 1-2 veckor har jag vaknat med väldigt ont i halsen och jag börjar tröttna. 
Vi ska säkert ha klassfest i helgen och vill dels vara frisk till den och sen kan jag inte må såhär i stockholm -.-
Men ska sätta på film nu och sen sova... om jag kan sova, har fortfarande ont i halsen så vi får se hur det går med att somna :/
JAAA!
 
 
 

Taggad inför Stockholm!

Hej alla!
Nu är det inte långt kvar, dagarna börjar räknas ner! 
Jag har inte varit hemma på hela veckan så det anledningen till att jag inte bloggat. Kuratorn jag var hos i tisdags sa att jag skulle vara med de som gör mig glad så jag har hela veckan varit hos moster och kusinerna och det har verkligen rensat tankarna, allt det tråkiga som hade med Trine att göra är helt borta! 
Jag har verkligen tagit åt mig kuratorn sa, typ första gången det händer. Låter jättetöntigt men nu är det nuet och framtiden som gäller, inget av det som varit. Nu åker jag till Stockholm vilket jag verkligen ser fram emot, att få träffa Lisa, Becca, Ida, Jeffe mm... rena paradiset :)
Nu ska jag titta på den senaste avsnittet av Williams Lista 2 och sen blir det GS med Lisa ;)
 

Slut för alltid
Tack, du har förstört allt. Mitt hopp har helt försvunnit, har ingen ork kvar.
Enda stället där allt är perfekt, där jag fortfarande kan vara stark är i skolan. 
Allt är slut för alltid... på grund av dig

en kille att prata med <3

Igår somnade jag alldeles försent pga jag blev lite ledsen för allt med Trine, att jag saknar henne så att det bokstavligen gör ont. Och för er som inte fattar nåt, varsågoda och testa att vara utan era syskon i ett år. Jag har inga syskon, ingen att skrika på när jag kommer hem, ingen att stötta mig mot om jag haft en jobbig dag i skolan och en mamma som aldrig är hemma på kvällarna eftersom hon jobbar är livet inte alltid så lätt så att jag pratar med Trine hela kvällarna och saknar henne är inte så konstigt. Så nu har jag skrivit av mig lite till pojkvännen, haha den enda som bryr sig just nu känns det som. 
 

en kille att prata med <3

Igår somnade jag alldeles försent pga jag blev lite ledsen för allt med Trine, att jag saknar henne så att det bokstavligen gör ont. Och för er som inte fattar nåt, varsågoda och testa att vara utan era syskon i ett år. Jag har inga syskon, ingen att skrika på när jag kommer hem, ingen att stötta mig mot om jag haft en jobbig dag i skolan och en mamma som aldrig är hemma på kvällarna eftersom hon jobbar är livet inte alltid så lätt så att jag pratar med Trine hela kvällarna och saknar henne är inte så konstigt. Så nu har jag skrivit av mig lite till pojkvännen, haha den enda som bryr sig just nu känns det som. 
 

Jag vill tillbaks!

Det har hänt så mycket, för er som undrar varför uppdatering varit lite dåligt. 
Jag är överlycklig men det är många tankar som flyger runt nu. Sen jag skrev min senaste status på fb har jag och Trine börjat prata igen. Ingen annan än jag förstår det här. De som läst min blogg länge vet men Trine är och vad hon betydere för mig. Hon är liksom mitt allt. Jag har lyssnat på When I Held Ya som påminner mig så mycket om när jag frågade Evelina var Trine hade tagit vägen och hon sa att hon hade gått hem för att hon mådde dåligt och jag svär att jag aldrig varit så ledsen i mitt liv men Evelina skulle träffa Trine på kvällen och skulle hälsa henne att jag saknade henne massor. Evelina sa även då att hon förmodligen skulle komma och säga hejdå med Lollo & Bernie med alla småbarnen så jag satt inne i lobbyn och väntade på henne den dagen jag skulle åka hem. Men bussarna kom och sekunder senare ser jag Trine komma med sitt leende och när vi såg varandra ställde hon sig med öppna armar mot mig och kramade om mig. Äkta syster det där! Jag grät så mycket, av både glödje, lättnad och lite sorg eftersom vi behövde säga hejdå. Men thank God fb säger jag bara! Så nu ska vi förhoppningsvis träffas i sommar igen! Jag ska SPARA, SPARA och SPARA!!!! Jag SKA iväg till det hotell Trine ska jobba på. Lite senare ikväll, eller nu ska jag fråga henne om saken jag nämnde tidigare, vi får se vad hon svarar, hoppas fan hon säger ja, jag kommer få den bästa 18.dagen då och det är kommer isåfall bli min bästa ''present''. 
 
^ lyssnat på i timmar nu :*

Varför jag inte bloggade igår

Det vart ingen bloggning igår för vårat internet la ner. Tv boxen slutade också fungera så jag blev en aning irriterad. 
Men internet på mobilen fungerade ofc fortfarande så jag kunde sitta med den. Jag fick kontakt med Trine igen vilket gjorde min dag! Vi får se om vi får nån chans att träffas i sommar. Min plan är att spara och jobba massor så att jag till sommaren kan betala för hotell och flygbiljett var hon än jobbar, hon ska förmodligen börja jobba för Spies i sommar igen (danska Ving) och det gjorde mig överlycklig!!! Men tror inte jag behöver vänta tills i sommar för att träffa henne, jag är inte säker än men ska fråga henne om hon kan komma hit vid ett speciellt tillfälle :)
Men vi får se hur det blir, haha undrar vad mammas reaktion kommer bli xD
BARA TA MIG TILLBAKA TILL DETTA PARADIS

Nu är jag trött på det här

Nu räcker det. Är trött på att vara den som ska finnas för varenda en men sen lämnas helt ensam. Jag är trött på att ses som ''ängeln'' som alltid ska ha ett leende på läpparna och vara snäll mot varenda person även om de behandlat mig som skit tidigare, det är slut med allt förlåtande. Det är inte ofta det är jag som gjort nåt fel när jag börjar bråka med nån, aldrig typ och är trött på att alla kommer och ber om att jag ska förlåta dom, glöm det. Jag är ängeln i släktens ögon, men frågan är om jag vill bli sedd som det hela tiden? Jag fyller 18 om ca 6 månader och vill gärna bli behandlad som en 18åring då också. Jag får knappt kyssa min egna kille utan att nån ska kommentera och fråga vad jag håller på med?
Nu struntar jag i alla som behandlat mig som skit. Jag är trött på hur jag blivit behandlad av vissa. 
Nu ska jag verkligen se till att gå ut 3.an med de två bästa tjejkompisarna och se till att de här tre åren blir så bra som möjligt :)
 

RSS 2.0