Pernilla kastar skor på mig! :/

Hahahaha shiit vad jag älskar den tjejen! <33 jag sitter och smsar med Lisa och så kastar nån en sko på mig! Jag trodde först att det var Hanna eftersom att hon var den enda jag såg just då. Men sen såg jag att Pernilla skratta så då fattade jag att det var hon <3 Det var ofc ett skämt så det är drf jag älskar Pernilla så mkt <333 hahaha garvar fortfarande åt det

Helg på landet ♥

Kom precis hem från landet. Är alltid lika deppig när jag åker därifrån, specielt när det är skola sen -.-
En av de helgerna jag kommer minnas länge ♥
Malin, Henrik och min kusin Harry var där. På lördan kom det många gäster.
Kom dit tidigt på morgonen. Vi började ganska fort fixa inför alla gäster som skulle komma senare.
Efter några timmar var allt klart och alla kom. Även Linnea ♥
Även lunchen filmade vi lite :D kanske lägger upp dom senare.
Vid 9 på kvällen började jag, morfar och Henrik tända bastun. Sen kanske vi basta och bada i en timme. Sen gick vi upp och kollade på tv en kortis och sen gick alla och sov. Nästa dag blev jag väckt tidigt för att åka och hämta lite annat folk. Sen åt vi hamburgare och efterrätt efter det. Sen satt de flesta och pratade i soffan och jag hade Harry i famnen :)
Bästa kusinen man nånsin kan få ♥
Du gör mig så glad även om du bara är 5 veckor gammal!
Nu sitter jag och kollar på tv och messar med några.



Linnea ♥






Henrik och Harry

Men självklart deppa jag sönder på båten hem. Ville bara tillbaka till alla där!


Vaxholmsbåten

Nu sitter jag på båten påväg ut till landet. Senare kommer sötaste Linnea till mig. Jag tror aldrig jag har varit så ivrig på att åka till landet :o :) Förlåt om jag inte har lagt in några bilder på länge, men har varit trött efter skolan varje dag, haft träning nästan varje kväll och sena kvällar nästan varje kväll. Igår var jag med Cissi och Louise hela kvällen. Vi badade i Louises pool med kläder på och bara hade kul. Nu ville mamma kolla nåt på mobilen så hejdå <3

Trevlig konversation med Pernilla

Spanska lektionen var såå tråkig idag. Vi skulle bara förhöra varandra om sommaren på spanska. Jag satt och smsa med Pernilla under lektionen. Först var vi jätte dryga mot varandra men sen börja vi skämta. Jag satt och smågarva lite för smsen jag fick från Pernilla och försökte hålla tyst. Men det gick inte så bra eftersom att jag var jättetrött och inte hade ätit nån lunch än. När våra sms spårade ur som vanligt höll jag på att dö. Som tur var skulle vi sluta om typ en minut, tror ni kan lista ut vad som hände när lektionen var slut. Så kan det gå när man smsar med sin bästa vän <333 Nu sitter jag utanför skolan och väntar på Lisa som har blivit tonåring idag :) Grattis sötis <3

112 poliser

Tjena. Idag var jag och klassen vid fjäderholmarna. I början var jag inte alls taggad för att åka dit. Men sen blev det lite bättre. Jag, Sara, Emma A och Bea satte oss vid nån strand där Sara ramlade i :D Det var roligt! Sen körde alla dunken och sen var det snart dags att åka hem. Åkte direkt till täby för att fixa min iphone som inte funkade för att simkortet var låst. Jag var självklart irriterad för att jag verkligen behövde prata med Pernilla. Först så behövde mamma komma dit för att den var skriven på mamma och då blev det inte kul. Men kom tillbaka sen och då fixa vi den :) (kunde äntligen smsa Pernilla) men ringde henne ist och hon hade självklart preciiiis gått därifrån -.- Men ska kanske hem till henne i morgon innan träningen :) Men nu har programmet som jag tittat på så hejdå <33 bilderna kommer efter programmet.

Om jag förlorar dig förlorar jag allt!

Första dan i skolan idag. Dagen började såklart med att jag träffade Pernilla, Matilda och Lina. Har verkligen saknat Pernilla <3 Vi fick våra scheman och lite annan planering. När vi kom in i klassrummet trodde alla att vi skulle ha prov. Det låg ett papper på bänkarna men det var bara lite planering om hur det sista skolåret kommer se ut. Efter ett tag var det lunch. Jag åt inte så mkt utan jag äter nu istället. Ikväll är det träning med söötaste Pernilla <3 (längtar) Ska äta nu så tror jag bloggar på vägen hem från träningen :)

En stor dag för mig idag :)

Idag konfirmerades idre lägret. Först åkte jag tidigare till täby för att hälsa på malin, Henrik och Harry. Sötaste kusin ♥
Vid 1 skulle vi vara vid kyrkan. Vi bytta om och förberedde oss gaalet. Sen var det stora dags. Konfirmationen var bäst. Haha, när vi skulle gå in ser jag då min syssling. Blev helt ckockad! Hade glömt att han skulle komma. När vi var klara gick vi ner till nedre plan där vi fotograferades av alla. Sen till det sorgligaste. Hejdå! hatar verkligen det! det var nog svårast att säga hejdå till Cissi.
Sen gick jag till morfar där det väntade en överraskning. Jag ser då Johanna :) då blev jag ännu gladare.
Efter ett tag när jag hade pratat med alla och sånt började jag öppna presenterna. Jag fick seriöst de bästa sakerna!
Iphone 4
Linne och presentkort från Hollister
Halsband där det stod I♥U på och ett med ett hjärta på.
Och det absolut bästa av allt! Måste erkänna att jag fick tårar i ögonen. Verkligen inte det jag hade väntat mig. Biljetter till Rihanns konsert den 2 november! Alla som känner mig vet att jag verkligen älskar hennes låtar!
Och jag tror att jag kommer gå samtidigt som Gabbi :)
När de flesta hade gått blev jag ganska trött så jag satt bara och mös med Harry i famnen. Vi båda var lika trötta. Efter ett tag vi hem. Nu ska jag snart packa men pallar egentligen inte! Men nu får ni lite bilder från idag. Fler får ni när jag fått bilderna från mamma och alla andra :)



konfa outfit


Jag och Harry. Bjuder, var ganska trött där som jag skrev förut.
Vad som än händer kommer jag alltid att älska dig Harry ♥
Har bilder på honom framifrån, men vet inte om jag lägga upp dom här...

Vem är Älsklingen?

Ledtråd. 1, 5 poäng
Hon är sötare än det här:


Ledtråd. 2, 4 poäng
Hon luktar godare än det här:

Ledtråd. 3, 3 poäng
Jag kallar henne för:

Ledtråd 4, 2 poäng
Hon messar till mig heeela tiden ♥ : )





























Ledtråd. 5, 1 poäng

En dikt till henne: ♥

Jag älskar dej
Världens bästa tjej
Du betyder mäst
Du är ju bäst
Hoppa ner i fickan
Älskade vickan
Då kan du åka till Dubai
Kära lilla söta äppelpaj





























Ledtråd. 6, 0 poäng
Hon heter Victoria Danielsson


//Pernilla


RSS 2.0