Nyktra gänget på paradiset

Har haft det bäst!
När vi väntar på att få gå båten är det ett gäng som redan hade börjat dricka. Jag visste redan att de skulle vara de mest stökiga på båten på kvällen/natten. När vi kom på fick vi vänta i en evighet innan vi fick gå till hytterna. Men till slut så. Sen vid 6 åt vi middag och då märkte vi att båten inte åkte. (Den skulle göra det) Men det åkte från Stockholm vid 7 ist. På kvällen spelade jag Air Hockey med mammi. Revenge från när hon vann i Florida för nåt år sen.
Sen gick vi till en klubb på när några barn sjöng. Det var typ 3 tjejer som sjöng sjukt fint :P den yngsta kanske bara var 8-9 :O
Sen gick vi vidare till nån klubb som mamma ville gå till. Där gick nyktra gänget igång. Jag pallade inte med dom, så jag gick ut och ringde Pernilla. Jag sa till henne att jag skulle bli dränkt i öl eftersom att det mest onyktra gänget redan var igång. Och när jag kommer tillbaks efter att ha pratat en lång stund ser oc hör jag då att de står och sjunger och dansar på scenen xD När de var klara drack de ännu mer öl. Fast en av ölen fick jag över mig när jag kom tillbaks från däcket utomhus :P
Trevligt, trevligt
Som vanligt hade jag svårt att sova. Även om jag hade gått upp tidigt på morgonen?
På morgonen var jag inte glad. Kändes som att jag precis somnat när mamma väckte mig -.-
Sen spelade jag lite. Asså inte för att vara sån, men jag vann, vann och vann heeela tiden.. jag ville bara bli av med småpengarna men nej!
Men till slut blev jag av med dom.
Jag var nära att ge bort lite pengar till en liten kille när jag vann 50kr en gång, för han vann tydligen inget :/
Sen hände inte så mkt. Jag bada inte, för poolen var full av småungar och det är inte så kul om man inte har nån kompis med sig.









Cheers ;)


Grönan ♥










Efter jag pratade med Pernilla ♥




snygga killar som sjöng ;)




Discot vid poolen


Båten skulle gå enligt den röda linjen xD



ja Pernilla.. här är godiset. Det är lite under också ;)




Mord ombord
Fråga mig inte...


Det var första gången jag såg att de hade öppnat taket över poolen (Y) :)


Birka Paradise !

Hade jag inte åkt till Norrköping hade jag kunnat träffa både badkrukan och äpplet. Hade jag inte åkt på kryssning hade jag kunnat träffa äpplet. Hade jag inte åkt på konfalägret hade jag träffat alla mina kompisar som jag inte träffat.
Den dag jag träffar badkrukan och äpplet, shit vad lycklig jag kommer vara :)
Nu tkr jag att äpplet får vakna.
I morse väckte mamma mig tidigt -.- men det är typ bara för jag sover till kanske 12 och sen somnar jag kanske fören 3 - 4 på morgonen... och så kan det inte vara på konfalägret. Där måste vi väckas vid halv 8 och sen är det frukost vid 8 -.-
Men det är klart att det ska bli najs att åka på kryssning, det var längesen man åkte på den. Men ibland känner jag verkligen att jag bara vill träffa dom två.


Poolen :)




<3

Kommer chilla gal1 där. För sen på onsdag ska vi träffas i tibble för att prata lite mer om lägret och så måste jag ju packa. Börjar bli trött på allt packande -.- Och det har bara börjat.
Men nästa blir Åland :D

För en sekund trodde jag att du skulle vara på samma båt som jag

Nu är jag hemma i stockholm. Idag har jag träffat Julia. Vi kollade på film, chattade med random personer och spelade cod :D
Vid 7 behövde jag gå tillbaks för att vi skulle åka hem -.- Ville verkligen inte det. Det kändes verkligen bra att träffa kompisar igen. Och hade ju inte träffat henne på två år :O
Men nu messar jag med mitt saknade Äpple. Hon verkar ha somnat nu, men aa.. vi får se om hon svarar om en stund. Men för några sekunder trodde jag att vi båda skulle på Birka :') men så var det ju inte. Tänk om det ändå var så. De hade köpt en egen båt, så de skulle ut med den. Men självklart hinner jag inte träffa henne innan jag åker... men det förvånar mig inte -.-
Nu tittar jag på mtv. ganska tråkigt... men här kommer några fler bilder.









jag är oskillad :D

Det första jag gör när jag loggar in på fb är att börjar garva åt en sak och glömmer bort att det är en vägg bakom mig, så jag smäller huvudet i väggen ganska hårt... tur att ingen glasflaska ramlade ner på mig!
Nu pratar jag med Hanna på fb. Synd att de inte är hemma nu. Men idag åkte vi till smultronstället. Tog nog en av de största glassarna :)
Nu börjar jag tagga till Idre. Vi får se om Pernilla bloggar, inte helt säkert.
Men nu ska ja snacka med Hanna, så bloggar kanske i morgon är jag kommer hem. Beror på hur sent jag kommer...
Haha, känns lite random att snacka med Hanna och Julia på fb när de bor några meter härifrån...

nu verkar det som om jag ska gå över till Julia o Hanna iaf :) !!!
så sticker nu

alla minnen var borta i några minuter :/

Jag hade lite problem med mina bilder. När jag skulle gå in för att kolla på nån bild var typ hälften av mina bilder borta? Då blev jag inte glad. Slutade med att jag tog bort alla bilder. Men jag har alla bilder kvar i min kamera så jag la in dom i datorn igen. Så det var en liten lättnad. Nu kommer en bildbomb från landet :)




Där vi åt på mammas födelsedag

Vi fick lite problem på Sandhamn...



Det bästa med att polisen kom var att när seglarlägret hade gått var det bara jag och två småtjejer kvar... vi fick sitta i helikoptern, det var coolt! kanske bara jag som tkr det eftersom att jag ska utbilda mig till polis men ändå :)



hade precis badat..





 
Det blir den sista. Jag har mer bilder, men jag lägger in dom när jag kommer hem från Norrköping.
Kommer blogga när jag är i norrköping. ska packa till Idre och Hedemora nu. Vet att det är lite tidigt, men jag kommer inte vara hemma så mkt nu. Norrköping om några timmar, sen på måndag åker jag på kryssning och sen är jag bara hemma i två dar, sen sticker jag. Och de två dagarna ska jag också försöka träffa Pernilla om hon är hemma.

Är jag smart elr inte?

Jag och Lisa skaffade ett påhittad konto på fb för att skoja lite med en ''kompis''. Men ska använda det till en till sak :)
Alla som känner mig vet att jag inte träffat elr pratat med min pappa på 10 år. Och jag har sett att han har fb, så jag ska använda det kontot för att ta kontakt med pappa. Varför jag inte gör det med mitt egna konto är för att när jag ringde pappa för några år sen fick mamma reda på det och jag fick inte använda min mobil på 2 veckor. Vad tycker ni?
Dålig idé elr bra idé?

ännu mer bilder :)


Hemma hos Johan...




Love U <3



Mums :)
Resten får ni sen. Det är Jersey Shore nu!

bilder från helgen med badkrukan



Det var lite mindre skönt när Lisa la sig på madrassen.

jag ligger under...


saaknar dej!

bästa, sötaste chey saknar dig gaaaalet! :O

Shit vad jag saknar dig Äpple!! Det blir ju bara värre för att jag vet att jag inte kommer träffa henne på ett tag -.-
Idag var jag hos Linnea hela dan. Tack för att du fixade bloggen! Det blev jättebra :)
Vid typ halv 7 åkte jag hem för att äta middag med familjen. I morgon fyller mamma år och då åker vi till Sandhamn och äter där. Jag har köpt bästa saken till henne... tkr jag iaf. Aja, nu saknar jag pernilla skit mkt :'(
så ska nog ringa henne nu elr i morgon.
Ok, nu tappa jag blogglusten. Bloggar kanske mer i morgon om jag pallar logga in.

Måste träffa dej snart! Men juste... det går ju inte -.- :/


RSS 2.0