Fysträning

Nu har jag skrivit lite på uppsatsen och kommit från en grym fysträning med damlagets tränare :)
Det var faktiskt helt okej! Alla var positiva och det var najs att köra med killarna ;)
Jag förstår verkligen inte hur jag ska klara av att bara skriva tre sidor på uppsatsen.
Var i skolan till lunch sen åkte jag till tandläkaren. Åkte sen tillbaks till skolan för att måla klart bilduppgiften och pratade också lite med Wilma eftersom att hon hade lektion då :)
Vill bara att det ska bli helg för då ska jag äntligen ut till landet! Underbara skärgården here I come! Vi får se om jag badar, jag är galen om jag gör det... men vi har ju både bastu och badtunna där så vrf inte ?
Sen ska jag dit nästa vecka också. Då sa mamma att om jag ville kunde jag ta med mig en kompis dit, så smsade söta Matiloj och kollade om hon kunde. Just nu tror jag att hon kommer med mig :)
En helhelg med henne är inte helt fel!
Nu ska jag kolla en kortis på mtv och sen ska jag sova.
Timoteij uppträdde på grönan när jag var där :) ♥
David Lindgren :)
Martin Stenmarck :)
Drottning Silvia kom på besök såklart :D

Idag döps Estelle

Idag är det dags då. Hade inte haft nåt emot att få ledigt från skolan idag bara för att kolla på det. Men självklart ska vi till Naturhistoriska. Men lyssnade nyss på Ebba på NRJ och det var något litet sammandrag kl 20.00. Ska försöka vara hemma då från mina vänner och ha pluggat klart :)
En av mina vänners mamma blev bjuden på dopet, så det är klart man är lite avis!
Nu sitter jag på bussen till skolan och lyssnar på Norlie & KKV. Ikväll ska jag då till kompisar och plugga och i morgon är det avslutning på basketen och innan ska jag träffa Bea och så går vi sen tillsammans till CC :)
Nu ska jag lyssna vidare på NRJ så bloggar senare :)


Vi var starka tjejer!

Alla tjejer som sprang idag när det regnade, jag, Fia, Hanna F, Karin, Mikaela, Andrea, Ida N, Ida T, Johanna och Hanna S, vi var sjukt starka! Träffade Ida N på bussen så vi åkte tillsammans dit :)
Vi sprang 1,25.an 3 ggr och sen körde vi intervaller. Jag, Fia, Karin, Andrea och Hanna F blev klara ganska fort och vi körde intervallerna och sen skojade vi runt i hinderbanan ;)
Åkte hem tillsammans med Andrea. När jag kom hem körde jag lite extra och sprang upp till tåget och sen till Ica. Sen gick jag hem. Duschade ordentligt och har bara kollat på tv sen jag var klar i duschen. Haha jag och Andrea var sååå leriga på ryggen :D asså på tröjan :D
Nu ska jag snart sova tror jag. Får lite sovmorgon imorgon eftersom vi får frukost på matten i morgon :)
Bra service ;)
Men ska kolla på film och kolla med en kille om han kan följa med mig och några till grönan i morgon.
Så vi hörs

Hej mitt älskade... ♥

Jag är verkligen lycklig just nu!
Kursen gick bra men har två kvar. Men skit i det nu.
När vi var klara pratade jag med Lisa (en kompis på kursen) och några andra och sen åkte jag hem med Karin.
Peddot var inte lika jobbig idag men han kunde fortfarande inte sitta still -.-
När jag kommer hem ser jag mamma hade hämtat en sak som vi diskuterade igår om jag skulle få elr inte.
Trodde inte hon skulle köpa det, hon var så neggo igår över det hela så...
Nu ska jag kolla på alla datum då det är bra konserter... klart jag ska gå på alla bra nu! :)
ritning på g med Linnea och några andra :)
Vi skulle förklara olika uppvärmningar
TJO ÄLSKADE! ♥ Hej många konserter, sena kvällar där även på skoldagar, på sommarlovet och typ åka dit minst 3 ggr per vecka :D

Jävla bra!

Återigen... förlåt om jag inte bloggat så mycket. Men kom hem runt 3 på natten efter LMFAO och skulle sen upp tre timmar senare.
Igår var jag på kurs med Karin. Det är väl okej förutom det irriterande pervot! Han kan aldrig sitta still och är bara pervers. Och när han sa att jobbade med barn i simskola.... FYFAN! Då började jag garva, stackars barn! :S
Kl. 5 var det slut och vi fick äntligen åka hem. Det är liiiite segt att sitta still i kanske 6 timmar. Vi gör aktiviteter i sammanlagt 40-50 min och äter i 45 minuter...
Resten sitter vi bara stilla på ett hårt golv och lyssnar.
Sen sa mamma igårkväll att hon skulle köpa en sak till mig idag :)
Jag vet vad det är men säger det senare :)
Hoppas det kommer i veckan för då vet jag vad jag ska göra nästa helg :D
Ska smsa Linnea nu om hon vill hänga med, annars tar jag med mig Hanna antagligen. Men ska göra annat nu, det är kurs idag med så är påväg dit nu men vi hörs senare :)


Bildbomb!

Haha Lina ♥
finis ♥
haha Sofia... :D ♥
söta :)

Bäst valborg!

Hade det verkligen bäst!
När jag kom fram till tippen träffade jag nästan direkt söta Becca och så var vi tillsammans hela kvällen. Vi fotade ganska mycket när vi träffade varandra så ni kommer få många bilder sen. När jag skulle springa för att möta Pernilla träffade jag Wilma och några andra av Beccas kompisar. Vi stog tillsammans och pratade ett tag men sen gick jag och mötte Pernilla. Vi stog alla och bara pratade sen. När fyrverkerierna var igång ringde Lisa så sprang och mötte henne. Vi alla stog bara och pratade, fotade och hade det bara bäst!
Sen behövde Becca gå efter fyrverkerierna och det var bara jag, Pernilla och Lisa kvar. Vi gjorde inte så mkt mer än att prata om.. vissa saker...
Sen gick både Pernilla och Lisa. Följde med Pernilla hem men gick sen tillbaka för att möta Joel. Men han kom aldrig. Menmen... istället träffade jag Linn och en kille. Vi tänkte först gå till rösjön men orkade inte. Vi gick istället hem till henne. Asså shit vad vi skrek påvägen hem :D. Sen kollade vi på skräckfilmer. Sen somnade både Linn och jag.
Så idag vaknade jag tidigt och åkte snabbt hem för att duscha, byta kläder och fräscha upp mig lite innan jag skulle till Pernilla. Hos Pernilla var Lina ett tag då vi bara hoppade på hennes studsmatta och fotade. När Lina gått satte vi oss på hennes altan i sofforna och spelade kort och pratade om samma saker som vi snackade om vid elden. Sen la vi oss nere vid poolen och åt glass och solade.
Nu är jag hemma och kollar på tv. Tagga np i matte imorgon -.-

Kärlek till dig min finaste ♥

RSS 2.0