Såååld

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Jag och de flesta i klassen var i stan på studiebesök (igen)
Men innan var jag lite i centrum eftersom jag inte fick vara hemma imorse av en anledning jag inte kan berätta nu och sen drog jag hem till Denise och var där ett tag och sen åkte vi in till stan med Alice.
Ikväll ska jag till Wilma med massa andra. Vi skulle typ vara 11st. Ingen aning vilka som kommer men det blir bra ändå, jag har antagligen träffat alla förut ändå när vi var på Cybertown för ett tag sen. Nu ska jag iväg och skaffa dricka för ikväll och sen ska jag väl bara sminka om mig och kanske ta en dusch innan kvällen!
Och stöka ner mitt rum! Nej men ni kommer förstå senare :)


Dåligt internet

Av nån anledning är mitt internet jättesegt och det har gjort att jag inte orkat blogga riktigt. Det har kommit upp en massa andra saker också som bara gör mig trött. Idag på bussen ringde jag Linnea och tårarna bara rann. Efter ett tag mådde jag bättre och vi pratade om lite roligare saker. Hennes ord till mig var nog det enda idag som fick mig att inte bryta ihop totalt. 
När jag kom till grönan fixade jag guldkortet, ställde mig i kö till Eclipse i två timmar och åkte sen hem efter att jag åkt den. 
Nu har jag ätit middag och snackat lite mer med Linnea. Det är inte helt fel att ha henne vid min sida just nu!♥
Ikväll ska jag bara vara hemma och titta på film med mamma och i morgon ska jag träffa kompisar, ska bli skönt att få tänka på annat i några timmar :)
bilderna krånglar fortfarande så ni får favorit i repris just nu

Tagga sommaren!

Fick för ett tag reda på att Jeffe, Ida och kanske Linnea kommer köpa guldkort på grönan! :D
Det kommer bli så jävla bääst! Förra sommaren var jag på grönan 12ggr + tre ggr då jag var på konsert med Emma, Nathalie. Susan, Ronja, Linnea, Rasmus, Martin och några fler och på Takida en sista gång med Ida och Jeffe så 15ggr... och jag har fortfarande inte tröttnat. Lite senare ska jag återaktivera mitt Guldkort... så fort mamma får tid! Det funkar inte att betala på näter för mig av nån anledning så mamma får göra det. 
Nu ska jag fylla i min blankett om lönen och sen, om mamma slutat vara så irriterad och tjurig ska jag kolla om hon kan hjälpa mig med Guldkortet... vi får se hur det går... -.-

Våra franskalektioner

 Love them! Jag saknade Molly de första 30 minutrarna av lektionen och sen började jag och Mona flumma. Haha helt sjukt... hennes mobil ringde och hon skulle försöka svara lite diskret... jag vänder mig bort i nån sekund och ser hur hon böjt sig under bordet lite halvt och jag brister ut i garv! Så säger hon till mig att det inte gick så bra och jag börjar garva ännu mer! Haha livet leker just nu! Verkligen!! Visst... jag saknar min bästavän ständigt men jag kan ha det bra ändå och jag vet att vi ses på måndag och sen kommer hon börja vara med på lektionerna på torsdagarna så det här var sista gången jag behövde vara utan henne! :)
Efter franskan var det studiecoachning... helt ointressant men ändå intressant. Jag lärde mig lite saker kanske som jag kan förbättra med min studieteknik. 
När det var klart stressade jag till tåget med Henrik och Alice och har sönder mitt knä... jeansen gick sönder och det tog evigheter att tvätta när jag kom fram till Wille -.-
Så nu får vi se hur det går det här med att börja på basketen igen... jag kunde knappt gå så fick skjuts hem. Knäet är inte jätteblått men det gör så fruktansvärt ont :S
Och vad bra det kommer gå på idrotten i morgon :S nej...
men nu ska jag stänga av datorn och titta på Geordie Shore och sen andra program som går på mtv ikväll :)
 
 
 
 
 

Godnatt!

Nu ska lilla jag bara titta på tv, smsa med pojkvännen och en annan om hon svarar. Det var roligt hos Wille som vanligt. Vi hittar alltid på så random saker.
Det blev lite sent, hade tänkt att dra hem lite i tid och plugga lite matte innan det skulle bli försent men hans föräldrar kom hem lite sent så det blir ingen matte ikväll.
Nu ligger jag i sängen och tittar på catfish på MTV och ska bara chilla innan jag somnar :)
Jag berättar mer om min dag i morgon. En lite läskig grej hände men det tar vi i morgon :)


Mama

Dagen igår var okej förutom när jag kom hem. Jag hade det så jävla bra på idrotten. Jag, Yaddi, Alice, Denise och Susanna körde pingis ett tag. Sen körde vi blåspingis ett tag också men satte vi oss ner och pratade. Lektionen slutade i garv då jag, Denise, Susanna och Yaddi sköt pingisbollar på varandra. 
När jag kom hem orkade jag inte göra nåt. Jag var skitledsen för en grej så jag hade det inte så roligt i början av fredagskvällen. Men jag sminkade om mig efter ett tag, tog mig samman och åkte till stan och såg på skräckfilmen Mama med mammi. Mama var lätt den läskigaste filmen jag sätt! Haha fyfan! Vi satt jättenära själva skärmen så aa... tjejerna bakom oss gick ut ett tag.. men jag kan hålla med dom... vissa saker var för jävla läskiga. Rekommenderar filmen starkt för er som gillar skräckisar! Jag och Jeffe måste se den tillsammans nångång! Även om den var läskig vill jag se den igen, skulle inte has nåt emot det!
Idag ska jag till William och Marcus och vara där hela kvällen. Har ingen aning om vad vi kommer att göra. Om det inte blir finare väder kommer vi antagligen vara inne hela tiden men vi får se :)
Hej sålänge:)
 
 
bilderna från igår :)

Har aldrig haft så mycket beslutsångest

Orkar inte! Jag vet inte vad jag ska göra, har så sjukt mycket beslutsångest för en grej och det är så sjukt jobbigt. 
Var hemma från skolan idag så har bara tagit det lugnt och vilat upp mig så att jag kanske kan komma till skolan i morgon. Nu tittar jag på hk med mamma och sak fortsätta titta nu så hej så länge :)

Tog en liten bloggpaus

Orkade verkligen inte blogga när jag var i Sundsvall. Var upptagen med killarna hela tiden och ville bara vara med dom. Jag har fått mycket tid med killarna själv och det var skönt. Mycket bus och skratt under de här dagarna. Jag vill bara tillbaks egentligen men det går inte direkt. 
Dopet var jättefint! 
Hela veckan var så magisk! Vaknade varje morgon senast 6 av att Harry började prata. Tog upp honom till min säng och myste lite med honom innan vi gick ner och började leka. Jag tror att det uppskattades att jag tog ner honom och lekte varje morgon. Malin och Henrik sa till mig att det var skönt att vakna och undra varför Harry var så tyst och de sen hörde mig och Harry på nedervåningen :)
Även kvällen då jag och Malin gick ut och åt och sen tittade på Oz - The great and Powerful var också bra! Vi fick lite tid att prata om saker vi aldrig hinner prata om annars. 
Hemresan var hemsk. Jag har aldrig känt som jag gjorde då. Harry blev jätteledsen när vi skulle gå och tog på sig sina skor och ville komma med och när Malin sa att han skulle stanna kvar blev han så ledsen och hela jag sprack!  Jag grät nästan hela resan hem och tänkte på bara min lilla Harry. Han har verkligen blivit mitt allt! Jag hatar att bo så långt bort ifrån honom. 
Vet inte ens om jag klarar av att ringa Malin... men måste och vill ändå göra det i veckan. 
Men nu ska jag börja med en film så godnatt
 
 
 

Påväg hem

Har precis sagt hejdå till Becca och Jeffe och ska hem och plugga nu -.-
I morgon slipper jag tråkiga Stockholm! Jag är verkligen trött på Stockholm! Inget händer liksom...
Jeffe sov hos mig i natt så det var ju trevligt :)
Vi kollade mest på film men det var mys ändå. Jag bloggar mer ikväll när jag pluggat klart! Vi ska ha muntligt förhör i franska på måndag så måste kunna säga nånting iaf ;)


RSS 2.0